Моля спрете да се заяждате.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Най адекватен ще си, ако намалиш писането на безсмислени мнения тук !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЗа целият ден до момента в тази тема, която е обща за БФБ има само две актуални и адекватни мнения. Едно преди мен с таблица, в която има числа, и моето, в което подемам актуалната тема от деня - паметната записка от В. Божков. Ако мислиш, че тази паметна записка е без значение за БФБ, си е твоя работа. Това, че ти не можеш да анализираш или мислиш, си е твой проблем. Аз зададох въпрос, но ти и това не може да разбереш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Басът е докрая на годината, прав си.... имах предвид че засега аз го печеля и няма изгледи да се променят нещата, защото тепърва пазара ще върви яко нагоре след приемането ни в Чакалнята
Нямам думи!
Ха-ха-ха-хааа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНякой клати сериозно държавата, това не може да е без значение за БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
За 73к оборот орева форума бе човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНякой клати сериозно държавата, това не може да е без значение за БФБ.
- 1 like
Коментар
-
За целият ден до момента в тази тема, която е обща за БФБ има само две актуални и адекватни мнения. Едно преди мен с таблица, в която има числа, и моето, в което подемам актуалната тема от деня - паметната записка от В. Божков. Ако мислиш, че тази паметна записка е без значение за БФБ, си е твоя работа. Това, че ти не можеш да анализираш или мислиш, си е твой проблем. Аз зададох въпрос, но ти и това не може да разбереш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНещо си много изнервен. Не съм ти виновен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Написах нещо като. Правиш ли разлика или си толкова паникьосан, че не четеш. Денят започна с разпродажби при трите най-спекулативни акции. Аз го отдавам на паметната записка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Написах нещо като. Правиш ли разлика или си толкова паникьосан, че не четеш. Денят започна с разпродажби при трите най-спекулативни акции. Аз го отдавам на паметната записка.Last edited by stabwound; 18.05.2020, 12:35.М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Хари спри се бе човек, само глупости пишеш ! Паническите разпродажби са само в твоята глава ! Оборота е колкото за една шкембеджийница, а и сме все още в началото на търговската сесия !
Коментар
Коментар