Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНие сме акционери - ако ни бият - ще ги уволним.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде тръгвамили по скоро "идвам си"
аз ако дойда по-рано - мисля да съм на кафето!“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеДа не решат обаче, че се събирате да стачкувате и гардовете да ви набият на входа.
Внимавай, сега положението в столицата е напечено поради протестите. Ще е тъпо някой да яде бой преди такова хубаво събитие като ОСА.
Надявам се и Черкезов утре да не се появи с някакви знамена на Атака и да опорочи събранието.
Коментар
-
Tони , не ми върви , дано да е за общото добро !
Вчера като теб тръгнах рано за цялата серия от ОСА което планирах от Казанлък до София , но стигнах до Айтос, и то с жената и планирана почивка до понеделник
., та така , няма да присъствам на това голямо СЪБИЕ СБОРИЩЕ , идеята беше моя и БЛАГОДАРЯ на О. Донев , че уважи тази хрумка
!!! ДА СЪБЕРЕ ТРИ В ЕДИН ден !!!
ВСИЧКИ ЩЕ НАВАКСАТЕ И ЗА ОТКРИВАНЕТО !!!--- БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ и ПИТАЙТЕ ПИТАЙТЕ ,,, УСПЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко искате - можем да се съберем по-рано на входът (западният вход) на обектът - та да влезем заедно - като неколцината мускетари.
Ще гледам около 10.30 да бъда там.или по скоро "идвам си"
аз ако дойда по-рано - мисля да съм на кафето!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеДа не решат обаче, че се събирате да стачкувате и гардовете да ви набият на входа.
Внимавай, сега положението в столицата е напечено поради протестите. Ще е тъпо някой да яде бой преди такова хубаво събитие като ОСА.
Надявам се и Черкезов утре да не се появи с някакви знамена на Атака и да опорочи събранието.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко искате - можем да се съберем по-рано на входът (западният вход) на обектът - та да влезем заедно - като неколцината мускетари.
Ще гледам около 10.30 да бъда там.
Надявам се и Черкезов утре да не се появи с някакви знамена на Атака и да опорочи събранието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАйде да видим дали ще направиш така утре !!!!!!
Ако си там - няма да кажеш кой си от форума - сигурен съм.
Така, че спри с дрънкането на глупости, съвсем олекваш в очите на всички колеги от форума.
Иначе ще гледам да си сложа синята шапка на Софарма, за да ме познаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеДа, да, това го знам.
Тук всичките от форума са с по 5-6х, че даже и 10х, печалба от търговията с акции в последните три години.
Няма участник дето да не е хванал дъното и да е излязъл на върха. Иначе гонят от форума!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе стига с твойте шушита бе!
идвам да се видим, да пием по бира - мамбото не е най-важното
да мина и при адсиц-а, защо не намирам за него, като за другите адсици - какво притежава, на какви наеми? Изведнъж продали нещо..... нещо не е толкова прозрачен за да носи името Софарма май?
Можем да отидем и до Жабешката крипта - която пък е на около километър западно от секси кулите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеГолем смех. Че то всеки новобранец може на БФБ да изкара 6-7 пъти печалба че и отгоре в следващите 3 години. Умрях си от смях. Не е препоръка да се смеете. Не е препоръка да се подигравате със трейдърите пишещи по форуми.
Тук всичките от форума са с по 5-6х, че даже и 10х, печалба от търговията с акции в последните три години.
Няма участник дето да не е хванал дъното и да е излязъл на върха. Иначе гонят от форума!
Коментар
Коментар