IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Значи все пак имаш акции
    Аз няма да мога да дойда
    Що бе, Софиксов?

Значи утре - 10:38 - в могъщите кули !!!!

В коя кула сме - по-северната или по-южната?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
      Ами не те спирам да инвестираш в акции, но не виждам причина това да са български.
      Тук някой беше писал за ликвидност на Софарма. Ако търсите ликвидност, трябва да се гледат акции като HSBC, Deutsche Bank etc. Това са акции с обем от стотици милиони дневно. Можеш да излезнеш по всяко време на пазарната цена.

Понеже попита за инвестмент тип: Hibu plc е компания, която гледам в момента. Дългът й търгува на 18 цента за долар и до края на месеца се очаква да направят debt-for-equity суоп. Очаквам банките/фондовете да намалят дълга с 1.2млрд. евро и да получат 90-92% от компанията. Те в момента ролват аут нови продукти, а и със стабилизирането на маркетинг и рекламния пазар мисля че Hibu би търгувал на съвсем други мултипликатори (сега е 4х, но с дигитализирането това би станало към 6х). Такава инвестиция има потенциал да ти направи 4-5x инвестираната сума за 3 години.

Не е препоръка, естествено.
      Голем смех. Че то всеки новобранец може на БФБ да изкара 6-7 пъти печалба че и отгоре в следващите 3 години. Умрях си от смях. Не е препоръка да се смеете. Не е препоръка да се подигравате със трейдърите пишещи по форуми.

Коментар

Утре кои от форума ще идват на ОС на компанията?
        аз ще съм там, ама ти няма да си, или няма да кажеш кой си от форума

Коментар

След процентите на г-н Донев и адвоката му, би трябвало да съм един от големите акционери, според книгата на акционерите. Колко голям, даже и аз не знам.
          За това питам кой ще идва, за да видя дали ще се съберат достатъчно гласове, за да се избера/да ме изберат като Non-Exec директор в борда. Предполагам за това ще трябва специално събрание, но утре поне може да се повдигне темата пред мениджмънта и основните акционери и да се реши кога да се насрочи специален ОС с цел гласуване на предложението.
          Карл Айкън така навремето си сложи свой човек в Моторола, а имаше само 2.5% от капитала.
          Да бе, ти ще даваш оценка на компанията 1,60 за акция, пък те директор ще те правят.
          Да си срещал по Запада, компания чийто директор тръби, че цената й на борсата е двойно надценена!?

Коментар

След процентите на г-н Донев и адвоката му, би трябвало да съм един от големите акционери, според книгата на акционерите. Колко голям, даже и аз не знам.
            За това питам кой ще идва, за да видя дали ще се съберат достатъчно гласове, за да се избера/да ме изберат като Non-Exec директор в борда. Предполагам за това ще трябва специално събрание, но утре поне може да се повдигне темата пред мениджмънта и основните акционери и да се реши кога да се насрочи специален ОС с цел гласуване на предложението.
            Карл Айкън така навремето си сложи свой човек в Моторола, а имаше само 2.5% от капитала.
            Айде да видим дали ще направиш така утре !!!!!!
            Ако си там - няма да кажеш кой си от форума - сигурен съм.
            Така, че спри с дрънкането на глупости, съвсем олекваш в очите на всички колеги от форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Значи все пак имаш акции
              Аз няма да мога да дойда

Коментар

Утре кои от форума ще идват на ОС на компанията?
                Значи все пак имаш акции
                Аз няма да мога да дойда

Коментар

• Утре кои от форума ще идват на ОС на компанията?

Коментар

• От КРИБ виждат решението на икономическите проблеми в нови парламентарни избори

Нищо подобно. Нашите проблеми ще се решат с нови избори, но проблемите на ОД не се решават дори с 1000 нови избора на НС. ОД толкова се радваше когато падна предното НС преди няколко месеца и дори му беше весело, че някои хора останаха без депутатски имунитет и чакахме негови действия, но...

Обаче в новото НС се оказа, че същите тези хора са по-силни от преди, а като видя, че избраха прасето пеевски за "ДАНС-инг стар" за малко да влезе в болница и сега вече иска нов Парламент, но не си дава сметка, че тогава неговите хора от комунистическата партия ще бъдат малцинство и в опозиция...

ОД няма полезен ход. И тези да останат за него е лошо. И следващите които ще дойдат за него пак е лошо. В един момент ОД ще трябва да се раздели и с шевския пост в КРИБ защото неговите лични проблеми пречат на организацията...

не е препоръка за търговия с акции на дружества от орбитата на ОД

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      По-скоро - оборот на някои от азиатските наематели.

Хм - днес ако се не лъжа, мина сосен пакет в Имотаджийското...
                      абе стига с твойте шушита бе!
                      идвам да се видим, да пием по бира - мамбото не е най-важното
                      да мина и при адсиц-а, защо не намирам за него, като за другите адсици - какво притежава, на какви наеми? Изведнъж продали нещо..... нещо не е толкова прозрачен за да носи името Софарма май?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        значи и да купувам сега - пак не мога да надвикам Импето с моите гласове
                        Трябва да си мега изгач за да успееш, а това става с много пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                          Тони, приятно изкарване Дано се запознаеш с Донев!
                          И да направите малко оборот в кулите, че цената и там да я качваме
                          По-скоро - оборот на някои от азиатските наематели.

Хм - днес ако се не лъжа, мина сосен пакет в Имотаджийското...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Бате ви Тони е в отпуска и днес отивам да си купя билет за автобуса за петък.
                            Тотко ще те водя ли?
                            Тони, приятно изкарване Дано се запознаеш с Донев!
                            И да направите малко оборот в кулите, че цената и там да я качваме

Коментар

• Браво на Фармата!!! На фона на ситуацията в страната, цената и обема са много добри.

Коментар

• Пиб,

КАК СИ???

Коментар

Working...
                                X