If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Можете ли да ми помогнете? От файла с дружествата за ЦПТ не ми става ясно нещо. Предлагат се 411950 акции на SFARM. Пазарната партида е 411950. Това означава ли, че се предлага цялото количество в пакет или ще могат да се взимат и по-малки пакети? Благодаря предварително, на всеки, който ме осветли по този въпрос
Можете ли да ми помогнете? От файла с дружествата за ЦПТ не ми става ясно нещо. Предлагат се 411950 акции на SFARM. Пазарната партида е 411950. Това означава ли, че се предлага цялото количество в пакет или ще могат да се взимат и по-малки пакети? Благодаря предварително, на всеки, който ме осветли по този въпрос
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Да, чудесно, има само едно нещо, което ме човърка отвътре. Защо, след като държавата предлага над 400 хиляди акции на търг, ОББ и Райфа накупиха от пазара?
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Крайно време беше да се появи и оптимизъм по тази позиция. Писна ми всички да ми обясняват какъв балон била фармата и колко ще съжалявам, че съм инвестирал там...
Крайно време беше да се появи и оптимизъм по тази позиция. Писна ми всички да ми обясняват какъв балон била фармата и колко ще съжалявам, че съм инвестирал там...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар