If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разглеждали ли сте по - подробно Achieve? Пика на цената е бил над 4000 долара, сега е 1.70, отчетите са меко казано смешни, гълтат много пари, не са мащабен играч, толкова малки, че се чудя дали това е бил най - удачният партньор за СФАРМ в САЩ? Някой с повече информация, продукти, бъдещи изгледи пред тях извън Табекса?
Планирах си отпуск за 13.09. ама...пак стана малко - "това дето сме го казали, все едно не сме го казали"!
Няма нищо има още малка надежда - покрай ОСА за увеличенията на СФТРД и ДОХ, да има някое ИОСА и на Сфарм - знам ли или вече си самовнушавам надежди ...
Разглеждали ли сте по - подробно Achieve? Пика на цената е бил над 4000 долара, сега е 1.70, отчетите са меко казано смешни, гълтат много пари, не са мащабен играч, толкова малки, че се чудя дали това е бил най - удачният партньор за СФАРМ в САЩ? Някой с повече информация, продукти, бъдещи изгледи пред тях извън Табекса?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че за месец юли 2019 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите си с 11% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 3% спад на продажбите за вътрешен пазар и 16% спад на продажбите за износ.
През седемте месеца на 2019 година приходите от продажби на продукция се намаляват с 1% спрямо същия период на 2018 година в т.ч. 10% спад на продажбите за вътрешен пазар и 5% ръст на продажбите за износ.
Еееее, що така бе Миме? Вече базата е ниска и пак не стига, очаквах нагоре до края на годината .
да съдиш някой е грах!!! ...... а аз не си позволявам такова нещо...
аз просто коментирах фактите и уточних случилото се специално за теб ........ защото видях, че си останал с грешното впечатление, че 4и4о е развил"благотворителност"...
Хайде и ти в одежди на съдник!
Всеки да си носи кръста;- ще излязат влизлите , но не и през трупа му!
... но и аз не съм бил толкова голям, че и съвети да давам, но и не съдя!
да съдиш някой е грах!!! ...... а аз не си позволявам такова нещо...
аз просто коментирах фактите и уточних случилото се специално за теб ........ защото видях, че си останал с грешното впечатление, че 4и4о е развил благотворителност...
Коментар