Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВнимавай какво си пожелаваш. Ами ако дойдат тогава мечките? Тук в този форум има около 20 човека, които наистина осъзнават какво може да се случи и могат да реагират адекватно. Не само, че ще реагират адекватно, но и ще направят пари. Себе си не включвам в това число, защото макар и да имам известен опит това далеч не ме прави професионален трейдър в истинския смисъл на думата. Повечето, които са свикнали на тактиката бик-кибик наистина ще го отнесат. Защото в момента да спечелите на БФБ е лесно, а да загубите сравнително трудно. Затова биците са с големи топки. Ала при насрещен вятър ще стане страшно. Ликвидноста ще дойде от само себе си, когато лутащите се бици купуват и продават на поразия като не знаят къде се намират..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ след това каквото направиха го загубиха ча и повече - не беше ли такаИ добре че в Алианц са тъпи парчета да ви я надуват до безумни висини че иначе в ПИБ щяхте да видите 4 лева когато цъфнат налъмите.
това са баш биковете, ние мечките влизаме излизаме, пак влизаме, добре че сме ние иначе скука
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБичета, честито! Изпратихте много добра седмица!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТой тека и миналата година ПИБ от 2 лв до 4 лв громеше, някои си направиха 100% от позицията))
И добре че в Алианц са тъпи парчета да ви я надуват до безумни висини че иначе в ПИБ щяхте да видите 4 лева когато цъфнат налъмите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ не, да си расте борсата, тъкмо след това ще падне повечеМен волатилност ме кефи
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ не, да си расте борсата, тъкмо след това ще падне повечеМен волатилност ме кефи
Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЧета какво пише Равновесие но чувам "Още луди, които искат да загубят парите си на борсата." Явно всеки вижда това, което иска да види.Мен волатилност ме кефи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНикой не харесва / разбира идеята ?
тамън ще се появи ново явление спекулант на бфб търгуващ за rebate
спредовете може да се стеснят и ликвидността да се подобри“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар