If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въпреки обемите, борсата все пак си е твърде неликвидна. Това, че от дъжд на вятър има прехвърляния на огромни (по бефебейски огромни) обеми облигации между институционални инвеститори не променя факта, че повечето акции с дни не виждат и една сделка или виждат незначителни обеми, понякога 3-, 2-, пък и 1-цифрени такива.
Тук основните раздвижвания са около отчетите, капиталовите събития или значителните новини, пък наскоро виждаме и не(?)провокирани спекулативни движения при акции като CHIM и PET.
Като говорим за борсата, гледал ли си скоро индекса. Преди няколко дни хвърлих бърз та-скан и мисля че ще мине 800, има дори възможност да мине и 900. Бърз елиът-тест
При мен става с числа, защото ми е по-лесно да не чертая, но по същество е същото - точно както е принципа на аналитичната геометрия - уравнения на права. Та така ми говорят на мен чертите - в числа. Оттук насетне ако сценарият наистина е такъв, не можем да чакаме каквито и да са сериозни елхи особено в индексните акции.
Имаше някакво "костоланско" обяснение на търговията от някой от големите та-майстори, но вече не помня от кой - Беше нещо такова:
Пазарът е нещо просто, когато е мечи се продава, когато е бичи, се купува!
Без препоръка ....
Ако приемеш, че първия етап вече съм показвал точното му изпълнение, - то втория приеми че съм го разтеглил във времето и не разчитай на точност(вижда се от кога е "драсканицата") , - но предстои!!! ТК че на прав път си с числата...
от къде иде в ТА това все да се чертаят прави линии?!? В природата няма прави, криви са ...
Еми а де, обясни го на човека с елхите който държи да се чертаят точно прави. И аз се чудя къде са тези прави като пространството е огънато и това което мислим че е права всъщност не е точно права, но това са прекалено сложни "философии" за та-феновете.
при Елиът дори условно са прави защото се разглеждат като поредица "начупени" Ако включим корекциите, а няма как да не ги включим защото са изключително информативни за следващата фаза - имаме там множество изкривени форми Красотата на чарта
Като говорим за борсата, гледал ли си скоро индекса. Преди няколко дни хвърлих бърз та-скан и мисля че ще мине 800, има дори възможност да мине и 900. Бърз елиът-тест
При мен става с числа, защото ми е по-лесно да не чертая, но по същество е същото - точно както е принципа на аналитичната геометрия - уравнения на права. Та така ми говорят на мен чертите - в числа. Оттук насетне ако сценарият наистина е такъв, не можем да чакаме каквито и да са сериозни елхи особено в индексните акции.
Имаше някакво "костоланско" обяснение на търговията от някой от големите та-майстори, но вече не помня от кой - Беше нещо такова:
Без препоръка ....
от къде иде в ТА това все да се чертаят прави линии?!? В природата няма прави, криви са ...
40 хил. лв. оборот за 1 час търговия.
Добре че беше "дефибрилатора" , който "върна борсата към живот"
Без препоръка ....
Търговията на БФБ е пълно отражение на истинската българска действителност ;-)
Правосъдната система и тя е .......
Законодателната......
Да продължавам ли ;-)
Добре е, че все пак си го установил това ! По добре късно, отколкото никога !
Търговията на БФБ е пълно отражение на истинската българска действителност ;-)
Правосъдната система и тя е .......
Законодателната......
Да продължавам ли ;-)
Коментар