Тряя да си много луд да купиш акции на която и да е фирма на 3 лв. например и тя стане 2 лв. и ти си щастлив от това :Д
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАз наистина съм от щастливите акционери на БФБ. Може би, защото имам акции само в групата Софарма. Мисля обаче, че има и други такива, и не са много малко !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТова е любов. Трябва да е любов. Към акциите, компанията, чешмичката
Трябва да призная, че на вас двамата много ви се кефя. Малко са щастливите акционери на БФБ.Това е мое лично становище и не ангажирам никого - може да има и такива инвеститори с друга нагласа
Според това определение най-щастлив трябва да е ЛП - разбира се като изключим ОД
Относно взетото решение за обратно изкупуване до лев за което не прочетох смислено пояснение.... очевидно ще чакам по-добри времена/нива за да стана щастлив по този начин...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеКакво ви е щастливото?
Че акцията на Софарма падна двойно за 2 години от 4 на 2 лв.?
Моля да се прегледате.
Не се влюбвайте в акциите, това е първото правило в инвестирането.
Вие вече сте омагьосани.
Трябва ви лекарство, но не от тия на Софарма, а от тия за главата.
Четох и че Софарма е работила на загуба в края на 2012 г., това дали ще е временна тенденция.
Коментар
-
макарена
Какво ви е щастливото?
Че акцията на Софарма падна двойно за 2 години от 4 на 2 лв.?
Моля да се прегледате.
Не се влюбвайте в акциите, това е първото правило в инвестирането.
Вие вече сте омагьосани.
Трябва ви лекарство, но не от тия на Софарма, а от тия за главата.
Четох и че Софарма е работила на загуба в края на 2012 г., това дали ще е временна тенденция.Last edited by макарена; 10.03.2013, 09:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТова е любов. Трябва да е любов. Към акциите, компанията, чешмичката
Трябва да призная, че на вас двамата много ви се кефя. Малко са щастливите акционери на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМда готина е, едва ли народа ще боядиса някой ден ей така спонтанно(без заръка и финансиране) чешма на КТБ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТази чешмичка ме разби !!! Само за нея мисля!!! Виж Тони как хубаво и спретнато е направена!!!!
Трябва да призная, че на вас двамата много ви се кефя. Малко са щастливите акционери на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТази чешмичка ме разби !!! Само за нея мисля!!! Виж Тони как хубаво и спретнато е направена!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеТони, тази чешмичка истинска ли е?!!!
Г-н Донев планирана ли е някаква разяснителна кампания из медиите в района на Казанлък и Стара Загора относно поглъщането на СЕВТО - тук шушукат за ликвидации, за разпродажби на апетитни имоти, за съкращаване на личен състав и ред други български съмнения.
Правилно ли разбрах, че панелите в/у завода ще правят ток, който ще се изкупува от ЧЕЗ, а не са за покриване на собствената консумация? Софарма влиза в бизнеса с производство на ел. енергия или панелите не са наши и са там срещу наем? Внимавайте ей утре хипопотамчетата ще напишат че заради СФАРМ поскъпва тока!!!
Благодаря за отговорите!
п.с. Форти какво засади бе - сливова ли ще пием на ОСА-то?Last edited by tony1975; 10.03.2013, 13:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТи беше тоя със СФТРД нали? Мога да те зарадвам, цената там няма да има особени изменения, ще можеш да купуваш на воля, поне за сега
Ако не си го прочел
да, прочетох го
благодаря
Коментар
Коментар