If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
new_investor, Това да не е козметичната ИВ Роше или е нещо друго- колко дивидент дава и какви са цените сега.Благодаря- много си полезен и компетентен..
Успех..
Ами дават, ама слабо - 2-3%, Райтеон даже 1,85 в момента, все пак са огромни компании и са си скъпи като всичко друго в момента. Но пък и няма да колабират при криза, особено от военен тип. Все пак, ако племенника ти е младок би го впечатлило според мен да притежава акции от фирмите, които правят най-добрите изтребители в момента
Ако ще е фармация пак бих се повторил, но Roche за мен са една от най-стабилните фирми, скъпа, но има защо.
Ако държите на диабетната специализация - за САЩ Eli Lilly and Co са доста по-добро от датската Ново Нордиск.
@ Императорът
SNH - Senior Housing Properties Trust - в момента yielda им е 8.28% - не е намаляван или спиран дори през кризата.
SBRA - Sabra HC REIT
HCP - си е HCP
HCN - Welltower Inc
Сетих се и още една дойна крава: OHI - Omega Healthcare Investors Inc - и те дават 8.27% в момента, но дивидента им расте всяка година от доста години вече.
Поздрави![/QUOTE]
Благодаря, драги - ама удебелено-подчертаното ще е трудно - щото Ростех не е публична компания - иначе бих се нагувичил здравата с нея
Намерих Сеньорът и Омегата и си ги турих в платформата - за да не ги забравя
Ного благодаря: ти си ного мъдър инвеститор и ного полезен член на нашата съобщност, макар не ного да пишеш. Отде знаеш толкова ного? - Аферим Твоите мнения: ного значими и важни за мен.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Каква ставка плащаш като данък за дивидентите от акции на NYSE?
Аз нямам акция, която да раздава дивидент и така не съм се интересувал
Kiro,
Мислил ли си да го посъветваш част от парите да се вложат в книги? Колкото и да инвестира в познати компании, винаги е хубаво поне някакъв базов анализ да е способен да направи.
30% ме чешат, нихната кожа гъбава.
Затова съм от Британия: там не ме чешат.
Да това е добре- по колко долара е за акция..Големият въпрос кои компании в технологиите ще се разрастнат в бъдеще..Там е много трудно..
Благодаря Ви за ценните съвети- моля давайте и други предложения..
Ами дават, ама слабо - 2-3%, Райтеон даже 1,85 в момента, все пак са огромни компании и са си скъпи като всичко друго в момента. Но пък и няма да колабират при криза, особено от военен тип. Все пак, ако племенника ти е младок би го впечатлило според мен да притежава акции от фирмите, които правят най-добрите изтребители в момента
Ако ще е фармация пак бих се повторил, но Roche за мен са една от най-стабилните фирми, скъпа, но има защо.
Ако държите на диабетната специализация - за САЩ Eli Lilly and Co са доста по-добро от датската Ново Нордиск.
@ Императорът
SNH - Senior Housing Properties Trust - в момента yielda им е 8.28% - не е намаляван или спиран дори през кризата.
SBRA - Sabra HC REIT
HCP - си е HCP
HCN - Welltower Inc
Сетих се и още една дойна крава: OHI - Omega Healthcare Investors Inc - и те дават 8.27% в момента, но дивидента им расте всяка година от доста години вече.
Kiro,
Мислил ли си да го посъветваш част от парите да се вложат в книги? Колкото и да инвестира в познати компании, винаги е хубаво поне някакъв базов анализ да е способен да направи.
с подаден w8ben формуляр 10 или 15 % е данъка зависи от компанията и вида на плащането
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Kiro,
Novo Nordisk какъв дивидент дават..Виждам , че досега се обединявате в едно фармацията.Може би Фолксваген , фармация, оръжия и от технологиите кое по добре, щом Тесла се отрича..
Погледни ги - помня, че съм проверявал, но не бях ного впечатлен. Правят основно диабетически работи. Щом може неамерикански и искаш хапчета (или мислиш, че момъкът ще иска) - и тоже: сосен дивидент - тогава: GlaxoSmithKline почти съвсем задължително
Sanofi - тоже секси - ама сега - скъпички, а и френските свини дерат 30% данък дивидент за чужди инвеститори.
Обединяваме се около - защото хората са маниаци да рупат хапчета.
Жалко, че още не съм готов да нарисувам колчета за дивидентната ми доходност на разните работи, за да го погледнеш
И защо пък точно Костенуркаджиите - аз по бих заложил на Daimler и залагам де - макар в това, което казва Безименният, да има логика.
Last edited by Императорът; 06.08.2017, 22:30.
Причина: Daimler
Novo Nordisk какъв дивидент дават..Виждам , че досега се обединявате в едно фармацията.Може би Фолксваген , фармация, оръжия и от технологиите кое по добре, щом Тесла се отрича..
Изобщо не ти завиждам. От една страна момчето може да похарчи парите. От друга страна, пазарът е високо оценен и ако третърпи един спад от 40-50%, това може да го откаже перманентно от инвестициите.
Аз бих предложил Novo Nordisk - не са американци, но пък най-голяма част от бизнеса е именно там. Не са скъпи като оценка, имам добри перспективи за ръст на приходите и печалбата и са защитени от обръщане на икономическия цикъл.
Идеята за допълване изглежда добра. Но освен ако не е необходимо условие за да достигне минималната сума за откриване на сметка, аз бих ги спестил засега. Далеч по-вероятно е да претърпи разочарование в началото и тези пари ще са му по-необходими, когато вече е направил грешки, за да може да започне повторно, с обеца на ухото.
е що ме хапеш сега? Аз с уважение и благодарност се отнесох!
Глупости. Нищо такова В интерес на истината и тези нива са си риски. Но наистина си става интересна. Но общият бой по генериците следствие падането на ТЕВА и не само, трябва да е едно наум по всички земни къблета.
Ами иска американски по същата причина по която и ти започна с тях.Гледал е най голяма пропаганда за тях и гти смята за най могъщи..Аз ще се мъча да му набутам фолцваген- колко удари претърпяха последните години и все са на печалба..Гледам им сега данните и графиката..Форд също не са зле..Що се отнася до ФБ според мен ще ги има- над 2милиарда вече имат и ползват и започнаха да печелят от реклами..Разработват и изкуствен интелект..
Много далновидно. Фолксваген вече прескочиха "аферата" с фалшивия /нагласен/ софтуер. Останалите автомобилни производители тепърва "ще гърмят". Фолксваген отчетоха загубите, съкратиха персонала, преориентираха се в новото производство и са напред с хибридите, които гарантират устойчивост в следващите години.
Мисля, че може да се пише много, но друг път, защото мога да получа бан /това е спам, защото не съм по темата/... /към дежурния модератор: само подкрепих колегата и друг път подобни своевелия няма да правя/
Коментар