Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ при хим и тук някой не пуска нагоре и това е.споко
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
А продажбите падат ли падат....! Нали сме края на годината и е време за награди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениемного четки много нещо!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПонеже г-жа Виячева е в заслужена почивка, да заработя аз малко хонорар!
[ATTACH=CONFIG]n3149126[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]n3149127[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧестито!
За „Най-добър ДВИ“ беше отличена Пелагия Виячева от Софарма. Тя взе награда и в категорията „Най-добра IR електронна страница“.
п.п. Време е да си направи Фейсбук, че с разваления Инвестор.бг трудно достигам до нея
Коментар
-
Честито!
За „Най-добър ДВИ“ беше отличена Пелагия Виячева от Софарма. Тя взе награда и в категорията „Най-добра IR електронна страница“.
п.п. Време е да си направи Фейсбук, че с разваления Инвестор.бг трудно достигам до неяLast edited by tony1975; 10.12.2016, 07:02.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Мариане ,не си ме разбрал .
Грешката според мен е в обявлението на Медика.
По всяка вероятност те са купили акции , а не са продавали, както е обявено
По него време има само 1 сделка за 4000 акции на 6,10 и най- вероятно О,Д е продал акции на Медика ,както е продал и на Софарма и на Елфарма.
Съжалявам за недоразумението, написаното в статията си е съвсем вярно.
Поздрави.
защото често стават технически грешки и се притесних
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Медика е оповестила, че е ПРОДАВАЛА акции, използвайки думата Разпореждане
Защо поставяте под съмнение написаното в статията?
Ако съм сбъркал ще се коригирам и ще си посипя главата с пепел, но май случая не е такъв (този път)
Прилагам файла
https://www.dropbox.com/sh/28z0qylb2...3WwL2reYa?dl=0
Грешката според мен е в обявлението на Медика.
По всяка вероятност те са купили акции , а не са продавали, както е обявено
По него време има само 1 сделка за 4000 акции на 6,10 и най- вероятно О,Д е продал акции на Медика ,както е продал и на Софарма и на Елфарма.
Съжалявам за недоразумението, написаното в статията си е съвсем вярно.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеОгнян Донев е продавал акции от Софарма Трейдинг при цена от 6,1 лв.
Сделките сам със себе си - винаги носят горчив привкус за акционериоте на Софарма.
А и май има грешка в публикуваната информация - Медика не е продала акции ,а е купила от О.Д. ???
Защо поставяте под съмнение написаното в статията?
Ако съм сбъркал ще се коригирам и ще си посипя главата с пепел, но май случая не е такъв (този път)
Прилагам файла
https://www.dropbox.com/sh/28z0qylb2...3WwL2reYa?dl=0
Коментар
-
Last edited by vale1; 10.12.2016, 15:33.
Коментар
Коментар