...а гледам феновете рано , рано са издърпали темата нагоре..барем някой рибок клъвне... Та за разнообразие ако искате днес да направим едно сравнение на консолидираната печалба за деветмесечието на 2005, 2006 и 2007 година или пък за P/E -то...а не с P/E-то вече ще е много грубо...Ned би ли ми помогнал...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
да съгласен съм с теб с митеград!!!
добре,че ги махат такива при първо провинение...
то и затова ги е яд,че акцията тук расте и ще продължава да расте още по-добре!!!
ЗАВОДА БАЧКА ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРЕ,ПЕЧАЛБИТЕ НАРАСТВАТ И ВСИЧКО МУ Е 6!!!
ама няма смисъл да се занимаваме с тях,нека си дрънкат глупости,то нараода ще се осети кой е крив и кой е прав... "на кривата ракета и космоса и бил виновен" както има поговорка....
не е препоръка или съвет за покупко-продажба!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
брей,що народ се извъди да дрънка глупости по адрес на завода, много ли ви е яд, че са ви уволнили ,щото не си знаете мярката на чашката?
ами така е вече, не може да си накъркан и да ходиш на работа
това да не ви е някакво малко заводче, в което да си правите каквото си искате,в Неохим всичко се контролира перфектно от шефовете,за което им благодаря,иначе се налага да се работи с некадърници и пиандета!!!
лично мнение,без да обиждам,ама това си е истината...
Коментар
-
ОК
Е ка бе Генчо, новината е, че е почнало да работи. Все едно някой половин година близо нищо не е правил, а акциите му са катерили, и след като започне все пак да прави нещо трябва да поскъпне още поне двойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenChoцитат от междинния доклад за дейността:
30.9.2005 - Нетна печалба от дейноста:9 824 хил.лв.
30.9.2006 - Нетна печалба от дейноста:2 651 хил.лв.
30.9.2007 - Нетна печалба от дейноста:1 899 хил.лв.
това са само данни никакви препоръки..
КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoianАма верно си навсякъде-умора нямаш ей.Много спам много нещо.Първоначално изпратено от profixГенчо, умора нямаш.
Ще ти е скъпичко после, но....
Ти нали си знаеш.
Генчо не мислиш ли,че не е хубаво да се пишат едни и същи неща из форум като този?
абе ти с какво образование си,ако мога да попитам?
не че нещо имам на предвид,ей така си питам просто
Коментар
-
Генчо ще чакам да си изпълниш обещанието!
не ти се сърдя изобщо...
и аз не искам новите кобоси да пострадат...!!!
ама стига си гледал само сухите отчети, виж малко и какво пише освен цифрите в тях,а и виж и реалното положение ....
а като се пусне хубава новина за завода ще чакаме всички ти да я постнеш,ама да не забравиш?!
и тогава ще ти продам 2 акции да си имаш....ако искаш де...Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
Коментар