IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Вземете му плащайте за анализи на фирми и индустрии в България!
    Този сайт има нужда от добри анализатори! Като гледам и голям трафик прави във форума!

Човека си има познания въпреки че за Фармата не е точен
    Какво значи да не е точен? Графиката от чарта може да пресича по веднъж дваж ЕП-цената годишно, или да не я пресича. Това няма нищо общо с оценката

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
      Да се запознаем
      Аз и Лицето EquityPrivate

Вземете му плащайте за анализи на фирми и индустрии в България!
      Този сайт има нужда от добри анализатори! Като гледам и голям трафик прави във форума!

Човека си има познания въпреки че за Фармата не е точен

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
        Майтапиш се, ама чичо ти Киро съм му правил контакт със CVCI в Лондон, които после купиха миноритарен дял в Биовет.
        Спомням си го преди време като беше открил марката Ермес и си купуваше колани за дънки (с голямо лого) и ги носеше на официални панталони със сако. Какви години!
        Е сега Киро си е доста напред с модата

Коментар

Да се запознаем или да ви запознаем? Ако е последното, с г-н Донев се познаваме.
          Да се запознаем
          Аз и Лицето EquityPrivate

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            Здравей, може ли да ми пратиш лично съобщение, искам да се ви запознаем на живо.
            Да се запознаем или да ви запознаем? Ако е последното, с г-н Донев се познаваме.

Коментар

Майтапиш се, ама чичо ти Киро съм му правил контакт със CVCI в Лондон, които после купиха миноритарен дял в Биовет.
              Спомням си го преди време като беше открил марката Ермес и си купуваше колани за дънки (с голямо лого) и ги носеше на официални панталони със сако. Какви години!
              брат, много та молА!
              ти си виден анализатор, кажи какво стана днес в НС - какво е това харакири на БСП?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                еееееееееееееееех доживях да чуя нещо положително и от тебе - Домусчиев, ти ли си бе?

Коментар

Вчера откриването беше наистина внушително и атмосфера беше наистина празнична. Имах чувството по време на церемонията, че г-н Донев е Стийв Джобс, а Софарма е Епъл. Множеството така беше екзалтирано, особено като се позоваваше на традициите в сектора. Мариян за съжаление не е записал цялата реч, която наистина беше добра.
                  Освен това г-н Донев се беше барнал с вталено сако и модерна, не толкова широка вратовръзка. До него ирландския посланик беше малко като Бай Ганьо и един такъв леко намачкан.
                  чакаш май да падне цената и да купиш
                  а до тогава държиш под око нещата

много ще ми е интересно ако направиш анализ на аптеките Субра
                  и кажеш как се печели повече от внос на ром

Коментар

Вчера откриването беше наистина внушително и атмосфера беше наистина празнична. Имах чувството по време на церемонията, че г-н Донев е Стийв Джобс, а Софарма е Епъл. Множеството така беше екзалтирано, особено като се позоваваше на традициите в сектора. Мариян за съжаление не е записал цялата реч, която наистина беше добра.
                    Освен това г-н Донев се беше барнал с вталено сако и модерна, не толкова широка вратовръзка. До него ирландския посланик беше малко като Бай Ганьо и един такъв леко намачкан.
                    Здравей, може ли да ми пратиш лично съобщение, искам да се ви запознаем на живо.

Записах цялата реч на Огнян Донев, защо мислиш че не е цялата? Предаде щафетата на отец Симеон, както се чува на видеото

Поздрави
                    Last edited by mpy_yordanov; 14.06.2013, 13:50.

Коментар

еееееееееееееееех доживях да чуя нещо положително и от тебе - Домусчиев, ти ли си бе?

Коментар

• Вчера откриването беше наистина внушително и атмосфера беше наистина празнична. Имах чувството по време на церемонията, че г-н Донев е Стийв Джобс, а Софарма е Епъл. Множеството така беше екзалтирано, особено като се позоваваше на традициите в сектора. Мариян за съжаление не е записал цялата реч, която наистина беше добра.

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                          И аз съм гледал Полската котировка но няма никаква ликвидност Тук там се продават по 1000 акции, просто никой не ги търгува в Полша

Коментар

• http://www.gpw.pl/karta_spolki_en/BG...18/#quotations

10PLN = 4.58631 BGN

Коментар

• Браво!
                              Бих ползвал само една дума за откриването : елегантно!
                              Има знакови гости сред изброените от Мъро и има знакови фигури които не присъстват!
                              Не на завод, ами на N звезден хотел ми прилича зданието - но дано и да произвежда толкова добре , колкото изглежда!
                              Лабораторно
                              -административен комплекс - дано се осигурят добри кадри и компанията започне да обръща внимание и на изследователската дейност повече - вече има условия.
                              И както и преди казах на г-жа Вячева - нека да има повече такива новини за заводи, а не за молове!

Коментар

• кои ял,ял-кои е..л,е..л-кака утре се жени

Коментар

Working...
                                X