Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
айде обясни ми тогава като си такъв експерт
по темата - От юли - целият азерски газ и нов LNG доставчик
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
За кой път да повторя, че не знаеш, къде се намираш и за какво става въпрос, но за сметка на това си много активен в темата.
по темата - От юли - целият азерски газ и нов LNG доставчик
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеТези камиони дето ги гледате пред завода, регистрацията на ои държави е? Странно ми е как Неохим стои отворен за разлика от почти всички други заводи за торове в източна европа. това на производството на амоняк ли се дължи? Там ли е конкурентното предимство в тази ситуация?
Коментар
-
Тези камиони дето ги гледате пред завода, регистрацията на ои държави е? Странно ми е как Неохим стои отворен за разлика от почти всички други заводи за торове в източна европа. това на производството на амоняк ли се дължи? Там ли е конкурентното предимство в тази ситуация?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеСпекулантската душа не трае - рекламира си стоката.
Обикновено после след продажба, се нареждат отдолу и започва рекламата ....в обратната посока.
Професионална деформация, - чашата е все наполовина пълна или празна и се коментира половината която ги устройва
Хихи-хихи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Al4en на 13.04 си писал, че след дивидент очакваш 100лв цена, какво промени мнението ти?
В голямата картина няма промяна - Русия си воюва, доставките на газ все така не са сигурни, конкурентите продължават да не работят, тор все така няма, търсенето е голямо...... и т.н.
Продавача продължава да сипва напоителни, но качи мизата и вече дава срещу 55-57лв.
Аз не виждам промяна...... та според теб какво променя ситуацията?
Един възможен отговор е неосъществени прогнози на спекуланти, които са очаквали повече и сега ще се задоволят с каквото има.Last edited by al4en; 02.07.2022, 13:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Нема акции, това е причината.
Само Гаргов стиска в ръкава между 110000-120000 броя хартишки.
Засега де
Коментар
-
Al4en на 13.04 си писал, че след дивидент очакваш 100лв цена, какво промени мнението ти?
В голямата картина няма промяна - Русия си воюва, доставките на газ все така не са сигурни, конкурентите продължават да не работят, тор все така няма, търсенето е голямо...... и т.н.
Продавача продължава да сипва напоителни, но качи мизата и вече дава срещу 55-57лв.
Един възможен отговор е неосъществени прогнози на спекуланти, които са очаквали повече и сега ще се задоволят с каквото има.
Спекулантската душа не трае - рекламира си стоката.
Обикновено после след продажба, се нареждат отдолу и започва рекламата ....в обратната посока.
Професионална деформация, - чашата е все наполовина пълна или празна и се коментира половината която ги устройва
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Оня твоя лаф е добре да си го припомниш.. като влизах ти маза ските още една година
сега вече 4-5 месеца след мен ралита сънуваш... няма да има... бавно бавно по наклона ще е ....
- 1 like
Коментар
-
Един възможен отговор е неосъществени прогнози на спекуланти, които са очаквали повече и сега ще се задоволят с каквото има.
Коментар
-
Оня твоя лаф е добре да си го припомниш.. като влизах ти маза ските още една година
сега вече 4-5 месеца след мен ралита сънуваш... няма да има... бавно бавно по наклона ще е ....
- 1 like
Коментар
-
Би ли споделил, коя е причината за спад.И само не ми споменавай, че това е регулярния капитален ремонт, който предстои през част от третото тримесечие.
Ората не могат да смогнат да продават, а ти си продаде артиите и сега сънуваш спадове.
Коментар
Коментар