If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Европа е тъмно зелено. Но тук винаги има кой да развали нещата. И тук не става въпрос за БМБ или мажовците, те са част от пейзажа, които са ясни и дисконтирани отдавна.
То само да погледнеш цените на акциите в Софикс ... пени стокс. Баш си е отражение на икономиката, управлението на държавата, управлението на компаниите.
Нали заради тях не диша, каквото и да става те все продават! То трябва и да се купува, за да дойдат още купувачи.
мда, визирах че след дългия етф имаме и къс и пак... 100к оборот - тъжно!
Дано другия месец инсайдърите на фармагрупата донесат малко ликвидност по някои позиции!
Ами кой да ми каже къде да вляза....влезнах на дъното при две компании...фармата и трасе и не искам да увеличавам експозицията щото не им вярвам...хим и недоверие са ми още по опастни...планинага и сие е бегала адсиц ще падат ..абе не е лесно на нашия маркет...
Ами кой да ми каже къде да вляза....влезнах на дъното при две компании...фармата и трасе и не искам да увеличавам експозицията щото не им вярвам...хим и недоверие са ми още по опастни...планинага и сие е бегала адсиц ще падат ..абе не е лесно на нашия маркет...
Коментар