Първоначално изпратено от mitegrad
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
браво на вас, и вие знаете перфектно какви ще са скоро тук цифрите, трицифрени нали?
нека да разпродават сега за кеш, ще ми се да им видя колко унили ще са им физиономиите...ама и дано има хора дето ще си признаят...
не е препоръка или съветЦитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
добре,че успях да се вредя и купих докато са още на евтино. добре си заредих портфейла тук. мерси за евтинията
добре,че на някой хора им трябва кеш да разпродават,ама според мен до 1 седмица ще съжаляват,че са продавали толкова ниско по тази готина позиция. а какви хубави за мен неща научих днес...
ех,няма да ви казвам,че пак ще кажете,че се надувам
нали си знаете,че не ви препоръчвам покупки или продажби,нито ви ангажирам със съвет!!!
Коментар
-
брей,какви новини научавам само като ви чета "научните" "спорове".
значи всичко си е повече от перфектно,ами супер,то това се иска мерси и за линковете към страницата на завода, рагледах ги,много ме впечатли инфото там,а и какви картинки има само...
ама може да не се оливате много с коментарите!
и с "научните дискусии"
не е препоръка за нищо свързано с ценни книжа !!! вече и аз имам акции и ще чакам "да ме огрее слънцето "
Коментар
-
аз ,че имам акции на Неохим имам
ама и нещата дето ги пиша са вярни,за разлика от теб.
Кажи ми "ОК" каква ти е целта? да купиш евтино и после да продадеш адски скъпо след много скоро време? или просто си чешеш езика тук?
ами си признай,ако имаш поне малко доблест
ти много мнения гледам,че си давал,ама то кои са истина,кои лъжа,те другите от форума много добре го знаят, ти който си "всезнаещ",със n на брой изказвания,дето всичко можеш и от всичко разбираш,що си губиш времето в писания,ами не действаш,а ? що не печелиш другаде пари,ами само тук се мотаеш? явно нещо те блазни тази позиция,така ли е? нещо си надушил?
аз вече съм си купил акциите и съм инвеститор,защото съм си направил сам извода за бъдещето на завода . а и такива "корекции" не ме притесняват,порфейла ми е повече от ОК Дружеството е супер за мен,а може би и за доста други хора, а всичко ще си дойде на мястото,там някъде към 1 2 5 рано или късно
пак с риск да се повторя,ама това не е препоръка за покупко-пробажба на акции на Неохим АД.
всеки си има глава и сам да си прави изводите,аз никого не съм съветвал,нито съм се опитвал да маниполирам за разлика от доста други хора в този форум,а и си има органи,да си следят кои какво пише...Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
Коментар