IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почна или приключи?
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• на 31.8. 2016г. отново през 106 се продаваше на закриващ аукцион фармата и хим.
      е, тогава цените бяха други, обемите по-големи, а продаваха и ДОХ на 64ст. след като не успяха да го пласират през деня на 66ст
      Ако е същия клиент, вероятно е събрал левчета за таксата на децата в швейцарския колеж

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

вчера, днес... нека печалбата се удвоява, продажбите да растат, пък нека цената да пада!
        Чудя се продавачите толкова ли не могат да си намерят купувачи по телефона да речем ,никой ли не желае да купува пакети на тази цена .......

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          днес???
          вчера, днес... нека печалбата се удвоява, продажбите да растат, пък нека цената да пада!

Коментар

• днес???

Коментар

• Продали са ми ПФБК и Капман. Ако утре някой сипе пак ще взема

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение

Видях го факторингът, ама спрямо 2016 почти не е мръднал като сума...
                Условно за да видим реалните оперативни постъпления към оперативния паричен поток добавяме постъпленията от факторинга. Лимитът на факторинга на Трейдинга е 20 млн. лв. За миналата година първоначалното усвояване на тези 20 млн. са еднократен ефект, добавен към обичайните им постъпления и затова тази сума е редно да се приспадне от реалния оперативен поток за 2016 с оглед сравняване на обобщените данни.Тези пари реално са отишли за погасяването на съществуващ заем, един вид суап. Ако за тази година са им платени 67 млн. от фактора, които иначе пак щяха да си ги получат директно от клиенти, то за миналата ако нямаха факторинг щяха да вземат само 43 млн. от клиентите си по падежите, вместо отчетените по факторинг 63 млн. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  утре?
                  ами утре какво, ще видим другите от родата(освен тебе и мене) смятат ли компанията за подценена или надценена и ще видим дали ще застанат от ляво
                  Иначе като аматьор в ТА миналия връх на 4,6, сега май трябва да е подкрепа...но това май е само технически казано. Аз лично добавих малко и ми продаде ПФБК.

п.п. Бате Тони вижда всичко
                  "УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
                  На основание чл. 100к., ал. 1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че поради допуснати технически грешки публикуваме коригиран доклад за дейността на Група Софарма към 30.06.2017 година.
                  Извиняваме се за причиненото неудобство.
                  "
                  Last edited by tony1975; 31.08.2017, 19:55.

Коментар

• утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      пак ли са другарите от ПФБК?
                      На мен ми продаде Юг маркет.
                      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• пак ли са другарите от ПФБК?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Факторингът е причината.
                          Видях го факторингът, ама спрямо 2016 почти не е мръднал като сума...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Факторингът е причината.
                            По скоро причината е че не им се плаща веднага а разсрочено затова те ползват факторинг .

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                              Абе не че искам да ви развалям кефа, ама защо след като резултатите са толкова хубави нетните парични потоци от оперативна дейност са близо 50 милки загуба и се увеличава повече от право пропорционално спрямо оборота? Някой може ли да обясни този феномен? Не троля, питам.
                              Тук нямам, имам трейдинг.
                              Факторингът е причината.

Коментар

• Абе не че искам да ви развалям кефа, ама защо след като резултатите са толкова хубави нетните парични потоци от оперативна дейност са близо 50 милки загуба и се увеличава повече от право пропорционално спрямо оборота? Някой може ли да обясни този феномен? Не троля, питам.
                                Тук нямам, имам трейдинг.

Коментар

Working...
                                X