Почна или приключи?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
на 31.8. 2016г. отново през 106 се продаваше на закриващ аукцион фармата и хим.
е, тогава цените бяха други, обемите по-големи, а продаваха и ДОХ на 64ст. след като не успяха да го пласират през деня на 66ст
Ако е същия клиент, вероятно е събрал левчета за таксата на децата в швейцарския колеж
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
вчера, днес... нека печалбата се удвоява, продажбите да растат, пък нека цената да пада!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеднес???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
Видях го факторингът, ама спрямо 2016 почти не е мръднал като сума...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеутре?
Иначе като аматьор в ТА миналия връх на 4,6, сега май трябва да е подкрепа...но това май е само технически казано. Аз лично добавих малко и ми продаде ПФБК.
п.п. Бате Тони вижда всичко
"УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
На основание чл. 100к., ал. 1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че поради допуснати технически грешки публикуваме коригиран доклад за дейността на Група Софарма към 30.06.2017 година.
Извиняваме се за причиненото неудобство."Last edited by tony1975; 31.08.2017, 19:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепак ли са другарите от ПФБК?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Факторингът е причината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Факторингът е причината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАбе не че искам да ви развалям кефа, ама защо след като резултатите са толкова хубави нетните парични потоци от оперативна дейност са близо 50 милки загуба и се увеличава повече от право пропорционално спрямо оборота? Някой може ли да обясни този феномен? Не троля, питам.
Тук нямам, имам трейдинг.
Коментар
-
Абе не че искам да ви развалям кефа, ама защо след като резултатите са толкова хубави нетните парични потоци от оперативна дейност са близо 50 милки загуба и се увеличава повече от право пропорционално спрямо оборота? Някой може ли да обясни този феномен? Не троля, питам.
Тук нямам, имам трейдинг.
- 1 like
Коментар
Коментар