If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Печалбата преди лихви, данъци и амортизации (EBITDA) през 2019 г. се увеличава с 19,1 млн. лв. или с 42,2%, до 64,3 млн. лв., спрямо 45,2 млн. лв. през 2018 г.
Печалбата от оперативна дейност се увеличава с 18,1 млн. лв. или с 65,2%, до 45,9 млн. лв. през 2019 г., спрямо 27,8 млн. лв. през 2018 г.
Нетната печалба се увеличава с 6,9 млн. лв. или с 20,7%, до 40,2 млн. лв. през 2019 г. в сравнение с 33,3 млн. лв. през 2018 г.
Превода на дивидента зависи единствено от ИП. Резултатите на компанията ще разберем в нек. отчет до края на месеца. Лично аз се надявам на много добри резултати за 2019г и отлични през 2020г. Прави ми впечатление, че от няколко седмици се рекламира много често Табекс по няколко ТВ. В рекламата се вижда, че се използва и мобилно приложение https://www.youtube.com/watch?v=i9bJGzTyKtA. Явно г-н Донев и екипа му са решили да се борят сериозно с пушачите в Бг. Дали тв реклама е просто малка стъпка по дългия път към производството и продажбата на продукта в щатите оставам на по-запознатите от мен да коментират. Пожелавам успех на компанията и късмет на всички акционери притежаващи акции.
п.п Надявам се през 2020г да видим цени на Софарма близки до нивото на Доверие, а защо не и до нивото на ЧайкаФарма
Коментар