IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Не мога да те разбера какво искаш да ми кажеш. Каква връзка имат обратно изкупените акции? За теб колко печалба трябва да прави компания, оценена на 400 млн., за да не задълбаваме със задлъжнялост, бъдещи очаквания и т.н.
    Може ли Тони да попита чичото - дали си е продал вече спекуланстките бройки? Знаем че се пуска и той на борсата понякога ...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      -Тук някъде грешиш! - ОБРАТНО ИЗКУПЕНИТЕ - са ~е 5 169 332, представляващи 3.83 % от акционерния капитал на Дружеството. Отделно са придобити 50% от Севто , а и останалите подопечни компании са атакувани ...
      Не мога да те разбера какво искаш да ми кажеш. Каква връзка имат обратно изкупените акции? За теб колко печалба трябва да прави компания, оценена на 400 млн., за да не задълбаваме със задлъжнялост, бъдещи очаквания и т.н.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Импе, това с активите го остави - колко компании на БФБ притежават активи в пъти над капитализацията си? Въпросът е каква печалба ще изкара за годината. Ако е около 20 млн. колко да струва? Сегашните близо 400 са и множко според мен.

-Тук някъде грешиш! - ОБРАТНО ИЗКУПЕНИТЕ - са ~е 5 169 332, представляващи 3.83 % от акционерния капитал на Дружеството. Отделно са придобити 50% от Севто , а и останалите подопечни компании са атакувани ...
        -Нямам нищо против сриването, поради простата причина че я бях занулил през декември и получените от Севто също продавах 2/3 до 3,40, но сега си купувам и искам да имам! лични действия - БЕЗ ПРЕПОРЪКА !
        Last edited by inta53; 15.07.2015, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Ако смяташ че пазара греши- просто застани отлЕво.
          Просто разсъждавам, драги приятелю: засега съм доволен от моите около 111 бройчички.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Импе, това с активите го остави - колко компании на БФБ притежават активи в пъти над капитализацията си? Въпросът е каква печалба ще изкара за годината. Ако е около 20 млн. колко да струва? Сегашните близо 400 са и множко според мен.
            Ми не зная: но само от Трейдингът ще цоцне над 7 МБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Сега изчислих набръзо - според моментната цена на акцията, пазарната стойност на компанията (минус дяловото и участие в Трейдингът, Крепостта, Унифармата и Бинтаджийницата) е едва 207 МБ.

Намирате ли реално това?
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Сега изчислих набръзо - според моментната цена на акцията, пазарната стойност на компанията (минус дяловото и участие в Трейдингът, Крепостта, Унифармата и Бинтаджийницата) е едва 207 МБ.

Намирате ли реално това?
                Ако смяташ че пазара греши- просто застани отлЕво.

Коментар

• Сега изчислих набръзо - според моментната цена на акцията, пазарната стойност на компанията (минус дяловото и участие в Трейдингът, Крепостта, Унифармата и Бинтаджийницата) е едва 207 МБ.

Намирате ли реално това?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    е как без?? тук съм си

_ Е дай едно рамо де , аз се постарах и излизам в почивка до ~2,5+

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      - Тази тема остана без обичайните поддръжници !
                      Аз пък на свой ред реших да си възвърна 2/3 от продадените в чест на Зл. лев от октомври до Коледа ;- колко ли е профита ???- за сега - и важното условие ...
                      Не е препоръка за покупка на акции - никой не знае колко печалба или загуба - може да си отрази .
                      е как без?? тук съм си

Коментар

• Ми то нямаше нужда, имаха пазар и бяха добре, ама нали с руснаците се скофтиха нещата. Мисля че все пак започнаха да наблягат на друг пазарен сегмент, а и нали купиха там розите ли беше, процеса са го започнали, но докато се завърти колелото време ще мине. Но може и глупости да пиша, защото не следя изкъсо позицията...
                        Last edited by pepe1234; 14.07.2015, 16:22.

Коментар

• - Тази тема остана без обичайните поддръжници !
                          Аз пък на свой ред реших да си възвърна 2/3 от продадените в чест на Зл. лев от октомври до Коледа ;- колко ли е профита ???- за сега - и важното условие ...
                          Не е препоръка за покупка на акции - никой не знае колко печалба или загуба - може да си отрази .

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            Според мен ще мине поне година, преди да започнат да се оправят нещата тук. Всичко зависи ще преструтурират ли бизнеса и как...
                            Toй суперкадърния мениджмънт 20 години не можа да го преструктурира, пък ти година....

Коментар

• Според мен ще мине поне година, преди да започнат да се оправят нещата тук. Всичко зависи ще преструтурират ли бизнеса и как...
                              Last edited by pepe1234; 13.07.2015, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                                Много мъка при тази акция. Тук също много са се инвестирали заради надеждите, че тук ще е дивидентна акция.
                                Ако някой е разчитал да печели от дивидент оттуканка: моите съболезнования.

Каква загуба на редовните 7 стинки дивидент тая година: мъка-мъка-мъка.

Иначе мисля постъпих мъдро, когато продадох половината си акции от Софарма, за да си купя с парите Софарма Имоти... когато имотите бяха по-евтини от Софармата.
                                Last edited by Императорът; 13.07.2015, 22:50.

Коментар

Working...
                                X