IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
    Абе с наличния кеш що не вземат да си изкупят фри флоута и да не се занимават с шума от дребни акционери?
    Много ясно - ако положнието е като на война, за какво им са хартии,
    Кой е луд да си подарява кеша! ...Кинг-кеш

Коментар

• Абе с наличния кеш що не вземат да си изкупят фри флоута и да не се занимават с шума от дребни акционери?

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
        Само с някои съществени разлики.- това че тук мажото е много далече от чичо и че на чичо продукцията не е 80-90% стойност само от природен газ, че не се води война в русия и че оттам могат да дръпнат шалтера и други подробности
        То винаги има разлика, ако искаш да направиш пари, това е начина... претегляш плюсовете и минусите и действаш..... само с крякане не става..

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Винаги е така, аз като купувах Доверие на около 3.15 - 3.2 а чичо сипваше със самосвала.... всички пишеха глупости как ще стане 2 лв .. 1 лв.. и т.н. пък накрая пак продадох вероятно доста и на чичо ... нещо като 200% реализирана печалба като дръпна чертата.... Тук е същата работа... !!!
          Само с някои съществени разлики.- това че тук мажото е много далече от чичо и че на чичо продукцията не е 80-90% стойност само от природен газ, че не се води война в русия и че оттам могат да дръпнат шалтера и други подробности

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Ще стане, като с горивата, дето на 2,50 им беше скъпо, а на 3 лв. има опашки.
            На сто кинта ще ревът, на 200 ще има опашки.
            Винаги е така, аз като купувах Доверие на около 3.15 - 3.2 а чичо сипваше със самосвала.... всички пишеха глупости как ще стане 2 лв .. 1 лв.. и т.н. пък накрая пак продадох вероятно доста и на чичо ... нещо като 200% реализирана печалба като дръпна чертата.... Тук е същата работа... !!!

Коментар

• Ще стане, като с горивата, дето на 2,50 им беше скъпо, а на 3 лв. има опашки.
              На сто кинта ще ревът, на 200 ще има опашки.

Коментар

"Булгаргаз" поиска 3,5% повишение на цената на газа за март

"Булгаргаз" поиска 3,5% повишение на цената на газа за март:: Investor.bg

Ужас газта с малко торовете с много продавайте продавайте после на 100 ще ви бъде евтино
                Само след по-малко от 2 мес. продалите днес и предишните дни ще реват яко..... убеден съм, че тая година ще видим 3-цифрена цена....

Коментар

• "Булгаргаз" поиска 3,5% повишение на цената на газа за март

"Булгаргаз" поиска 3,5% повишение на цената на газа за март:: Investor.bg

Ужас газта с малко торовете с много продавайте продавайте после на 100 ще ви бъде евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Да беше купил още пет бройки днес вместо да дрънкаш врели некипели по форумите.
                    Да беше ... да ти го набие човек, а то акъл.
                    Охоо троле...
                    Аз днес си продадох 5те бройки отново.
                    Е инкасирах загуба, но така е по-спокойно.
                    А теб ще те видим след няколко дни така или иначе ще продължиш да ревеш, но вече заради загубите си.
                    Ама то е така, като ти е куха кратуната.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Всички дължат неустойки за заявени и не ползвани количества.
                      Да беше купил още пет бройки днес вместо да дрънкаш врели некипели по форумите.
                      Да беше ... да ти го набие човек, а то акъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение

Работят си хората и аз това казах във вчерашния си пост.Имаше доста коли на работници около портала,ама камиони за товарене нямаше.А ДВИ биваше да го питаш дължат ли неустойки(колко) на Булгаргаз,ако спрат работа,както Румънския Azomures(още не работи).
                        Всички дължат неустойки за заявени и не ползвани количества.

Коментар

Аз говорих с ДВИто вчера.. работят си хората.
                          Работят си хората и аз това казах във вчерашния си пост.Имаше доста коли на работници около портала,ама камиони за товарене нямаше.А ДВИ биваше да го питаш дължат ли неустойки(колко) на Булгаргаз,ако спрат работа,както Румънския Azomures(още не работи).
                          !не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Брейй голямо писане днес в темата.. и повечето неща без особена стойност..
                            Аз пък реших да заложа повече на действието.. прибавих едни 270 бр. между 35 и 36 лв. към пакетчето пък да видим..
                            И аз взех малко повече, мисля че е супер цената в момента за допълване... имах и по-ниско ама не ми дадоха балъците

Коментар

Като гледам цените на торовете нещо 500% ъп... мога да предположа какво ще видим
                              Браво! Успяхте да затворите на -10%. Номер 1 днес в червената колонка

Коментар

• Брейй голямо писане днес в темата.. и повечето неща без особена стойност..
                                Аз пък реших да заложа повече на действието.. прибавих едни 270 бр. между 35 и 36 лв. към пакетчето пък да видим..

Коментар

Working...
                                X