IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Тук ако резултатите се подобрят трайно /нещо, в което вярвам/, дали е възможно да започнат да дават дивиденти? Мисля, че Кимру преди години беше направил сметка, че по този начин ще излезнат от структурите им твърде малко пари и не би следвало да им е проблем, още повече, че трябва да хранят мама и татко. Някой питал ли е мериджейните дали се мисли по този въпрос?
    От друга страна обаче чета, че ще затягат банки и застрахователи в БГ-то като ангажимент към ЕС...
    мисля че отдавна форумците спряха да ходят на оса - просто няма смисъл!

Коментар

• Тоя форум се напълни с откачалки

Коментар

• Тук ако резултатите се подобрят трайно /нещо, в което вярвам/, дали е възможно да започнат да дават дивиденти? Мисля, че Кимру преди години беше направил сметка, че по този начин ще излезнат от структурите им твърде малко пари и не би следвало да им е проблем, още повече, че трябва да хранят мама и татко. Някой питал ли е мериджейните дали се мисли по този въпрос?
        От друга страна обаче чета, че ще затягат банки и застрахователи в БГ-то като ангажимент към ЕС...
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
          Най- после са оправили справките като са включили и презастраховането. Сега ще се връзват и с данните пред КФН. Между другото - след добрия май (по данни на КФН) сега имаме и добър Юни
          да ще четеме отчета да видим как е, някъде пррез август може би

Коментар

• Най- после са оправили справките като са включили и презастраховането. Сега ще се връзват и с данните пред КФН. Между другото - след добрия май (по данни на КФН) сега имаме и добър Юни
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Тук както и при мама е време за увеличение на капитала, за да може да се реализира еспанзионистичното разрастване на компаниите.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                И двата лоста ако ги напънеш като нищо ще се отплеснат и ще те цапнат по тиквата
                Трябва да се внимава разбира се И все пак синергон ми изглежда като да е по-якото желязо )))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• И двата лоста ако ги напънеш като нищо ще се отплеснат и ще те цапнат по тиквата

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    При пазарна капитализация 16-17 млн. Ей това се казва лост
                    При синергон лоста е по-як
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      Излязоха данните на КФН за май.
                      Премии 7,8 млн.
                      Щети 3,4млн.

Да не кажете после, че не съм ви предупредил.
                      Представяш ли си да влязат в няква серия от милионче печалба на месец... какъв бой за акции ще настане, когато БГ реотана загрее

Коментар

• Излязоха данните на КФН за май.
                        Премии 7,8 млн.
                        Щети 3,4млн.

Да не кажете после, че не съм ви предупредил.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                          Хмм
                          Значи, ако такова интервю излезе в САЩ или друг развит пазар, това автоматично ще изстреля акциите на дружеството сериозно нагоре / предполагам, че и на майката и на дъщерята, но аз имам само позиции в дъщерята в този момент...

Оглеждаме пет български компании за инвестицияУправляващият партньор в KJK Capital Куста Аима пред "Капитал"

http://www.capital.bg/biznes/kompani...a_investiciia/
                          може би неслучилото се зелено по-горе има връзка с това червенкото от интервюто:

Колко големи трябва да са те, за да попаднат на радара ви?

- Средни по големина, с годишни продажби в рамките на 10 - 50 млн. евро. Но има три неща, които са по-важни в случая - дали компанията прави пари, дали е готова да сподели печалбите си с акционерите и дали го прави поравно, без да ощетява малките собственици. За съжаление има лоши практики, които сме наблюдавали в други страни.

Q1: 80 хил лв от 40 млн ...в джобовете им дрънкат семки и бонбонки....
                          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Мдааа , а къде са резервите !?

Коментар

• линк

http://x3news.com/download/?id=285337
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Май
                                (хил.евро) Промяна (%)
                                05'2015 05'2014
                                Евроинс България 15 706 / 3 784 +315.1%

Коментар

Working...
                                X