Момчета стига се карахте за глуписти..... Кажете нещо по злободневната тема с компенсаторките, където е оборота днес???????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми маджовците те статисти ли са?
само ПФ съгласие и ЦКБ са на плюс.....
Алианц например е над 9% на минус,бъдеще също.......от началото
защо ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
мъчат се да направят перпентум мобиле.....
Купуват най отдолу ,продават най отгоре......и с последните бройки свалят цената ...с много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПродавачите са ясни ,ами купувачите какъв го дирят на пирамидата или те са едни и същи?
мъчат се да направят перпентум мобиле.....
Купуват най отдолу ,продават най отгоре......и с последните бройки свалят цената ...с много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДо края на месеца бях предсказал на боб ..
ЗХБГ 40 ст.
ХИМ обик - 1,70
и ССВ -лефче...
За сега само при ССВ имма провал....но пък има още три дни....
Става въпрос за ХИМ обик...това е за тримата малоумника с постовете под мен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДо края на месеца бях предсказал на боб ..
ЗХБГ 40 ст.
ХИМ обик - 1,70
и ССВ -лефче...
За сега само при ССВ имма провал....но пък има още три дни....
Става въпрос за ХИМ обик...това е за тримата малоумника с постовете под мен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпекулата ще е основанта игра ,на БФБ поне още една година...
къде дивидент ,къде падащи ножове...
Енемонката е акция която може да се изкара някой лев ,като се купува на 36ст....
което направих...Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенашата борса плаче за волантилностг ,че даже и чистите акции имат своя ден...
Най малко ще се появи в някой момент скока на умрялата котка....Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента акциуята /енемонка обик. се крепи от мажоритара/ ,енемонка прив. е на свободно падане....въпреки опита с 150 бройки за задържане на цената...
Ако устиска мажоритара.....ще устиска и прив..
Не е препоръка...
после стават двама ,трима ,тълпа и се пишат за обществено мнение....накрая правят съд и обвиняват другите че са цървули ,тъпаци и невежи...
Някой познаха ли се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиА ти направи 18 поста с един тъп въпрос.....и понеже си нагъл и продължаваш....да показваш невежество....с надеждата да си кажа ,понеже срещу мен има дърво по умния остъпва.....
енемонката била 38 стинки...
енемонките са две - уточнявай за какво говориш, ще докараш инфаркт на някого...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар