Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
В такъв случай, вероятно и бидът 2.68 е негов.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеДали няма да видим търгово скоро, какво мислите?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
24 000 от тези 38 000 акции ги е продала вероятно Софарма.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Човека е пазарувал.http://forexnews.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Човека е пазарувал.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеХайде до 4лв предлагам Ако е рекал господ...
тъй че давайте момчета да даваме...
и внимавайте чичо Оги да не би да се включва на тези нива да помага,че ще става страшно!
ако 2.70 е евтино колко ли реално струва тази хартия...хайде анализаторите помагайте!
http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
-"Теглата",- както и Маргина каза, не са това което "са"(не ги следват плътно), а и няма да се променят с много(доверие малко по тежко от трасе). Ще следим договорените сделки, след обявлението!
(ps. Ще ги изчакаме, то не остана.)Last edited by precakanoto; 05.03.2019, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Защо ми се вижда много.. то ако е 5пъти повече както си го смятал, това ще е към 5,5 % от всички книжа на доверието, нещо настинах от 2 дни и май интуицията хич я няма, а сега ме домързя да му проверявам и флоута. Мислех че трявба да са близо до стойността на еланските във фонда, и те са горе със съизмеримо тегло (ако не греша някъде)
-"Теглата",- както и Маргина каза, не са това което "са"(не ги следват плътно), а и няма да се променят с много(доверие малко по тежко от трасе). Ще следим договорените сделки, след обявлението!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Мисля че Преци зададе въпрос за Доверие ,не за Градуса........
Да , прав си
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Мисля че Преци зададе въпрос за Доверие ,не за Градуса........
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКажи речи 5 до 6пъти,- по твоите 200К.
Коментар
Коментар