IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Генчо,ама що така си "променят" мнението, веднъж щяли да предлагат 33.5%,после 26.5%? абе я стига и ти с "неофициални новини",то много неща се пишат из вестниците,ама не всички са 100% истина.
    ... като ония двамата дето писаха одеве,пишат се точни неща,а не предположения какво щяло евентуално да стане или какво си чул....
    Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• стига с тия слухове,дайте нещо конкретно....
      Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• абе носят се слухове,ама дали е вярно не знам, то ще си покаже на следвашият отчет, все пак 6% са доста акции и те са длъжни да го уповестят официално,освен ако тия акции не са купени от доста свързани лица и разпределени на малки части,тогава няма как да го разберем,така мисля де. но аз чух,че са купували на доста по ниски цени от 104...така виж колко различни неща може да се чуят...
        все пак има хора дето повече знаят повече,може би, нека и те да си кажат мнението.... ама това ако е вярно ще е хубаво донякъде и според мен...
        не представлява отново препоръка за акции!!!

Коментар

• някой чул ли е, че тимаджиите са се сдобили с малко над 6% от акциите преди няколко месеца когато акцията стигна до около 104 лв. или дали ще продължат да увеличават дела си, някой знае ли??? ама дали е така,вие ще кажете,аз само така чух от едно място,не знам дали е истина..... вие какво мислите. Интригата е интересна.ако е истина това ще е добре,щото тия хора не инвестират на случайни места,нали?... ама вие ще кажете де, дали това е вярно?
          то слухове много има,ама кои са верни...?
          не е препоръка или съвет за ценни книжа!!! притежавам акции

Коментар

• ...обещал съм на Ned да поствам всички положителни новини касаещи компанията...ето днешната

"Булгаргаз" свива със 7% обявеното поскъпване на природния газ Компанията обеща при поевтиняване на петрола още едно увеличение с 5%от Светлана НЕНОВА

06 декември, 22:45
            "Булгаргаз" свива със 7% обявеното поскъпване на природния газ
            Природният газ да поскъпне от 1 януари 2008 г. с 26.5% вместо с обявеното преди месец 33.5%. Това се очаква да предложи за одобрение на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) в понеделник "Булгаргаз", съобщи източник от газовата компания, пожелал, анонимност....

Цялата новина тук:
            http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=405173

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
              Я вижте http://www.investor.bg/?cat=0&id=57843,където пише че Неохим АД е сред 100-те най-ликвидни дружества за последните 12 месеца и че консолидираните нетни приходи от продажби за 2007 са 149,8 млн. лв. спрямо 138,5 за година по-рано,което е ръст от 8%.
              Това е при положение, че завода не работеше доста време това лято и есен поради подобренията и нововъведенията в него. а помислете какво ще стане сега след като има нов цех, нова линия и т.н.
              Генчо какво ще кажеш,а? ти не отговори на неудобните ти въпроси по-долу във форума? като например с какво ибразование си и откъде си? ще имаш ли смелост да си кажеш истината или може би по-скоро не?
              акцията ще расте яко и всеки сам малко да вземе да си помисли по този повод преди да прави нещо...
              Това мнение е лично и не представлява препоръка за покупко-продажба на ценни книжа,както и всички други мой мнения във форума!!! Притежавам акции на Неохим.
              и нека всеки си взима сам решенията и да си прави сам изводите!!!
              да видях го това Нед,на мен ми хареса
              не е препоръка!

Коментар

• ОК,ти за това сигурен ли си?
                завода е и ще работи повече от 1 месец 4-то тримесечие.
                Пък и това му стига ако питаш мен,сега е много по-добре от преди,поне с 30% повече производствени мощности и 1/3 собствен ток
                и не се тревожи за нещата,особено пък с тази газ се поо......хте малко,
                то като се вдигне газта, почти всичко скача,нали се сешташ.
                както беше казвал един доцент по инвестиране...
                няма нужда повече да ти обеснявам,нито пък на GenCho, който поне най-накрая каза, че "иначе и на мен Неохим ми харесва и ще се радвам ако се обърне тренда на печалбата му...успех"
                Благодаря ти за пожеланието
                айде чао от мен засега .
                аз никога не съм имал намерение да манипулирам някого,винаги съм писал,че си давам личното мнение и не препоръчвам нищо,както и сега. Всеки сам да си решава,без да се влияе от коментарите във който и да било форум,то затова е направен форума и тук,да си споделяме личното мнение,нали?
                Който иска да купува,който иска да продава,било то семки или нещо друго
                а накрая ще видим какво ще стане и тогава може по-нашироко да си поговорим

Коментар

• ОК, иди само и виж опашките от клиенти пред фирмата и ще ти стане лошо.
                  Есента и зимата са най-важните сезони за продажбите и формирането на печалба.
                  Ден година храни, нали знаеш как е.

Коментар

• OK и житото поскъпна 200 - 300% ,ти спря ли да ядеш хляб ?

Коментар

• Вие като сте сигурни в светлото бъдеще защо не си купувате тихо и кротко, ами оревавате форума. А, сетих се, защото сте алтруисти и искате да споделите печалбите си с хората. ПЪк и не купувате акции заради печалбите, а заради сините очи на шефовете на Неохим. Аз мога да ви кажа за следващия отчет - печалбата ще е по-ниска от тази за миналата година, ако въобще я има. То е ясно при положение, че завода е работил само един месец през четвърто тримесечие. А за догодина - едва ли някой може да прогнозира цените на газта.

Коментар

• ...не е съвсем така Ned..правителството трябва да защитава родното производство , но не винаги го прави...виж Химко..., пак ще кажа , че причина да поствам съвсем официални и общодостъпни данни (странно защо феновете се дразнят от това...) са откровенно манипулативни постинги за цената на акцията от "хора запознати със завода" ,искащи да "отворят очите" на незапознатите...и очевидно насочени към новите по-неопитни участници на пазара...иначе и на мен Неохим ми харесва и ще се радвам ако се обърне тренда на печалбата му...успех

Коментар

• забравих да кажа,че...
                          мненията ми не се препоръки или съвет за каквито и да е действия с ценни книжа!!!

Коментар

• Генчо, а ако стане цената 140 поне след следващият отчет,ще спреш ли тогава да си измисляш някои неща???

Коментар

• грешиш,Гена,грешиш.
                              нали знаеш,че малко или много правителството си защитава всичко,което е "Направено в България", а вземи проучи нещата по-добре,преди да пишеш следващия път.
                              Стига си дъвкал едно и също.
                              ПЕЧАЛБАТА,САМО думата "ПЕЧАЛБА" споменаваш,единственото нещо, от което се интересуваш майче само,цифрите?
                              скоро ще ги имаш,само изчакай до следващия отчет и после не забравяй да ми благодариш.
                              ти спекулант ли си?
                              като гледам поне не си инвеститор.
                              я кажи според теб кое дружество е изгодно тогава, дай ми пример,само с кода му.
                              не ни отговори,що мразиш завода толкова,че чак пишеш някой съмнителни неща по негов адрес? да не си изпаднал и ти в паника и се набутал преди месец и сега те я яд нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                                Освен ако те не са взели мерки преди това, за да си решат проблема.
                                Мдаа.
                                ...ето това е добър отговор...правят хората инвестиции, никой не спори...силно притеснителното е , че печалбата отнесена към продажбите е много нисък процент и продължава да пада , а и ако разходите продължават да им се повишават ,а в същото време конкуренцията на пазара не позволява повишаване на крайната продукция(знаете ли колко е газта за промишлени нужди в Русия?) перспективите пред дружеството не са розови...дано да греша и аз все пак съм малко патриот...

Коментар

Working...
                                X