Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
германците го загазиха
BASF considers more ammonia production cuts in gas supply crunch-sources
https://www.reuters.com/business/ene...es-2022-07-27/
Germany's BASF, the world's largest chemical company, is considering further cuts to ammonia production due to soaring natural gas prices, two sources familiar with the matter said, with potential ramifications from farming to fizzy drinks. Reporting by Ludwig Burger Editing by Matt Scuffham and Mark Potterdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Казал съм ти отдавна, че си сбъркал адреса и не знаеш, къде се намираш.Last edited by Три без коз; 27.07.2022, 09:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеРуските пидер****та пак играят курвенски и надуват изкуствено цената .
А с такива цени на газа, Неон няма никакъв смисъл да работи .Да почват планов ремонт или нещо друго,докато премине поредната буря
https://tvc-invdn-com.investing.com/...913aa07007.png
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
странното е, че има доста голям спред между ттф и балкан в момента
Европейските енергийни министри решиха потреблението на газ да се свие с 15% (capital.bg)destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Руските пидер****та пак играят курвенски и надуват изкуствено цената .
А с такива цени на газа, Неон няма никакъв смисъл да работи .Да почват планов ремонт или нещо друго,докато премине поредната буря
https://tvc-invdn-com.investing.com/...913aa07007.png
Last edited by petrg5s; 26.07.2022, 18:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Да се чуди човек как са се справяли досега?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнениеУправителен съвет:
Председател:Стефан Димитров Димитров
Зам.председател:Катя Господинова Петрова
Членове:Мирослав Димитров Димитров, , Стефан Василев Грънчаров, Станислав Захариев Желязков
Всичките,освен Катя Петрова,която е свързана с Гаргов, са синове на собствениците на Неохим.Станислав Желязков е син на Захари Желязков-главния приватизатор по онова време,има много за него в Гоглето.
Та не съм сигурен,че меринджеите знаят какво правят.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнениеУправителен съвет:
Членове:Мирослав Димитров Димитров, , Стефан Василев Грънчаров, Станислав Захариев Желязков
Всичките,освен Катя Петрова,която е свързана с Гаргов, са синове на собствениците на Неохим.Станислав Желязков е син на Захари Желязков-главния приватизатор по онова време,има много за него в Гоглето.
Та не съм сигурен,че меринджеите знаят какво правят.
Мислиш ли, че ще се справим по-добре?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
... иначе колкото повече гледам отчета на Нео и чета другите документи, виждам потенциал в продължаване на добрите резултати и през Q3 и Q4..... мениджмънта според мен знае какво прави
Та не съм сигурен,че меринджеите знаят какво правят.
!не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеБатя, нещо май ме бъркаш с някой друг! Понеже обичам да работят факти та поразрових се спецялно за теб...продал съм неохим на 28 април 2021 на36 лв купил съм импулс които съм заменил с дрон...някъде 230% съм направил.- мога да ти изпратя справка от посредника..а ти си дремал в Нео през туй време горе долу за35% което също не е лош резултат... Нео не го харесвам писал съм много пъти мотивите си... за агрия съм писал въпросното съобщение края на март началото на април- че купона свърши при цена 28-29 лв можеш да си направиш справка в инвестора... Райков много го харесвам но за мен ще си стане типичната земеделска акция от тук нататък а с 10 % ръст годишно... времето ще покаже...
Но при Р/Е под 4... има да те изненадва още
- 1 like
Коментар
Коментар