Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Тук ако резултатите се подобрят трайно /нещо, в което вярвам/, дали е възможно да започнат да дават дивиденти? Мисля, че Кимру преди години беше направил сметка, че по този начин ще излезнат от структурите им твърде малко пари и не би следвало да им е проблем, още повече, че трябва да хранят мама и татко. Някой питал ли е мериджейнитедали се мисли по този въпрос?
От друга страна обаче чета, че ще затягат банки и застрахователи в БГ-то като ангажимент към ЕС...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНай- после са оправили справките като са включили и презастраховането. Сега ще се връзват и с данните пред КФН. Между другото - след добрия май (по данни на КФН) сега имаме и добър Юни
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИ двата лоста ако ги напънеш като нищо ще се отплеснат и ще те цапнат по тикватаИ все пак синергон ми изглежда като да е по-якото желязо
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПри пазарна капитализация 16-17 млн. Ей това се казва лостНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеИзлязоха данните на КФН за май.
Премии 7,8 млн.
Щети 3,4млн.
Да не кажете после, че не съм ви предупредил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнениеХмм
Значи, ако такова интервю излезе в САЩ или друг развит пазар, това автоматично ще изстреля акциите на дружеството сериозно нагоре / предполагам, че и на майката и на дъщерята, но аз имам само позиции в дъщерята в този момент...
Оглеждаме пет български компании за инвестицияУправляващият партньор в KJK Capital Куста Аима пред "Капитал"
http://www.capital.bg/biznes/kompani...a_investiciia/
Колко големи трябва да са те, за да попаднат на радара ви?
- Средни по големина, с годишни продажби в рамките на 10 - 50 млн. евро. Но има три неща, които са по-важни в случая - дали компанията прави пари, дали е готова да сподели печалбите си с акционерите и дали го прави поравно, без да ощетява малките собственици. За съжаление има лоши практики, които сме наблюдавали в други страни.
Q1: 80 хил лв от 40 млн ...в джобовете им дрънкат семки и бонбонки...."the trend is your friend until the end..."
Коментар
Коментар