IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е нужно да се отварят очите на всички.

Коментар

• Тихо, тихо.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
        Според мен цената за 2008 ще е 130-140 лв.
        Не е препоръка.
        а според мен до няколко седмици,още преди Нова година цената ще стигне отново 104
        Не представлява препоръка за покупко-продажби на ценни книжа на дружеството!

Коментар

• Спокойно колеги.
          Всичко ще бъде наред.

Коментар

Според мен цената за 2008 ще е 130-140 лв.
            Не е препоръка.
            ами то profix предвиди серизния ръст
            като се вземат на предвид и фактите, даже според мен е ще е по-добре
            не е препоръка или съвет за покупко-продажба на акции!!!
            Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• днес добре ще тръгнем като гледам
              не е препоръка или съвет!!!

Коментар

Неохим няма конкуренция в България по отношение на това, което произвежда.
                Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Да, грешката е моя.
                  Май, съм си мислела за азотно-торовия край Стара Загора, който вече не работи и така..."Агрия" наистина се занимава само с ПРЗ - основно пестициди и с никакви торове.

Коментар

• Неохим няма конкуренция в България по отношение на това, което произвежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Energy
                      "Агрия - Пловдив" мисля че се занимават основно с производство на препарати за растителна защита - инсектициди, пестициди и фунгициди. За синтетични торове не съм чувал/чел нищо.
                      Прав си-не произвежда торове,а само средтва за растителна защита!
                      "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• "Агрия - Пловдив" мисля че се занимават основно с производство на препарати за растителна защита - инсектициди, пестициди и фунгициди. За синтетични торове не съм чувал/чел нищо.
                        ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• Питах за "Агрия"-Пловдив.Занимава се също с производство на селско-стопански торове....мисля, основно пестициди...
                          ще ги разгледам по-късно, ок

благодаря, Енерджи, сега видях отговора ти)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                            Не си спомням и затова ще попитам - каква е разликата в продуктовата гама на Неохим и Агрия?Има ли някакво сегментиране?
                            Предполагам че, съни(тя) има напредвид следното:

"Корн-К" АД (част от Агрия Груп Холдинг АД) - Дейност:
                            Основен предмет на дейност на дружеството е търговията с горива и моторни масла, препарати за растителна защита, торове (САС, ТСФ), семена, както и търговия със зърно и зърнени производни – хлебна пшеница, маслодаен слънчоглед, царевица, рапица.

http://www.agriabg.com/index.php?sho...orn_k_activity
                            ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• Неохим е химически завод, а Агрия се занимава със зърнодобив, хлебопроизводство, агробизнес общо взето.

Коментар

• Двете предприятия нямат нищо общо като дейност и производсто.

Коментар

X