If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Майтапиш се, ама чичо ти Киро съм му правил контакт със CVCI в Лондон, които после купиха миноритарен дял в Биовет.
Спомням си го преди време като беше открил марката Ермес и си купуваше колани за дънки (с голямо лого) и ги носеше на официални панталони със сако. Какви години!
Майтапиш се, ама чичо ти Киро съм му правил контакт със CVCI в Лондон, които после купиха миноритарен дял в Биовет.
Спомням си го преди време като беше открил марката Ермес и си купуваше колани за дънки (с голямо лого) и ги носеше на официални панталони със сако. Какви години!
брат, много та молА!
ти си виден анализатор, кажи какво стана днес в НС - какво е това харакири на БСП?
еееееееееееееееех доживях да чуя нещо положително и от тебе - Домусчиев, ти ли си бе?
Вчера откриването беше наистина внушително и атмосфера беше наистина празнична. Имах чувството по време на церемонията, че г-н Донев е Стийв Джобс, а Софарма е Епъл. Множеството така беше екзалтирано, особено като се позоваваше на традициите в сектора. Мариян за съжаление не е записал цялата реч, която наистина беше добра.
Освен това г-н Донев се беше барнал с вталено сако и модерна, не толкова широка вратовръзка. До него ирландския посланик беше малко като Бай Ганьо и един такъв леко намачкан.
чакаш май да падне цената и да купиш
а до тогава държиш под око нещата
много ще ми е интересно ако направиш анализ на аптеките Субра
и кажеш как се печели повече от внос на ром
Вчера откриването беше наистина внушително и атмосфера беше наистина празнична. Имах чувството по време на церемонията, че г-н Донев е Стийв Джобс, а Софарма е Епъл. Множеството така беше екзалтирано, особено като се позоваваше на традициите в сектора. Мариян за съжаление не е записал цялата реч, която наистина беше добра.
Освен това г-н Донев се беше барнал с вталено сако и модерна, не толкова широка вратовръзка. До него ирландския посланик беше малко като Бай Ганьо и един такъв леко намачкан.
Здравей, може ли да ми пратиш лично съобщение, искам да се ви запознаем на живо.
Записах цялата реч на Огнян Донев, защо мислиш че не е цялата? Предаде щафетата на отец Симеон, както се чува на видеото
еееееееееееееееех доживях да чуя нещо положително и от тебе - Домусчиев, ти ли си бе?
Браво!
Бих ползвал само една дума за откриването : елегантно!
Има знакови гости сред изброените от Мъро и има знакови фигури които не присъстват!
Не на завод, ами на N звезден хотел ми прилича зданието - но дано и да произвежда толкова добре , колкото изглежда!
Лабораторно-административен комплекс - дано се осигурят добри кадри и компанията започне да обръща внимание и на изследователската дейност повече - вече има условия.
И както и преди казах на г-жа Вячева - нека да има повече такива новини за заводи, а не за молове!
Коментар