If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При тези нива на Софикс къде бяхме преди години, ех....
Според интервюирани от мен експерти, скоро няма да се измъкнем от спиралата на падащи продажби на изток.
Дано поне на запад от нас СФТРД покажат колко са добри!
п.п. всъщност и след най-тъмната нощ идва ден, така че нека бъдем оптимисти!
Скъпи Дядо Коледа (Донев),
Поради значителното тегло на вашата компания в портфейла ми, ще ми бъде изключително приятно, ако цената на затваряне в деня преди Коледните празници бъде поне с няколко десетки процента по-високо от настоящото.
Това ще е най-големият подарък, който някой ще направи за мен в идните по-малко от две седмици.
ПС: Дядо Коледа, както е видно значително изостваме с подаръците спрямо някой от избушляците в индекса.
Благодаря ти предварително, EMINEM!
ПС2: Още днес обещавам да си купя един аналгин, за да стимулирам още повече продажбите ви!
Значи ще продавате или тези десетки проценти Ви трябват за преоценка?
Поради значителното тегло на вашата компания в портфейла ми, ще ми бъде изключително приятно, ако цената на затваряне в деня преди Коледните празници бъде поне с няколко десетки процента по-високо от настоящото.
Това ще е най-големият подарък, който някой ще направи за мен в идните по-малко от две седмици.
ПС: Дядо Коледа, както е видно значително изостваме с подаръците спрямо някой от избушляците в индекса.
ПС2: Още днес обещавам да си купя един аналгин, за да стимулирам още повече продажбите ви!
хахаха От дядо Мутра, пари да чакаш, по добре вярвай в прераждането!!
Молекула му е майката. Ама конкуренцията не спи, а слухти. Ще ли дочакаме (участвам на дребно, но редовно)? Аз я виждам работата по-скоро на завръщане на източните пазари, но нещо много външнополитически рискове се стовариха на българския бизнес. В сложно време живеем, увъртяно.
Коментар