Първоначално изпратено от Мигел
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениезащо сделка?
аз ли само чета, че отиват на търг
може да има и други кандидати!!!Ще видим.
-
Гледам Moldindconbank прави едни 50 милиона лв. печалба за 2018г., то при цена от 120 мил за 100% от капитала, Активи 1 600 мил лв, СК 260 мил.лв излиза излиза едно p/E 2, P/B 0.4 Бравокак да не им стиснеш ръката на молдовчетата за таз цена.
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова си го мислех, но няма техническо време за увеличение на капитала преди сделката.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Нямам и не съм задълбавал!
"Литература" - е в кавички , поради факта , че е в екстри нюза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не че е препоръка, но има доста "литература" в последните шестмесечия
Коментар
-
може да изчакват, за да видят ще има ли увеличение на капитала и на каква цена...
Не че е препоръка, но има доста "литература" в последните шестмесечия
Коментар
-
може да изчакват, за да видят ще има ли увеличение на капитала и на каква цена...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Леко странно че няма търговия на пакети все още а само цацата е на бида и аска от месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
За какво ли.. ами за големи печалби примерно
Погледни какви печалби е правила тази банка. Ако и при новия собственик се запазят... Това добре би отговорило на въпроса ми "Накъде ще се развива холдинга, от какво ще вади печалба за акционерите си?". На който г-н Донев при срещата ни в средата на Ноември реши да не ми отговаря коректно.. Явно просто искаше да купува спокойно акции преди да излезе новината
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗа какво ли им е?
Дъщерното дружество на Доверие – обединен холдинг АД, Доверие – инвест ЕАД, сключи предварителен договор за покупка на 63,8865% от капитала на B.C. Moldindconbank S.A.
Подписването на предварителния договор с Правителството на Република Молдова чрез молдовската Агенция за държавна собственост дава началото на процедура, в която „Доверие – инвест“ ЕАД е оправомощено да участва в публичен търг за закупуване на пакет акции от капитала на Moldindconbank S.A. в размер на 3 173 751 акции или 63,8865% от капитала с начална цена 239,5 молдовски леи за акция или общо 760 113 364,5 млдовски леи или 76 614 349 лева по настоящия курс. Към тази цена ще бъдат прибавени и разходите по придобиването на акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗа какво ли им е?
Дъщерното дружество на Доверие – обединен холдинг АД, Доверие – инвест ЕАД, сключи предварителен договор за покупка на 63,8865% от капитала на B.C. Moldindconbank S.A.
Погледни какви печалби е правила тази банка. Ако и при новия собственик се запазят... Това добре би отговорило на въпроса ми "Накъде ще се развива холдинга, от какво ще вади печалба за акционерите си?". На който г-н Донев при срещата ни в средата на Ноември реши да не ми отговаря коректно.. Явно просто искаше да купува спокойно акции преди да излезе новината
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТрябва да си представя как би изглеждал консолидиран отчет с банка в активите.
Очертават се доста промени в близко бъдеще.
Коментар
Коментар