If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересът ми е сериозно насочен към елемента/ите, които напазаруваха на 7,00 и нагоре!!! Нямам идея какво е чувството им сега, имайки и предвид количеството напазарувано!?!
Вероятно е същото като при мен . Продадох на 3,60 няколко хиляди, но съм на добра печалба, така че гледам позитивно на нещата и чакам нови възможности. Вероятно купилите на 7 няма да могат да продадат с печалба. Очаквам тежки времена и голям спад на борсите.
Интересът ми е сериозно насочен към елемента/ите, които напазаруваха на 7,00 и нагоре!!! Нямам идея какво е чувството им сега, имайки и предвид количеството напазарувано!?!
Ще кажат, че друсаме крушата само и после пак нагоре...че ПЕ е 2 и т.н...тоя номер с ПЕ е много стар
Същата новина. Някой хора ще имат време през уикенда да анализират отчета по-добре. Дивидента засега не го броя. Не мисля, че тази година ще има. Дано ме опровергаят.
Греъм, нищо ново на БФБ пак сме на 5 за 4 път......Какво правиме....аз само гледам но за мен има две възможности да купува вече Чичо в посока 6+ и да отидете към 4....Кое от двете ще стане, за мен второто ,но има и малък шанс за пети път да отскочите....
1984,
нямам никакво съмнение в рисковете от инвестирането в молдовска компания. Макроикономическите и политически рискове за безспорни, но вярвам, че мениджмънта и основните акционери ще направят всичко по силите си да защитят не само своите, но интересите на всички акционери в Доверие обединен холдинг. За тези години съм се убедил, че доверието е най-важното и си мисля че при оценка от два пъти печалбата си струва риска.
Дъщерното, което държи банката колко е спечелило? Там е индивидуален отчета. Иначе е ясно, че Доверие само я мирише тая пичалба
Няма никакво значение това! Всяка компания е сама за себе си - и дъщерното, и Доверие, и Банката! Гледаш индивидуалните отчети на тези компании и разбираш кой какви данъци дължи, кай кава печалба има, кой какъв кеш и т.н.
Хари, Доверие и Банката са отделни дружества и всяко отговоря само за себе си относно данъка, дивидента, паричните потоци и т.н. Ако те интересуват точно тези неща, трябва да четеш НЕконсолидираните отчети и ще ти стане ясно всичко, а не консолидираните. Този, от последните дни е консолидиран. Последните се публикуват, за да може "публиката" да придобие представа какво се случва с инвестициите на компанията в която са инвестирали.
Дъщерното, което държи банката колко е спечелило? Там е индивидуален отчета. Иначе е ясно, че Доверие само я мирише тая пичалба
Да бе, то заприличало на нормална борса. Върхът беше до петък 6.00лв, тогава проби, днес до 7.00, сега върна до 6.00, което вече трява да играе роля на подкрепа. Да видим
Значи, излиза, че има една реална печалба, която е за данъчни нужди и друга "печалба" за публиката. Ами да кажат, колкото е реалната печалба, щото тази от 200 милеона я разбрахме вече :-)
Хари, Доверие и Банката са отделни дружества и всяко отговоря само за себе си относно данъка, дивидента, паричните потоци и т.н. Ако те интересуват точно тези неща, трябва да четеш НЕконсолидираните отчети и ще ти стане ясно всичко, а не консолидираните. Този, от последните дни е консолидиран. Последните се публикуват, за да може "публиката" да придобие представа какво се случва с инвестициите на компанията в която са инвестирали.
Стига с тоя данък бе, колега! Всяко дружество, участващо в консолидацията, си е платило/ще си плати данък върху печалбата там, където оперира, и в размера, който се полага, съгласно местното законодателство.
Значи, излиза, че има една реална печалба, която е за данъчни нужди и друга "печалба" за публиката. Ами да кажат, колкото е реалната печалба, щото тази от 200 милеона я разбрахме вече :-)
Коментар