IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение

lala lulu харалампи. Не следиш а плямпаш
    влез поне малко в час
    като не следиш поне не дрънкай глупости
    Нещо обезпокоих ли те? Извинявай, ако съм нацелил някоя истина, която подсъзнателно или съзнателно те безпокои

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Алтерко не ги следя, а и не съм се задълбавал в начинанията им, но ми правят впечатление на опортюнистична компания. Почнаха с някакви китайски часовници, после релета, защото не вървели часовниците, сега ако се обърка с релетата може смарт фритюрници да се извадят. Тоест бизнесмодел от световния търговски център Илиянци. Повтарям, много повърхностна ми е представата за бизнеса им, но по-спекулативна позиция от Алтерко ми е трудно да си представя.
      lala lulu харалампи. Не следиш а плямпаш
      влез поне малко в час
      като не следиш поне не дрънкай глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Ма много си се умъглил бе пъпеш
        При Алтерко се прогнозира.
        Там има мислещ, мениджмънт, роден посред най-модерни технологии.
        Там откриват тепърва, Иноватори като джобс, но в тяхната сфера
        Какво откриват доверие - откриват само камилчета И тъпи камили
        При Доверие-недоверие нищо не се прогнозира.!!!
        Там има основно вътрешняр. Няма никакъв мислещ мениджъмТ!
        Енерция. Чисто и просто спекулантска Енерция и Не е препорък
        трошете си парите и главите. ваш проблем т
        Алтерко не ги следя, а и не съм се задълбавал в начинанията им, но ми правят впечатление на опортюнистична компания. Почнаха с някакви китайски часовници, после релета, защото не вървели часовниците, сега ако се обърка с релетата може смарт фритюрници да се извадят. Тоест бизнесмодел от световния търговски център Илиянци. Повтарям, много повърхностна ми е представата за бизнеса им, но по-спекулативна позиция от Алтерко ми е трудно да си представя.

Коментар

• Съдейки по отчетите от статистиката качени на сайта на Националната банка на Молдова, нещата вървят доста положително. При такива темпове и още малко експанзия, Молди може да заеме челна позиция в банковия сектор в страната. Не е препоръка.
          https://www.bnm.md/en/content/statistics-update

Коментар

Не е баш така, колкото при Алтерко не могат да се прогнозират, при Доверие много повече може да се прогнозират. Алтерко е много неясна компания, защото това са разни технологии, които много бързо се менят и може бързо конкуренцията да обърне нещата. Знае се, че в технологиите понякога няколко месеца са достатъчни да се обърнат нещата наопаки Доверие е с добре утвърдени бизнеси и перлата е банката. Може да го наречем българския Бъркшър Хатауей. Само трябва да изчистят несъществените и губещи начинания. Но като цяло е нелепо да се сравняват двете компании.
            Ма много си се умъглил бе пъпеш
            При Алтерко се прогнозира.
            Там има мислещ, мениджмънт, роден посред най-модерни технологии.
            Там откриват тепърва, Иноватори като джобс, но в тяхната сфера
            Какво откриват доверие - откриват само камилчета И тъпи камили
            При Доверие-недоверие нищо не се прогнозира.!!!
            Там има основно вътрешняр. Няма никакъв мислещ мениджъмТ!
            Енерция. Чисто и просто спекулантска Енерция и Не е препорък
            трошете си парите и главите. ваш проблем т
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

елементарно уотсън !!!
              никой не е в състояние да прогнозира никакви резултати
              днес така утре иначе
              Точно обратното, а и тук потенциала за разтеж е по голям, защото много инвеститори разсъждават като теб и остана една от най -подценените акции. Успех.

Коментар

елементарно уотсън !!!
                днес така утре иначе
                Не е баш така, колкото при Алтерко не могат да се прогнозират, при Доверие много повече може да се прогнозират. Алтерко е много неясна компания, защото това са разни технологии, които много бързо се менят и може бързо конкуренцията да обърне нещата. Знае се, че в технологиите понякога няколко месеца са достатъчни да се обърнат нещата наопаки Доверие е с добре утвърдени бизнеси и перлата е банката. Може да го наречем българския Бъркшър Хатауей. Само трябва да изчистят несъществените и губещи начинания. Но като цяло е нелепо да се сравняват двете компании.

Коментар

Какви са аргументите, че е най-спекулативната акция?
                  елементарно уотсън !!!
                  днес така утре иначе

Коментар

Нищо общо нямат двете.
                    Доверие е най-спекулативната акция. Даже ми е трудно да я нарека акция.
                    Ма вие си я играйкайте, няма проблем.
                    Какви са аргументите, че е най-спекулативната акция?

Коментар

Айде сега - запалянковци Левски цска
                      Нищо общо нямат двете.
                      Доверие е най-спекулативната акция. Даже ми е трудно да я нарека акция.
                      Ма вие си я играйкайте, няма проблем.

Коментар

Хаха, да.. ще си ги мерят

Аз от 9 месеца съм заложил яко и на двете + Агрия и нямам против да продължат да се състезават по доходност още година и 9 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

Още викай Лашперко
                          Но няма да ти олекне
                          Лашперко е обречено да бъде винаги по-добро от Доверие-Недоверие

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Най-големите разбирачи са тези които чакат бабешките права Времето, ще покаже, лошото е,че не можем да го върнем. Аз така изпуснах Алтерко, нали съм "разбирач", виках му Лашперко и т.н... пък тези дето не разбират си направиха няколкостотин процента печалба. Та така с разбирачите.
                            Още викай Лашперко
                            Но няма да ти олекне
                            Лашперко е обречено да бъде винаги по-добро от Доверие-Недоверие
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Явно залагаш на по-голям дивидент догодина А ако продадат банката?
                              Не точно, ние туко-що стигнахме предишния си връх, ако се заиграеш с графиката и по-сериозни числа ще видиш

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Няма шанс.
                                Най-големите разбирачи са тези които чакат бабешките права Времето, ще покаже, лошото е,че не можем да го върнем. Аз така изпуснах Алтерко, нали съм "разбирач", виках му Лашперко и т.н... пък тези дето не разбират си направиха няколкостотин процента печалба. Та така с разбирачите.

Коментар

X