Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе знам на иакво се надяват някой хора на това бфб.Пълна смехория е.Има хора тук дето уж са опитни а чакат по 3-4 г да им порастнат артиите и после обратно пак надолу.Защо не търгуват на истинските пазари където регулациите са железни и дивидент дават компаниите и растат капиталово с по стотици проценти.Като гледам каква доходност изкарвам за месец на американската борса не виждам смисъл да се занимавам повече с бфб.Ще купя няколко бройки артии колкото да наглеждам форумчето,но да вкарвам стотици хиляди на бфб си е пълна загиба на време.Та на американската борса има компании които дават по над 20 % дивидент и дневният им оборот е стотици милиони долари.Спекулирам с една компания която за последните 10 дена има прехвърлени акции за 1 милиард долара.Прави движения по 10-20 % на ден а очакванията за нея са огромни понеже минаха успешно лабораторните тестове за лекарство против корона вирус.Сега го пробват вурху хора и когато излязат положителни данните тая артия ще се изстреля с 400-500 % нагоре.Бфб е един смъртник и нищо не става от нея.Не си губете времето с нея.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение....Та на американската борса има компании които дават по над 20 % дивидент и дневният им оборот е стотици милиони долари......
в щатските форуми пишеш ли да ги инфромираш какво ги чака или само ния имаме тая цена привилегия?
иначе за бфб може би си прав ама когато не си сложил лев е лесно да са ти много ясни“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе знам на иакво се надяват някой хора на това бфб.Пълна смехория е.Има хора тук дето уж са опитни а чакат по 3-4 г да им порастнат артиите и после обратно пак надолу.Защо не търгуват на истинските пазари където регулациите са железни и дивидент дават компаниите и растат капиталово с по стотици проценти.Като гледам каква доходност изкарвам за месец на американската борса не виждам смисъл да се занимавам повече с бфб.Ще купя няколко бройки артии колкото да наглеждам форумчето,но да вкарвам стотици хиляди на бфб си е пълна загиба на време.Та на американската борса има компании които дават по над 20 % дивидент и дневният им оборот е стотици милиони долари.Спекулирам с една компания която за последните 10 дена има прехвърлени акции за 1 милиард долара.Прави движения по 10-20 % на ден а очакванията за нея са огромни понеже минаха успешно лабораторните тестове за лекарство против корона вирус.Сега го пробват вурху хора и когато излязат положителни данните тая артия ще се изстреля с 400-500 % нагоре.Бфб е един смъртник и нищо не става от нея.Не си губете времето с нея.явно моя галон се пълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе знам на иакво се надяват някой хора на това бфб.Пълна смехория е.Има хора тук дето уж са опитни а чакат по 3-4 г да им порастнат артиите и после обратно пак надолу.Защо не търгуват на истинските пазари където регулациите са железни и дивидент дават компаниите и растат капиталово с по стотици проценти.Като гледам каква доходност изкарвам за месец на американската борса не виждам смисъл да се занимавам повече с бфб.Ще купя няколко бройки артии колкото да наглеждам форумчето,но да вкарвам стотици хиляди на бфб си е пълна загиба на време.Та на американската борса има компании които дават по над 20 % дивидент и дневният им оборот е стотици милиони долари.Спекулирам с една компания която за последните 10 дена има прехвърлени акции за 1 милиард долара.Прави движения по 10-20 % на ден а очакванията за нея са огромни понеже минаха успешно лабораторните тестове за лекарство против корона вирус.Сега го пробват вурху хора и когато излязат положителни данните тая артия ще се изстреля с 400-500 % нагоре.Бфб е един смъртник и нищо не става от нея.Не си губете времето с нея.
.Пари тука се изкарват само при обстоятелства около фалити на банки или ад-та или налазване на разни вируси.Отвъд локвата не съм следил ,далеко ми е
ама видях един биткоин кво напрай лани
Коментар
-
Не знам на иакво се надяват някой хора на това бфб.Пълна смехория е.Има хора тук дето уж са опитни а чакат по 3-4 г да им порастнат артиите и после обратно пак надолу.Защо не търгуват на истинските пазари където регулациите са железни и дивидент дават компаниите и растат капиталово с по стотици проценти.Като гледам каква доходност изкарвам за месец на американската борса не виждам смисъл да се занимавам повече с бфб.Ще купя няколко бройки артии колкото да наглеждам форумчето,но да вкарвам стотици хиляди на бфб си е пълна загиба на време.Та на американската борса има компании които дават по над 20 % дивидент и дневният им оборот е стотици милиони долари.Спекулирам с една компания която за последните 10 дена има прехвърлени акции за 1 милиард долара.Прави движения по 10-20 % на ден а очакванията за нея са огромни понеже минаха успешно лабораторните тестове за лекарство против корона вирус.Сега го пробват вурху хора и когато излязат положителни данните тая артия ще се изстреля с 400-500 % нагоре.Бфб е един смъртник и нищо не става от нея.Не си губете времето с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЦяла Европа зелена, а ние празнуваме. Какво празнуваме не знам? Че сме най-неграмотните в Европа ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
+
точно казано.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДокато Боко е на власт борсата няма да тръгне както трябва нагоре и чужди пари няма да влязат.
точно казано.Last edited by RUBLA; 24.05.2020, 14:23.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар