IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брейй голямо писане днес в темата.. и повечето неща без особена стойност..
    Аз пък реших да заложа повече на действието.. прибавих едни 270 бр. между 35 и 36 лв. към пакетчето пък да видим..

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Изчакай само 2-3 отчета, да видим колко е устойчив този ръст в калкулациите.
      Като гледам цените на торовете нещо 500% ъп... мога да предположа какво ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Бомбите са си надлежно калкулирани

Липсата на движение на фрийфлоута и символичната промяна на броя на акционерите показва, че всички тези форумни усилия цената да се върне там, където беше януари, не намират правилната аудитория. Няма ги тук нито големите акционери (които окрупниха), нито голямата маса дребни, които нямат професията и времето, които да им позволят да следят форума като нас

Та оставям движението на броя на акционерите от началото на 2022 г. Последно на 1 март са били 3009, с десет повече, отколкото на Нова година. Аз не би се хабил денонощно да "затварям Неохим", за да изтръскам дребни бройки от 10-ина чифта колебливи ръце.

Фрий флоутът е един и същи (+- 10 акции) от 11 януари, когато Даниел Гаргов окрупни, а Агрофер мина под 5%.

[ATTACH=CONFIG]n3883501[/ATTACH]

Изчакай само 2-3 отчета, да видим колко е устойчив този ръст в калкулациите.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Не бре.. просто показвам колко е без пари акцията.. нали измерваме всички рискове, че на вас угодия няма .. тук само атомните бомби не съм калкулирал
          Бомбите са си надлежно калкулирани

Липсата на движение на фрийфлоута и символичната промяна на броя на акционерите показва, че всички тези форумни усилия цената да се върне там, където беше януари, не намират правилната аудитория. Няма ги тук нито големите акционери (които окрупниха), нито голямата маса дребни, които нямат професията и времето, които да им позволят да следят форума като нас

Та оставям движението на броя на акционерите от началото на 2022 г. Последно на 1 март са били 3009, с десет повече, отколкото на Нова година. Аз не би се хабил денонощно да "затварям Неохим", за да изтръскам дребни бройки от 10-ина чифта колебливи ръце.

Фрий флоутът е един и същи (+- 10 акции) от 11 януари, когато Даниел Гаргов окрупни, а Агрофер мина под 5%.

Click image for larger version

Name:	NEOH shareholders.jpg
Views:	1
Size:	62.0 КБ
ID:	3883501

Коментар

• Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение
            И в кое точно е излъгал?Прокуриста каза,че ако не падне цената на газа или няма субсидии вероятно ще затворят,защото земеделците не купуват на тези цени.Ако спрат работа,не може да не дължат неустойки на Булгаргаз.Звънни на ДВИ и питай,може и да ти каже.
            Няма прокурист отдавна..... не си в час

Коментар

Не бре.. просто показвам колко е без пари акцията.. нали измерваме всички рискове, че на вас угодия няма .. тук само атомните бомби не съм калкулирал
              Балончев твърдо залага на трета световна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Вече до ликвидационна стойност ли опряхте... еееехх,
                Мислех че повече ще устискате
                сетих се за оня лаф от Чудомир..
                Реви, Марко, реви, братко,..Ти в обора, аз на двора...
                Спряха да кълват камилчетата....
                Реви, реви Балончев и после ще се скриеш в дупката и започваш да пишеш с другия ник.

Коментар

Тя цената е под ликвидационната стойност.. смях .. и още реват. не бе на 5 ще купувате ..ние дето имаме ще сипваме до там
                  Остави ги тия бунаци Смучат си палците и се заяждат по форумите, щото друго не могат.
                  Ще ревът с всичка сила и сега и после!

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Коментар

Тя цената е под ликвидационната стойност.. смях .. и още реват. не бе на 5 ще купувате ..ние дето имаме ще сипваме до там
                      Спряха да кълват камилчетата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ще ревът с всичка сила, като магарета!!

Коментар

Със 100 мил по сметките.. май ще устискат.. вие давате ли си сметка, че с парите и от последните два месеца вероятно имаме по 35-36 лв. в сметките на акция... че и повече...и само тъпотии ви се привиждат... ама после пак ще мучите с празни ръце
                          Ще ревът с всичка сила, като магарета!!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

По високата цена на зърното в момента не означава че ще се задържат такава след юли когато се прибира реколтата и за в бъдеще.Елементарна сметка показва също че че торта се повиши с 200 и повече процента а пшеницата със 100 ,горивата семената препаратите,заплатите на работниците както и рентите също се покачиха значително,с други думи инфлацията образно казано при суровините необходими за производството не може все още да се предаде на крайния продукт за земеделците
                            Не разбирам какво се опитваш да ме убедиш..? Казах вече, въпрос на сметка е.. земеделците да си я направят. Явно че клиенти за торта на Неохим има.. дали ще са БГ или Ру за нас акционерите няма особено значение.
                            Без наторяване - Х кг/дка реколта.. с наторяване 2*Х - примерно.. или 1,5*Х или пък 3.. това не е моя работа, аз инвестирам в акции и гледам отчети!

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                              Какво стана с цената
                              Сам виждаш.. Балонерите се превземат, симулират оптимизъм и бодряшки моабети...
                              а към момента само минус десет процента....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Абе, днес работят..Ама утре знае ли се ?!
                                Ден до пладне.. Дано устискат
                                Със 100 мил по сметките.. май ще устискат.. вие давате ли си сметка, че с парите и от последните два месеца вероятно имаме по 35-36 лв. в сметките на акция... че и повече...и само тъпотии ви се привиждат... ама после пак ще мучите с празни ръце

Коментар

Working...
                                X