IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей, голяма тапа бре , но премине ли ще стане интересно

Коментар

• Ще свършат и неговите
      бавно и тихо нагоре

Коментар

• Тоя няма край бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
          Sofix:
          - 4 април 2014г. - 625 пункта
          - 11 юни 2014г. - 577 пункта
          - 07 декември 2016г. - 577 пункта

Софарма:
          - 4 април 2014г. - 4,55лв
          - 11 юни 2014г. - 4,41лв
          - 07 декември 2016г. - 2,98лв
          Така си е. Интересно не съм попадал на съобщение за обратното, а по други свои позиции групата се активизира!

Коментар

• Sofix:
            - 4 април 2014г. - 625 пункта
            - 11 юни 2014г. - 577 пункта
            - 07 декември 2016г. - 577 пункта

Софарма:
            - 4 април 2014г. - 4,55лв
            - 11 юни 2014г. - 4,41лв
            - 07 декември 2016г. - 2,98лв

Коментар

• При тези нива на Софикс къде бяхме преди години, ех....
              Според интервюирани от мен експерти, скоро няма да се измъкнем от спиралата на падащи продажби на изток.
              Дано поне на запад от нас СФТРД покажат колко са добри!

п.п. всъщност и след най-тъмната нощ идва ден, така че нека бъдем оптимисти!
              Last edited by tony1975; 08.12.2016, 06:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение

Значи ще продавате или тези десетки проценти Ви трябват за преоценка?
                Рано е още за продажби

Коментар

• Надявам се Софарма да достигне поне цената на Чайкафарма - 6,77лв ... да не е до нова година, до 01.03.2017
                  Last edited by Innocent; 07.12.2016, 19:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                    Скъпи Дядо Коледа (Донев),
                    Поради значителното тегло на вашата компания в портфейла ми, ще ми бъде изключително приятно, ако цената на затваряне в деня преди Коледните празници бъде поне с няколко десетки процента по-високо от настоящото.
                    Това ще е най-големият подарък, който някой ще направи за мен в идните по-малко от две седмици.

ПС: Дядо Коледа, както е видно значително изостваме с подаръците спрямо някой от избушляците в индекса.
                    Благодаря ти предварително, EMINEM!
                    ПС2: Още днес обещавам да си купя един аналгин, за да стимулирам още повече продажбите ви!
                    Значи ще продавате или тези десетки проценти Ви трябват за преоценка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Скъпи Дядо Коледа (Донев),
                      Поради значителното тегло на вашата компания в портфейла ми, ще ми бъде изключително приятно, ако цената на затваряне в деня преди Коледните празници бъде поне с няколко десетки процента по-високо от настоящото.
                      Това ще е най-големият подарък, който някой ще направи за мен в идните по-малко от две седмици.

ПС: Дядо Коледа, както е видно значително изостваме с подаръците спрямо някой от избушляците в индекса.
                      ПС2: Още днес обещавам да си купя един аналгин, за да стимулирам още повече продажбите ви!
                      хахаха От дядо Мутра, пари да чакаш, по добре вярвай в прераждането!!

Коментар

• Скъпи Дядо Коледа (Донев),

Коментар

• До кога със зимния сън тук? Чичо О да не е на екскурзия?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

за къде бързаш? да остарееш ли? харчи си заплатата и това е........
                            Всъщност резултата е под обър от този за 10те месеца но ми се искаше със зимата главоломно да се оправят нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Тук очаквах вече да имаме новини от мощни продажби в Сърбия...... бавно стават нещата!!!
                              за къде бързаш? да остарееш ли? харчи си заплатата и това е........

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                                Молекула му е майката. Ама конкуренцията не спи, а слухти. Ще ли дочакаме (участвам на дребно, но редовно)? Аз я виждам работата по-скоро на завръщане на източните пазари, но нещо много външнополитически рискове се стовариха на българския бизнес. В сложно време живеем, увъртяно.

Коментар

Working...
                                X