IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitegrad
    да,аз лично нямам нищо против да ги постваш,само дано и следващите отчети постваш така редовно
    тези цифри подрепят мнението ми,че дори и при тези сериозни инвестиции за милиони в завода и при положение,че не беше работил няколко месеца заради ремонтните дейности за 30.9.2007 - Нетна печалба от дейността е 1 527 хил.лв. браво,какво друго да кажа
    а камо ли сега след като работи с над 30% увеличение на капацитета си и нов цех и като се добива безплатно над 1/3 от необходимия тока...
    Генчо не отговори на въпросите. чакаме
    не е препоръка!!!
    то момчето си знае истината,ама се противи може би,щото нещо го яд,че е продал евтино преди и се е набутал или пък са го изгонили от завода?
    Генчо кажи нещо,бе пиленце, кажи откъде си,какво образование имаш,защо толкова мразиш завода?

Коментар

• остави го този Генчо, видяхме му акъла след като пише неща от 16 ноември 2007,в който нищо сигурно няма и показва колко неусведомен е за пореден път.
      Генчо вече сме в нов месец, ти да не си нещо назад,свери си часовника или GSM-a,че може да се изложиш и другаде.
      То досега според теб е нямало увеличения на газта,така ли?
      абе те хората да не казваш,че пасат трева, леле колко си незапознат.
      лично мнение

Коментар

• ама това поскъпване ще се поиска, не е сигурно нали според мен и да го има няма да е 30%,а доста по-малко.
        Пък и менаджерите на завода отдавна са го предвидили и са си подписали предварително договорите, ти да не би да казваш,че те не си разбират нещата? не нали!!! така си и знаех.
        а и нали ти обясних как стоят нещата,като вдигнат газта, цената на амониевата се вдига,т.е. и печалбата ще се вдигне според мен
        земеделците искат,не искат пак ще торят пък и EU ги финансира, на тях много не им пука според мен колко ще е цената,щото като се вдигне,ще поискат повече пари от правителството,а те знаят как да го направят както видяхме наскоро по новините и пак ще се оправят нещата
        земеделието е важен отрасъл,да не го забравяме!!!
        и ти Генчо ядеш хляб майче или си на въздух?
        пък да не говорим за световните продажби,те растат както виждаме от отчета и ще растат
        не е препоръка отново !!!
        Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• айде пак адски стара новина от теб
          а нещо ново да знеш?
          Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Освен ако те не са взели мерки преди това, за да си решат проблема.
            Мдаа.

Коментар

• С 33% по-скъп природен газ поиска Булгаргаз
              петък, 16 ноември 2007

Природният газ да поскъпне с 33% ще поиска Булгаргаз от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР)...

....За да се компенсира поскъпването на парното през тази година, държавата реши да се откаже от дивидента си от "Булгаргаз". Това рекордно поскъпване на природния газ неминуемо ще засегне торовите заводи и металургията.

цялата новина е тук: http://www.chambersz.com/index.php/c...iew/10271/112/

Коментар

• GenCho, ти наистина не си разбрал нищо от това, което обяснихме.
                Даже не си си направил труда да провериш.
                Тук няма фенове.
                Явно ти си фенът с кривата усмивка без зъби.

Коментар

• да,аз лично нямам нищо против да ги постваш,само дано и следващите отчети постваш така редовно
                  тези цифри подрепят мнението ми,че дори и при тези сериозни инвестиции за милиони в завода и при положение,че не беше работил няколко месеца заради ремонтните дейности за 30.9.2007 - Нетна печалба от дейността е 1 527 хил.лв. браво,какво друго да кажа
                  а камо ли сега след като работи с над 30% увеличение на капацитета си и нов цех и като се добива безплатно над 1/3 от необходимия тока...
                  Генчо не отговори на въпросите. чакаме
                  не е препоръка!!!

Коментар

• цитат от междинния доклад за дейността:

КОНСОЛИДИРАНИ ДАННИ:

30.9.2005 - Нетна печалба от дейноста:11 056 хил.лв.
                    30.9.2006 - Нетна печалба от дейноста:2 623 хил.лв.
                    30.9.2007 - Нетна печалба от дейноста:1 527 хил.лв.

това са само данни никакви препоръки..

...знам , че горните цифри не притесняват феновете и те нямат нищо против и други да ги знаят

Коментар

• Генчо може ли да те питам нещо, ти инвеститор ли си по принцип или си от спекулантите? Благодаря предварително за отговора ти.
                      и какво общо имаш с Неохим?
                      ако искаш ме питай и ти нещо,с удоволствие ще ти отговоря
                      приятен ден

Коментар

• да, хубавите неща тук не са за изпускане!!!
                        не е препоръка или съвет за купуване или продаване на акции на дружеството!!! и аз притежавам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mitegrad
                          Първоначално изпратено от profix
                          Според мен цената за 2008 ще е 130-140 лв.
                          Не е препоръка.
                          а според мен до няколко седмици,още преди Нова година цената ще стигне отново 104
                          Не представлява препоръка за покупко-продажби на ценни книжа на дружеството!

Коментар

• Я вижте http://www.investor.bg/?cat=0&id=57843,където пише че Неохим АД е сред 100-те най-ликвидни дружества за последните 12 месеца и че консолидираните нетни приходи от продажби за 2007 са 149,8 млн. лв. спрямо 138,5 за година по-рано,което е ръст от 8%.
                            Това е при положение, че завода не работеше доста време това лято и есен поради подобренията и нововъведенията в него. а помислете какво ще стане сега след като има нов цех, нова линия и т.н.
                            Генчо какво ще кажеш,а? ти не отговори на неудобните ти въпроси по-долу във форума? като например с какво ибразование си и откъде си? ще имаш ли смелост да си кажеш истината или може би по-скоро не?
                            акцията ще расте яко и всеки сам малко да вземе да си помисли по този повод преди да прави нещо...
                            Това мнение е лично и не представлява препоръка за покупко-продажба на ценни книжа,както и всички други мой мнения във форума!!! Притежавам акции на Неохим.
                            и нека всеки си взима сам решенията и да си прави сам изводите!!!

Коментар

• Генчо, стига си дразни бе момче.
                              Разбрахме, че си видял една суха статистика, но нищо повече.
                              Ако провериш, в действителност как стоят нещата в Неохим, ще млъкнеш и повече няма да се появиш.
                              От следващата година ще си говорим за отчети.

Коментар

• ...а гледам феновете рано , рано са издърпали темата нагоре..барем някой рибок клъвне... Та за разнообразие ако искате днес да направим едно сравнение на консолидираната печалба за деветмесечието на 2005, 2006 и 2007 година или пък за P/E -то...а не с P/E-то вече ще е много грубо...Ned би ли ми помогнал...

Коментар

Working...
                                X