Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВторото е освобождава кеш за Доверие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеНе мисля така. Тук вариантите са фондовете, поради края на шестмесечието или по-скоро свежи пари от чужд инвеститор. Имам усещането, че е второто
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеДедо Оги ли изригна тука в тези размирни дни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПродължавам да държа на тезата си че Пеевски и Василев са предния отряд на една варненска група, която притежава и НАШИЯ сайт!
Няма как да си бил в пристанище Варна и да не си се докоснал до тим
Няма как да си работил в ЦКБ без да си се докоснал до тим
Няма как да купиш половин България(БТК, Булгартабак, Техномаркет, НУРТС и т.н.) без съгласието на тим!
"Те" показаха че са много по-умни с политическите си игрички от Боко Тиквата, като го направиха смешен в парламента. И не вярвам че днес са свалили картите, има нещо друго което още не виждаме.... твърде е рано за да играят Ва Банк!!!
Дано чичо Оги да вижда по-далеч от мен!
Тони, нали си чувал, че два мъжки лъва си маркират територията на прайда( бизнеса)....
Ако някой премине границата, ще настане такава пукотевица, че войната в Сирия ще изглежда като детска патърдия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБате ви Тони е в отпуска и днес отивам да си купя билет за автобуса за петък.
Тотко ще те водя ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеда две седмици по-рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениегласовете за оса се брояха по акциите притежавани 2 седмици по-рано ли беше или с други думи питам тоя списък дето ни гледат като влизаме - към коя дата го вадят?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
чичко О виждаш ли - горе има някой и всичко се връща
един малко лукав въпрос ама няма как..........
1. г-н Домусчиев продаде правата за мачовете на тв7 с усмивка, т.е. има разбирателство между една фирма в Пещера и една банка с наакан цвят на логото.
2. г-н Домусчиев уважи и г-н Донев и присъства на най-хубавото събитие в България през изминалата седмица.
та малко конспиративно ама, ако 1 е приятел с 2 .... и 1 е приятел с 3, може ли отношенията между 2 и 3 да се затоплят и то въпреки че 2 е казал някога че ще унищожи СФАРМ??? Или просто 1 гледа да е приятел с всички???
п.с трябва да ме вземете в отдела по конспирации и дългосрочно планиране на СФАРМ
Коментар
-
Продължавам да държа на тезата си че Пеевски и Василев са предния отряд на една варненска група, която притежава и НАШИЯ сайт!
Няма как да си бил в пристанище Варна и да не си се докоснал до тим
Няма как да си работил в ЦКБ без да си се докоснал до тим
Няма как да купиш половин България(БТК, Булгартабак, Техномаркет, НУРТС и т.н.) без съгласието на тим!
"Те" показаха че са много по-умни с политическите си игрички от Боко Тиквата, като го направиха смешен в парламента. И не вярвам че днес са свалили картите, има нещо друго което още не виждаме.... твърде е рано за да играят Ва Банк!!!
Дано чичо Оги да вижда по-далеч от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеВчера откриването беше наистина внушително и атмосфера беше наистина празнична. Имах чувството по време на церемонията, че г-н Донев е Стийв Джобс, а Софарма е Епъл. Множеството така беше екзалтирано, особено като се позоваваше на традициите в сектора. Мариян за съжаление не е записал цялата реч, която наистина беше добра.
Освен това г-н Донев се беше барнал с вталено сако и модерна, не толкова широка вратовръзка. До него ирландския посланик беше малко като Бай Ганьо и един такъв леко намачкан.
Коментар
Коментар