IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не ми се искаше да влизам в темата защото приемате много лично всичко различно от това, че акцията ще стане 200 лева. exclusive_ned, всъщност ти си за погване от КФН. До момента имаше няколко увеличения на газта, като последното беше с 20%. След нова година ще има още едно.
    Продукцията произвеждана от дружеството е изключително скъпа и догодина с новите цени потреблението ще спадне (поинтересувайте се какво мислят клиентите на фирмата) от където компанията ще бъде принудена да свали маржовете. Поради високата база от тази година догодина вместо ръстове очаквам спадове. Но това е пазара всеки има някакви очаквания. Успех колеги.

Коментар

• Капутов, спри да заблуждаваш хората че КФН ще те погнат!!!
      Цената на газта вече няколко поредни пъти я повишават,но както се вижда много добре НЕОХИМ УВЕЛИЧИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА УВЕЛИЧАВА ПРОИЗВОДСТВОТО, ПАЗАРИТЕ,ПРОДАЖБИТЕ СИ И СЛЕД ТИЯ 3 ПОРЕДНИ РЕКОРДНИ ОТЧЕТА ЗА КОМПАНИЯТА Е СМЕШНО ТОВА КОЕТО СИ ПИСАЛ.
      ВИЖ НЕТНАТА ПЕЧАЛБА РАСТЕ ГЛАВОЛОМНО, ПОГЛЕДНИ ОТЧЕТА, ВИЖ КЪДЕ СЕ ПРОДАВА ПРОДУКЦИЯТА И Т.Н.
      И НА ВСЕКИ РАЗУМЕН ИНВЕСТИТОР МУ Е ЯСНО,ЧЕ ТАЗИ КОМПАНИЯ Е МНОГО ДОБРА,ОСОБЕНО ПРИ ТИЯ КОЕФИЦИЕНТИ!!!
      така,че спри да лъжеш хората
      Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Кажете за гаазта!В сила ли е новата цена-+29%?Някой близо до завода сигусно знае.Така може да се прецени какъв ще е резултата в края на год,.а и в началото на новата.
        Ако може някой да осветли кои са конкурентите от Румъния и Европа и как се търгуват(ако са публични),щото гледам в САЩ газа е доста по-евтин от нашия(за ЕС не наерих данни)А иначе да си пишем глупости не елошо за разнообразие,ама е и губене на време,ама явно вече времето не пари

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Първоначално изпратено от Ан МакГърч
          Е той, кура казва верни неща за Фармата, но само говори, а работа не върши, това имах предвид. Ако си беше подкрепил твърденията с влизане в позиция при Фармата, щеше да е съвсем друго. Едно е само да пишеш, друго е да действаш.
          Иначе съм му фенка на кура, все още. Дори съм му в известен смисъл благодарна, защото покрай по-подробно разглеждане на отчетите там (нещо което той често отбелязва, че е от значение), стигнах до някои изводи за себе, за неща, на които преди не бях обърнала внимание, и успях да се измъкна навреме. Мнението ми за онази позиция вече се различава от неговото и предпочитам да изчакам за интересна разрвъзка, но на кура съм му благодарна, че ме "върна" на отчетите.
          Предполагам, че днес преди да отиде на фитнес, ще дойде и тук да ни обясни някои неща, а и с Никола може да разменят по някой интересен коментар. Няма да е изненадващо, ако си обединят мненията този път.
          Tova koeto mi haresva pri hedge fondovete e che nikoga ne mojesh da razberesh kam koia tochno pozicia imat interes. Interesuvat se ot mnogo neshta i ostaviat povecheto hora da gadaiat kakvo tochno durjat. Pridurjam se kam tozi princip i za sebe si.
          Nedei da se opitvash da analizirash kakvo pravia i kakvo ne pravia. Chance are che kogato horata prochetat moe mnenie vav foruma za opredelena akcia, veche sam s edin den napred s reshenieto si kakvo da pravia ili da ne pravia.
          Inache se radvam, che si pochnala da gledash otchetite. Taka se zapochva.
          Е не се и опитвам да гадая, какви са ти ходовете. Гледам си моите ходове, и си ги отигравам, но съм на мнение, че постовете тук може би са вече малко закъснели.
          Благодарна съм ти, не защото тепърва съм се хвнала да чета отчети, а защото станах брутално критична и съмнителна при разглеждането им. А за форумни изяви пък да не говорим.
          И съм ти фенка, разбира се - нали трябва да се учим от доказани майстори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
            Е той, кура казва верни неща за Фармата, но само говори, а работа не върши, това имах предвид. Ако си беше подкрепил твърденията с влизане в позиция при Фармата, щеше да е съвсем друго. Едно е само да пишеш, друго е да действаш.
            Иначе съм му фенка на кура, все още. Дори съм му в известен смисъл благодарна, защото покрай по-подробно разглеждане на отчетите там (нещо което той често отбелязва, че е от значение), стигнах до някои изводи за себе, за неща, на които преди не бях обърнала внимание, и успях да се измъкна навреме. Мнението ми за онази позиция вече се различава от неговото и предпочитам да изчакам за интересна разрвъзка, но на кура съм му благодарна, че ме "върна" на отчетите.
            Предполагам, че днес преди да отиде на фитнес, ще дойде и тук да ни обясни някои неща, а и с Никола може да разменят по някой интересен коментар. Няма да е изненадващо, ако си обединят мненията този път.
            Tova koeto mi haresva pri hedge fondovete e che nikoga ne mojesh da razberesh kam koia tochno pozicia imat interes. Interesuvat se ot mnogo neshta i ostaviat povecheto hora da gadaiat kakvo tochno durjat. Pridurjam se kam tozi princip i za sebe si.
            Nedei da se opitvash da analizirash kakvo pravia i kakvo ne pravia. Chance are che kogato horata prochetat moe mnenie vav foruma za opredelena akcia, veche sam s edin den napred s reshenieto si kakvo da pravia ili da ne pravia.
            Inache se radvam, che si pochnala da gledash otchetite. Taka se zapochva.

Коментар

• Eй това е невероятно ! Цялата планета кърти нагоре с по 5 - 10%, а ние втори ден червенеем ! Явно ние не сме от тази планета

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                Първоначално изпратено от wannarock
                до онзи ден беше фенка на кура, а сега ми се струва, че му изневеряваш тази палачинка имах предвид
                п.с. цени не коментирам не знам за манипулациите и доколко са невинни
                Продължавам да съм фенка на кура, макар, че може да стана и на Valuator, но това не е твоя работа. Кура много говори, и взе да ми олеква в очите.
                Имам предвид случая при Софарма, там изписа много неща и в началото доказа, че на 3 лв е подценено, после се оказа че и на 2 лв има какво да се желае и т.н. А кура все на влиза в позиция. Такива плаващи оценки без реален оборот олекват. За Као, Монбат също стана вече дума.
                И Кажи на жена си да ти направи палачинки, за да ти е по-ползотворен медения месец, че май много ти се ядат. А като не коментираш цени, какво коментираш тогава - кой на кого изневерява ? Ами жените обичат също да изневеряват, какво толкова, да не би само вие мъжете да сте абонирани за това ?
                вече съм ти фен

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  Не мога да разбера защо така ме нападате, когато просто се опитвам да ви кажа, че нещата не са само "бели руже". Не се гледа 3Q 2008 P/E, а се гледа годишното, поради някакв сезонност. Поради това споделих, че според мен може да се купи на по-евтини цени от сегашните през следващите 4 месеца. Ако искате само постове от рода на:
                  1. Излитамеееееееееееее
                  2. Ракетааааааааааааааа
                  3. Много подценена акция (явно на фона на цени от 100 лева)
                  4.Ъппп ъппппппп
                  Нямам нищо против това. Целта ми беше да се започне смислена дискусия, а не да се нападаме на личностна основа. Явно вчера wannarock беше прав за вятърните мелници. Прадавам се.

еее стига де
                  не се предавай
                  че и аз да съм виновен

аз не коментирам цени, защото те макар да не са препоръка, все пак влияят по някакъв начин. за мен по-важното да е да се отсеят подценените и надценените компании. може би разводнявам темата, за което се извинявам
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                    Коле, кажи нещо и за секса бе
                    Излитамеееееееееееееееееееееееееееееееее хахаха

Коментар

• Коле, кажи нещо и за секса бе

Коментар

до онзи ден беше фенка на кура, а сега ми се струва, че му изневеряваш тази палачинка имах предвид
                        Продължавам да съм фенка на кура, макар, че може да стана и на Valuator, но това не е твоя работа. Кура много говори, и взе да ми олеква в очите.
                        Имам предвид случая при Софарма, там изписа много неща и в началото доказа, че на 3 лв е подценено, после се оказа че и на 2 лв има какво да се желае и т.н. Такива плаващи оценки олекват. За Као, Монбат също стана вече дума.
                        И Кажи на жена си да ти направи палачинки, за да ти е по-ползотворен медения месец, че май много ти се ядат. А като не коментираш цени, какво коментираш тогава - кой на кого изневерява ? Ами жените обичат също да изневеряват, какво толкова, да не би само вие мъжете да сте абонирани за това ?
                        вече съм ти фен
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Не мога да разбера защо така ме нападате, когато просто се опитвам да ви кажа, че нещата не са само "бели руже". Не се гледа 3Q 2008 P/E, а се гледа годишното, поради някакв сезонност. Поради това споделих, че според мен може да се купи на по-евтини цени от сегашните през следващите 4 месеца. Ако искате само постове от рода на:
                          1. Излитамеееееееееееее
                          2. Ракетааааааааааааааа
                          3. Много подценена акция (явно на фона на цени от 100 лева)
                          4.Ъппп ъппппппп
                          Нямам нищо против това. Целта ми беше да се започне смислена дискусия, а не да се нападаме на личностна основа. Явно вчера wannarock беше прав за вятърните мелници. Прадавам се.

Коментар

• малиииии, тук се заформи секс интрига

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                              Имам предвид случая при Софарма, там изписа много неща и в началото доказа, че на 3 лв е подценено, после се оказа че и на 2 лв има какво да се желае и т.н. А кура все на влиза в позиция. Такива плаващи оценки без реален оборот олекват. За Као, Монбат също стана вече дума.

Коментар

Първоначално изпратено от Nikola
                                Първоначално изпратено от Nikola
                                Първоначално изпратено от exclusive_ned
                                още малко и започва шоуто днес
                                А дано.
                                Сложил съм си офертите над 80 лева. Напънете малко момчета.
                                Чувала съм, че Лакомия гъз затрива. Аз също не очаквам никакво шоу днес. А и си взех поука от предишния отчет, когато съветваше да сме си "стегнели маржовет" .
                                А момчетата със слабите нерви не могат да напънат, след като вчера цял ден им обясняваш, колко лошо може да е Q4. След обяд най-вероятно ще се появи и кура, за да ни обясни колко са подценени нещата. Нормално, както при КАО и при Монбат.
                                Ани ти нещо обърна палачинката
                                Рокаджията, аз си чакам от няколко дни за да си купя и не взимам под внимание невинните ви манипулацийки. Само ще ти напомня да видиш, колко поста има Никола в които говори че цената щяла да стигне 60. Незнам, каква е палачинката, за да ти кажа дали съм я обърнала.
                                Ами аз се надявам да купя на 60 лева. Дано ми се усмихне късмета, ако ли не здраве да е. :wink:
                                Така е пич, здраве да е, ще ги чакаме заедно тогава.
                                Имаше такива цени,ама кой спал,спал,кой е..л.Какво ви пречеше,да купувате преди отчета,още повече тоя сериал го гледахме предното тримесечие.Който купи миналата седмица и продаде вчера,направи 10-15%,а блейките ръсят акъл,който никой не им иска.
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X