If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
печалбата намаля заради новата производствена линия за смесени торове,турбогенераторната централа, акредитираната еколаборатория по международен стандарт и всички други нововъведения, който могат да се видят на www.neochim.bg Но пък за сметка на това следващите отчети ще са невероятни и тогава ще си говорим. Пък и мисля,че достатъчно коментирахме по въпроса...Явно има хора на тази планета,който не могат да четат,нито да мислят,а и ги мързи да питат някой от Димитровград и т.н.
Фактите са си факти !!!
От тези новини по-добри накъде
не е препоръка за купуване или продажба с ценни книжа!!!
и съм един от щастливците,притежаващи акции на дружеството
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
XY, не се притеснявай. Това, което си мислиш, че си видял, не е точно така.
Заводът има огромни пазари включително в Северна и Южна Америка.
Като поскъпне газта, ще поскъпне и цената на продукцията. Такива са световните тенденции.
Нищо сложно.
ами ако си направиш поне малко труда да прочетеш ще разбереш как хубаво ще се отрази
според мен цената тук скоро ще е доста по-висока
не е препоръка или съвет!
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
А бе какво само се надъхвате взаимно. Вчера ли ми се мерна една статийка, че газта можела да поскъпне с 17 % от догодина....
Как това би се отразило на компанията? И от самоя отчет се вижда, че разходите за материали са нараснали значително... Дружеството и мен си ме кефи, ама с тази тенденция на спад на печалбата при увеличени приходи не ми харесва
Коментар