IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Измамените Камили
    +1
    Даже от най-скапания индекс ги извадиха. Лошо, много лошо. А сега докъде ще се пада?

И не знам какво се надявате на цената на нефта. Да плащате по скъп бензин ли? От тези акции няма да има печалба и $200 да стане. Само ще губите от ежедневните си разходи. Тъпи хора ей.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от keizer
    не мога да разбера що тая акция падна днес. Некви предположения?
    Нали, затова ГАЗ го извадиха, понеже критерия за пребиваване в БГ40, е чисто обективен - брой на сключени сделки за последните 6 месеца, не оборот, така че, това е само показател, за това колко дребни инвеститори има в една позиция, според мен.

Останалото, което си написал и приятелят ти, - инвеститорът в депозити, са чисти глупости, не мисля да ги коментирам )))

Гледайте EDITDA на ГАЗ, за да видите, дали по-високите цени на петрола, не влият положително ))

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
      Моето предположение е, че "Проучване и добив на нефт и газ ЕАД" няма нищо общо нито с нефта нито с газта, освен с употребата на тези две думи в името си...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• +1
        Даже от най-скапания индекс ги извадиха. Лошо, много лошо. А сега докъде ще се пада?

И не знам какво се надявате на цената на нефта. Да плащате по скъп бензин ли? От тези акции няма да има печалба и $200 да стане. Само ще губите от ежедневните си разходи. Тъпи хора ей.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от keizer

Коментар

• Коментар

• Тази година, Буш и Чейни, сдават Белия дом, почти съм убеден, че ще направят всичко възможно, за да се отблагодарят максимално, на своите приятели - петролните компании в Щатите, затова очаквам да видим цени на петрола от 150$ за барел, още преди изборите в Щатите. Цените, след това не очаквам да се сринат - предлагането, винаги ще е несигурно. На тях, не им пука за кризата в Щатите, на власт ще дойдат Демократите, така че, пука им само за техните приятели ))

Това е идеален шанс, и за по-малките петролни компании, да се възползват от високите цени на петрола, само не знам, защо ги вадим от индекси, а вкарваме на тяхно място, компании като Елхим искра или Ломско?????

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer

Хехехехе, въпроса е закво да се вдига на този етап????
              Сори, ама не виждам смисъл засега да расте...

Коментар

• не мога да разбера що тая акция падна днес. Некви предположения?
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Преди малко, дадоха прогноза, на база технически анализ, за цената нa петрола - 115$ за барел )

Коментар

• Според мен е срамота, да влизат в официален индекс дружества като Елхим искра примерно, или пък Ломско пиво, още повече за сметка на ПДНГ, но все пак това е и репрезентация на БГ инвеститора. Малко е 125$ да стане петрола, на такива инвеститори, дето инвестират в компаниии като Елхим, или Ломско ))) Не е препоръка!

Коментар

• 2008-03-06 - БФБ индекс
                      На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 08/06.03.2008 г., e взето следното решение:
                      Изважда Алкомет АД-Шумен, Проучване и добив на нефт и газ АД-София, Фаворит Холд АД-София, Полимери АД-Девня, ЕМКА АД-Севлиево и Декотекс АД-Сливен от базата на BG40 и добавя Мостстрой АД-София, ТБ Корпоративна търговска банка АД-София, Девин АД-Девин, Арома АД-София, Елхим Искра АД-Пазарджик и Ломско пиво АД-Лом на тяхно място. Промяната следва да се извърши на седмия ден следващ решението на Съвета на Директорите на БФБ-София АД или 13.03.2008

Коментар

• А, отделно защо да не се усмихвам, при условие, че БГ е зависима от внос на петрол, и дори и при тези цени, не съм чул някой от правителството, да каже какво става с концесиите, който БГ имаше, и незнайно дали все още има в Либия, не съм чул от правителството някой да лобира БГ да има концесии в Русия, на която дадохме петролопровод да минава през БГ, или пък не съм чул за пари от Европа, които да се отделят за проучвания на петрол в БГ - все пак говори се, че имало петрол ) Така, че при 105$ за барел, докато от правителството, не заговорят на тези теми и 110$ да стане - според мен има потенциал и за повече, пак ще се усмихвам )

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                          Усмихвам, се понеже цената е само толкова малко, според мен ще стане още повече (
                          дано не си прав, защото това ще е много негативно развитие за световната икономика ...

сериозно трябва да се замислим да бойкотираме арабите, аз го правя като ходя пеша на работа и съм решил 2009 да си купя хибрид

иначе успех с ПДНГ, то и аз съм индиректно заинтересован да върви дружеството

Коментар

• Усмихвам, се понеже цената е само толкова малко, според мен ще стане още повече (

Коментар

• абе Инвестор, всичко хубаво, ама да ми слагаш усмихнати човечета след покачващата се цена на петрола - не го разбирам ...

ако ще и мажоритар на Ексон Мобил да си ...

това е извратено!

а иначе се извинявам ако съм ти го писал и преди

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                                Първоначално изпратено от Investorrr
                                Първоначално изпратено от Investorrr
                                Днес, петролът прави много добра консолидация около 100-101$ за барел, според мен ще се изтреля към 105$ тази или следващата седмица
                                Минахме ги и 105$ за барел )
                                Това пък какво общо има ?
                                Няма нищо общо, просто следя цената на петрола - който не го интересува, може да не чете какво пиша . Що мислиш, че трябва да има нещо общо?

Коментар

Working...
                                X