IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Мисля, че е по-вероятно да прибират печалби защото сектора стана непредсказуем. Високи цени и себестойност на торовете, а реколтите по света не добри, което ще направи покупките на торове трудни. От друга страна работещите конкуренти се броят на пръсти, което води до недостиг на торове...... Абе трудно се правят някакви прогнози.
    Не мисля, че ако реколтите са слаби, това да е фактор за разпродажби. По-вероятно е да са слаби, защото земеделците са се направили на хитри маймуни и са намалили наторяването. Резултат - алтава реколта, като също мисля че имаше добри условия за по-добър добив.
    Така че резултатите с реколтата може да ги накара да си преразгледат сметките и да подходят по друг по-интелигентен начин, ако искат да печелят през гладните военни години

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Хехе така като те чета, ако акцията падне на 10лева ти трябва да си умреш от кеф с доходност от 50%

п.п. Акции имам, чакам с огромен интерес отчета
      Да, ще си умра от кеф, разбира се.
      Другата седмица ми се освобождава кеш и след 20 дни пак. А и ми харесва дивидента да го реинвестирам на по-ниска цена на акция. Понимаеш? Do you understand? А?

Коментар

• Даа, има голяма вероятност кеша да е повече от капитализацията

Коментар

Мисля, че е по-вероятно да прибират печалби защото сектора стана непредсказуем. Високи цени и себестойност на торовете, а реколтите по света не добри, което ще направи покупките на торове трудни. От друга страна работещите конкуренти се броят на пръсти, което води до недостиг на торове...... Абе трудно се правят някакви прогнози.
          АГРО експерти и военни спецове много... най вече козлето... то да те е гнус да четеш вече.... великата безсмислица...цикли... на живота... едни четат отчети... а други лаят тук като олигофрени...

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
            Тук се вещаеше цена от 60-70 лв. на хартишка… С тези цени на газа май ще се върне по-скоро към 40 лв. дори и със супер отчет.
            Ами да стане. То компанята да продължава да трупа активи и кеш в стотици мил., да раздава все така добри дивиденти, пък ако ще цената и на 30 лв. да отиде.

Не е препоръка за покупко-продажба!
            Last edited by Absolute_Amateur; 06.07.2022, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Доходността ми от дивидента вече е повече от 10%.
              Виждам, че доста гладни кокошки без артии не знаят, къде се намират.
              Хехе така като те чета, ако акцията падне на 10лева ти трябва да си умреш от кеф с доходност от 50%

п.п. Акции имам, чакам с огромен интерес отчета

Коментар

• Тук се вещаеше цена от 60-70 лв. на хартишка… С тези цени на газа май ще се върне по-скоро към 40 лв. дори и със супер отчет.

Коментар

• Доходността ми от дивидента вече е повече от 10%.
                  Виждам, че доста гладни кокошки без артии не знаят, къде се намират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение

Имаш предвид, че цената ще се коригира с повече от 6,50?
                    Защо мислиш така?

Защо ли така съм мислил...? Фактите са такива каквито са!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                      Щото са го чели

Коментар

Тези продавци що не чакат отчета?
                        Щото са го чели

Коментар

• Мдаа, започва да се обръща сантимента тук. Аз лично не вярвам да падне под 40.

Коментар

• Тези продавци що не чакат отчета?

Коментар

• Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнение

Ако наесен някой земеделец тори със селитра - отпиши го.
                              Простено е на незнаещите.
                              Подхранването на 60-70 % от площите у нас се прави с амониев нитрат известен като амониева селитра.

https://agri.bg/agrosaveti/torene-i-...neralni-torove

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                                Днес TTF-а приключи на 167 Евро!
                                Играта загрубява.
                                Наесен земеделците ще торят вероятно с неевропейска селитра..
                                Ако наесен някой земеделец тори със селитра - отпиши го.

Коментар

X