IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Господа акционерите са се натръшкали под масата
    Опъват смукача

Коментар

• Господа акционерите са се натръшкали под масата

Коментар

• Разбрах че имало много хора и са претупали презентацията но нека Тони да разказва

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ние сме акционери - ако ни бият - ще ги уволним.
          Колкото уволнихте Никиту в Меком, преди да го предложите за салам )

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            айде тръгвам или по скоро "идвам си"
            аз ако дойда по-рано - мисля да съм на кафето!
            айде чакаме тогава разказ с впечатления
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
              Да не решат обаче, че се събирате да стачкувате и гардовете да ви набият на входа.
              Внимавай, сега положението в столицата е напечено поради протестите. Ще е тъпо някой да яде бой преди такова хубаво събитие като ОСА.

Надявам се и Черкезов утре да не се появи с някакви знамена на Атака и да опорочи събранието.
              Няма кой да ви бие. Споко. То и полицаите са солидарни, просто пазят да не се потроши нещо.

Коментар

• Tони , не ми върви , дано да е за общото добро !
                Вчера като теб тръгнах рано за цялата серия от ОСА което планирах от Казанлък до София , но стигнах до Айтос , и то с жената и планирана почивка до понеделник ., та така , няма да присъствам на това голямо СЪБИЕ СБОРИЩЕ , идеята беше моя и БЛАГОДАРЯ на О. Донев , че уважи тази хрумка !!! ДА СЪБЕРЕ ТРИ В ЕДИН ден !!!

ВСИЧКИ ЩЕ НАВАКСАТЕ И ЗА ОТКРИВАНЕТО !!!--- БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ и ПИТАЙТЕ ПИТАЙТЕ ,,, УСПЕХ

Коментар

Ако искате - можем да се съберем по-рано на входът (западният вход) на обектът - та да влезем заедно - като неколцината мускетари.

Ще гледам около 10.30 да бъда там.
                  айде тръгвам или по скоро "идвам си"
                  аз ако дойда по-рано - мисля да съм на кафето!

Коментар

Да не решат обаче, че се събирате да стачкувате и гардовете да ви набият на входа.
                    Внимавай, сега положението в столицата е напечено поради протестите. Ще е тъпо някой да яде бой преди такова хубаво събитие като ОСА.

Надявам се и Черкезов утре да не се появи с някакви знамена на Атака и да опорочи събранието.
                    Ние сме акционери - ако ни бият - ще ги уволним.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ако искате - можем да се съберем по-рано на входът (западният вход) на обектът - та да влезем заедно - като неколцината мускетари.

Коментар

• Ако искате - можем да се съберем по-рано на входът (западният вход) на обектът - та да влезем заедно - като неколцината мускетари.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Айде да видим дали ще направиш така утре !!!!!!
                          Ако си там - няма да кажеш кой си от форума - сигурен съм.
                          Така, че спри с дрънкането на глупости, съвсем олекваш в очите на всички колеги от форума.
                          Ако не съм там, ще се надявам вие да издигнете кандидатурата ми, за да представлявам акционерите от Инвестора.
                          Иначе ще гледам да си сложа синята шапка на Софарма, за да ме познаеш.

Коментар

Да, да, това го знам.
                            Тук всичките от форума са с по 5-6х, че даже и 10х, печалба от търговията с акции в последните три години.
                            Няма участник дето да не е хванал дъното и да е излязъл на върха. Иначе гонят от форума!
                            Не се сръди, Приватов. Ти просто си малко негативистически: но аз съм ти свикнал. Утре ще се видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              абе стига с твойте шушита бе!
                              идвам да се видим, да пием по бира - мамбото не е най-важното
                              да мина и при адсиц-а, защо не намирам за него, като за другите адсици - какво притежава, на какви наеми? Изведнъж продали нещо..... нещо не е толкова прозрачен за да носи името Софарма май?
                              Ми питай г-н Донев. Там не зная де може човек да си порка бира... впрочем можем да идем в заведението на нашият другар и съфорумец Марто Баломедов - който е наблизо - на около 500 метра на север.

Можем да отидем и до Жабешката крипта - която пък е на около километър западно от секси кулите.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                                Голем смех. Че то всеки новобранец може на БФБ да изкара 6-7 пъти печалба че и отгоре в следващите 3 години. Умрях си от смях. Не е препоръка да се смеете. Не е препоръка да се подигравате със трейдърите пишещи по форуми.
                                Да, да, това го знам.
                                Тук всичките от форума са с по 5-6х, че даже и 10х, печалба от търговията с акции в последните три години.
                                Няма участник дето да не е хванал дъното и да е излязъл на върха. Иначе гонят от форума!

Коментар

Working...
                                X