If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Странна теза имаш Явно е, че си дългосрочен инвеститор. Но дори и дългосрочните инвеститори искат цената на акцията да расте в дългосрочен план. Не ти разбирам логиката Или ти искаш да се задържи, за да можеш да купиш колкото може повече и после да започне да се покачва така ли ? Говоря за Софарма. Софарма Трейдинг - ясно там има дивидент и теб те устройва да купуваш на тези нива, но за Софарма наистина не ти схващам логиката
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Аз не желая бързо покачване на цените, защото всяка година купувам и нямам интерес от високи цени. За мене важно доброто развитие на групата при ниски цени на акциите.
УНИКУМ!!!
Трябвало е да си сложиш парите на влог, ако не си искал да печелиш, а не да инвестираш в акции.
Това се нарича ИНВЕСТИРАНЕ в стойност ,и хоризонтите са 3-5 години да речем ,както примерно си купуваш къща не гледаш всеки ден колко струва и дали е паднала пазарната цена ...Но всеки сам избира дали да трепери всеки ден или да мисли за нещо по приятно от следенето на екрана .Акциите на Софарма и дъщерните са именно за инвеститори
А аз пък желая есктремно,. незабавно, мощно набалончване ! Това син чип ли е или кафяв ??? Буклуците да правят по 100% а ти да седиш и да чакаш да падне за да купуваш евтино?? Това не е ли мизериум. Ами като се избуши, кой ще иска после да ти ги купува ?? И за какво ги купуваш, не е ли защото очакваш, че трябва да поскъпне ? Що за мазохизъм е това да искаш ниски цени ?
Е как да не, като Л.-пъпката ти го показа нагледно!? Преди това Грамърси също направиха фоерверките и т.н. А След още 2-3 такива изстъпления и ще си броиш артиите по номинал. За по-лесно. Нито е препоръка, нито го искам да става.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
А аз пък желая есктремно,. незабавно, мощно набалончване ! Това син чип ли е или кафяв ??? Буклуците да правят по 100% а ти да седиш и да чакаш да падне за да купуваш евтино?? Това не е ли мизериум. Ами като се избуши, кой ще иска после да ти ги купува ?? И за какво ги купуваш, не е ли защото очакваш, че трябва да поскъпне ? Що за мазохизъм е това да искаш ниски цени ?
е от ниски цени няма как да се избуши, а от кофти бизнес
аз чакам дивидент от Софарма трейдинг и не искам да купувам в следващите години на високи цени /не че от мен зависи пазарът/
затова няма какво да се чудиш
Аз не желая бързо покачване на цените, защото всяка година купувам и нямам интерес от високи цени. За мене важно доброто развитие на групата при ниски цени на акциите.
Не е препоръка... !!!
Той хубаво е продавал, ами нали съдружникът му се оплакваше, че не можел да купи "големи" пакети, при изкупуването на 2 лв. После (след като даде интервюто цената скочи на 2,36), но се оказа, че и той продавал от купените на 2 лв. Спекулант един вид или какво !?!?
Не е препоръка... !!!
А на мен ми се иска да допълня и с още един въпрос - защо продава купените на 2 лв хартии !! Мигар цената не се скапа достатъчно !? И докога ще са тези продажби, айде да се спре вече ...Тимаджиите направиха по 100% ръст, ние тъпчим в блатото - докога ??
Имат влияние и манипулират.Особено втория.Ни вие имахте опции да реагирате по други по-сполучливи начини.Особено на Дудуков
Относно Софарма - наистина ли не знаете за "бъдещите творчески планове" на Любо П.?
А на мен ми се иска да допълня и с още един въпрос - защо продава купените на 2 лв хартии !! Мигар цената не се скапа достатъчно !? И докога ще са тези продажби, айде да се спре вече ...Тимаджиите направиха по 100% ръст, ние тъпчим в блатото - докога ??
Не е препоръка... !!!
Господин Донев, здравейте -
аз бих предложил да лобирате за намаляване на ДДС върху лекарствата - в нормалните страни то или е силно занижено, или го няма.
И кога болниците и НЗОК ще се разплатят със Софарма Трейдинг - знаем, че висят с над 100 000 000..... безобразие просто....
В някой страни има по-ниски ставки ДДС за книги, в някои има за ел. енергия.Всички ще скочат да се намали ДДС за техния сектор.Е сега всички искат да се намали цената на тока, вкл. КНСБ, но днес КНСБ протестира пред ДКВЕР защото намалението на цената щяло да остави миньорите без работа По принцип на всички трябва да е ясно, че " не може и да к..а да и е в г...а и душата да ти е в Рая"
аз бих предложил да лобирате за намаляване на ДДС върху лекарствата - в нормалните страни то или е силно занижено, или го няма.
И кога болниците и НЗОК ще се разплатят със Софарма Трейдинг - знаем, че висят с над 100 000 000..... безобразие просто....
май не са 100 мил, а доста по-малко
според мен вземанията от болниците не са проблем на компанията, а част от бизнеса
това и друг път сме го писали тук
Коментар