If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво ми го цитираш тоя. Рамадан ли е новия разбирач по газовите въпроси.
Оня твоя лаф е добре да си го припомниш .. като влизах ти маза ските още една година сега вече 4-5 месеца след мен ралита сънуваш... няма да има... бавно бавно по наклона ще е ....
както винаги не те разбирам, но ме мъчи някакво усещане че тук другата седмица ще върне с повече от дивидента
Еех Тони, в друго време,- други нрави!
Аз съм свикнал да си събувам обувките до вратата, но обърнати на вън!
Кога ми затрябват да съм по бръз. Достатъчно е голям да ни друса чак до другия дивидент,
-освен ако го не сгъне друг покрай резултатите, ще рече по голям, че и с по дълъг мерак!
Не може да се говори за сигурност при доставките на газ. За стабилност при доставките на газ въобще не може да става въпрос. За предвидимост изобщо да не говорим. Най-отговорно ви заявявам, че България вече няма газ.
Това заяви депутатът от ДПС Рамадан Аталай от трибуната на Народното събрание, предаде репортер на БГНЕС.
Аталай съобщи, че подземното газово хранилище в Чирен е запълнено едва на 34%. „И това с онези количества, които оставихме през зимата“, уточни депутатът.
Той посочи, че двата кораба, договорени от Асен Василев, вече са разтоварени в Турция и са доставени в България с 11 долара по-скъпа цена от газа, който получаваше страната ни.
„Ако бизнесът няма предвидимост, няма как да си планират по-нататъшното производство. Това вече е факт. Газът за индустрията у нас е с най-висока цена. Газът за бита също не е от най-евтините. Тази зима и газ няма да има“, предупреди заместник-председателят на Комисията по енергетика.
Poncho беше написал, че е днес, но не го намирам, за да го цитирам.....за по-сигурно звъниш на инвестионният си посредник и те ще ти кажат.....аз също смятам, че днес е последната дата на търговия на акцията с дивидент.....в понеделник БФБ ще изтрият всички поръчки по позицията.....успех....
Пончо е желязо - няма грешка той, а аз така ги броях дните. Помнех само крайната че е петък.
Е може би в понеделник ще се поздравим под 50 кинта.
Като гледам мищуриите как бързат да се отърват от спекулката...
Днес ли беше реално последния ден за търговия с право на дивидент
Poncho беше написал, че е днес, но не го намирам, за да го цитирам.....за по-сигурно звъниш на инвестионният си посредник и те ще ти кажат.....аз също смятам, че днес е последната дата на търговия на акцията с дивидент.....в понеделник БФБ ще изтрият всички поръчки по позицията.....успех....
От днес вземаме пълния обем азерски газ, утре пристига ВПГ танкер на Тотал Енерджи за Булгаргаз, имало договорени и за август и септември,
34% Чирен е удвояване от края на отоплителния сезон, тогава беше под 20%, доколкото си спомням 17-18%
Малко работата е - ще има ли живот след като митрофанова си тръгне
Коментар