IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ти не знаеш къде се намираш и пишеш само глупости
    Ето, че и ти стигна до тоя извод.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

айде обясни ми тогава като си такъв експерт

по темата - От юли - целият азерски газ и нов LNG доставчик
      Ти не знаеш къде се намираш и пишеш само глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

За кой път да повторя, че не знаеш, къде се намираш и за какво става въпрос, но за сметка на това си много активен в темата.
        айде обясни ми тогава като си такъв експерт

по темата - От юли - целият азерски газ и нов LNG доставчик

Last edited by RUBLA; 03.07.2022, 11:52. Причина: Линк към конкурентна медия.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          Тези камиони дето ги гледате пред завода, регистрацията на ои държави е? Странно ми е как Неохим стои отворен за разлика от почти всички други заводи за торове в източна европа. това на производството на амоняк ли се дължи? Там ли е конкурентното предимство в тази ситуация?
          За кой път да повторя, че не знаеш, къде се намираш и за какво става въпрос, но за сметка на това си много активен в темата.

Коментар

• Тези камиони дето ги гледате пред завода, регистрацията на ои държави е? Странно ми е как Неохим стои отворен за разлика от почти всички други заводи за торове в източна европа. това на производството на амоняк ли се дължи? Там ли е конкурентното предимство в тази ситуация?
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
              Спекулантската душа не трае - рекламира си стоката.
              Обикновено после след продажба, се нареждат отдолу и започва рекламата ....в обратната посока.
              Професионална деформация, - чашата е все наполовина пълна или празна и се коментира половината която ги устройва
              Ммм, така като гледам... печените спекуланти си рекламират стоката след влизане, но си мълчат след като излязат... щото са с добри сърца

Хихи-хихи

Коментар

• Ако нещата вървят така, догодина очаквам двоен дивидент на този, който ще получим тази година.

Коментар

Al4en на 13.04 си писал, че след дивидент очакваш 100лв цена, какво промени мнението ти?
                  В голямата картина няма промяна - Русия си воюва, доставките на газ все така не са сигурни, конкурентите продължават да не работят, тор все така няма, търсенето е голямо...... и т.н.
                  Продавача продължава да сипва напоителни, но качи мизата и вече дава срещу 55-57лв.
                  Аз не виждам промяна...... та според теб какво променя ситуацията?
                  Един възможен отговор е неосъществени прогнози на спекуланти, които са очаквали повече и сега ще се задоволят с каквото има.
                  Войната в Украйна !... искаше ми се да приключи за месец два.. но не.......продължава!!!!! риториката се изостря... в момента и с Китай се задълбочават нещата...затова махнах всичко от бфб.... а наесен като почнат да се вклюват и други страни Полша например много се натиска.. ние с това правителство като нищо може да забъркаме всякаква каша... по-добре с парите в сметките... и да гледам мача от първия ред... за мен е ясно, че чудо няма да стане.. да изпусна някой и друг процент голям праз!... или да имам акции безброй които няма на кой да продам.. този риск не го искам..на Вас Успех.
                  Last edited by al4en; 02.07.2022, 13:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Нема акции, това е причината.
                    А нема бе нема! Само малко!
                    Само Гаргов стиска в ръкава между 110000-120000 броя хартишки.
                    Засега де

Коментар

Al4en на 13.04 си писал, че след дивидент очакваш 100лв цена, какво промени мнението ти?
                      В голямата картина няма промяна - Русия си воюва, доставките на газ все така не са сигурни, конкурентите продължават да не работят, тор все така няма, търсенето е голямо...... и т.н.
                      Продавача продължава да сипва напоителни, но качи мизата и вече дава срещу 55-57лв.
                      Един възможен отговор е неосъществени прогнози на спекуланти, които са очаквали повече и сега ще се задоволят с каквото има.
                      Нали трябва да си шитне колкото може по-високо акциите купени преди да ги захвали?! Ако може по 100лв.
                      Спекулантската душа не трае - рекламира си стоката.
                      Обикновено после след продажба, се нареждат отдолу и започва рекламата ....в обратната посока.
                      Професионална деформация, - чашата е все наполовина пълна или празна и се коментира половината която ги устройва

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Съвпадат ни мненията!
                        Завалията.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Оня твоя лаф е добре да си го припомниш .. като влизах ти маза ските още една година сега вече 4-5 месеца след мен ралита сънуваш... няма да има... бавно бавно по наклона ще е ....
                          Съвпадат ни мненията!

Коментар

Нема акции, това е причината.

Коментар

Оня твоя лаф е добре да си го припомниш .. като влизах ти маза ските още една година сега вече 4-5 месеца след мен ралита сънуваш... няма да има... бавно бавно по наклона ще е ....

Коментар

С такива спекулантски изказвания не правиш впечатление.
                                Би ли споделил, коя е причината за спад. И само не ми споменавай, че това е регулярния капитален ремонт, който предстои през част от третото тримесечие.
                                Ората не могат да смогнат да продават, а ти си продаде артиите и сега сънуваш спадове.

Коментар

Working...
                                X