Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Защото ще е 3.30 + цената на правата
Щом си толкова вещ по увеличението, -според теб кое ще е водещото в случая;- цената на правата или
емисионната цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Дано сте прав за продавача!
п.п. и само от любопитство - защо пълните сега, а не изчакате цената на увеличението?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дано сте прав за продавача!
п.п. и само от любопитство - защо пълните сега, а не изчакате цената на увеличението?Last edited by спекуланта; 11.12.2020, 23:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля, че около 3.10 ще мине и останалата част от пакета. Повечето знаем кой е продавача и горе-долу колко акции остават. Мисля, че следващата седмица ще приключи. Увеличението мисля, че ше бъде на 3.30. Донев продава над тази цена и купува по-ниско. Мен играта тук ме устройва. Имам да пълня още и чакам 3.10. Таргет в края на 2021г. над 5 лв. Приятен уикенд и наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля, че около 3.10 ще мине и останалата част от пакета. Повечето знаем кой е продавача и горе-долу колко акции остават. Мисля, че следващата седмица ще приключи. Увеличението мисля, че ше бъде на 3.30. Донев продава над тази цена и купува по-ниско. Мен играта тук ме устройва. Имам да пълня още и чакам 3.10. Таргет в края на 2021г. над 5 лв. Приятен уикенд и наздраве!
п.п. и само от любопитство - защо пълните сега, а не изчакате цената на увеличението?Last edited by tony1975; 11.12.2020, 22:26.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че около 3.10 ще мине и останалата част от пакета. Повечето знаем кой е продавача и горе-долу колко акции остават. Мисля, че следващата седмица ще приключи. Увеличението мисля, че ше бъде на 3.30. Донев продава над тази цена и купува по-ниско. Мен играта тук ме устройва. Имам да пълня още и чакам 3.10. Таргет в края на 2021г. над 5 лв. Приятен уикенд и наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеВсички е точно. Виж инвестицията на Софарма в Беларус, сещай се за инвестицията през ДОверие в Молдова ... Финансовите приходи и разходи през деветте месеца на 2020 г. най-съществено се изменят в резултат на регистрираната нетна загуба от курсови разлики по заеми в чуждестранна валута и договори за лизинг с 5,4 млн. лв., която основно е вследствие на обезценката на белоруската рубла и ефекта й върху дълговата експозиция в евро и долари на компаниите от Групата в Беларус.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...chieto-316993/
п.п Защо му е на О. Донев Банка в Молдова ?
Поздрави
Коментар
-
Всички е точно. Виж инвестицията на Софарма в Беларус, сещай се за инвестицията през ДОверие в Молдова ... Финансовите приходи и разходи през деветте месеца на 2020 г. най-съществено се изменят в резултат на регистрираната нетна загуба от курсови разлики по заеми в чуждестранна валута и договори за лизинг с 5,4 млн. лв., която основно е вследствие на обезценката на белоруската рубла и ефекта й върху дълговата експозиция в евро и долари на компаниите от Групата в Беларус.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...chieto-316993/
п.п Защо му е на О. Донев Банка в Молдова ?
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
ами да - или е изгубил доверие, или е намерил някаква по-добра алтернатива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
Не е добре щом и добре познатите съфорумци губят доверие в Доверие ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Тони продавача от последните два дни е добре познат съфорумецhttp://forexnews.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДИХ, казват - не сме ние!
Доверие Обединен Холдинг АД-СофияДруга нерегулирана информация 16:10
Уведомление от Донев инвестмънтс холдинг АД по чл. 19 на Регламент (ЕС) № 596/2014 на Европейския Парламент и на Съвета от 16 април 2014 г.
Прикачени файлове:Уведомление
Коментар
Коментар