Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБез златото.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТипичен българин. Освен да злобееш друго можеш ли да правиш?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНикога не е късно. Опитай още няколко репа и като изгърмят може даже и работка за счетоводителче да не намериш...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко пазара беше винаги прав аз 15 г. щях да съм гладен и бос или да работя счетоводителче за 500 лв. заплаткаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя, струва ми се, че грешиш в начина си на мислене. Прави ми впечатление, че когато пазарът върви в твоята посока всичко е ок, но когато върви в другата посока, то той не е рационален или не е наред. Само, че пазарът винаги е прав и няма по-силно нещо от пазара. Пазарът е нещо, към което всеки от нас трябва да се нагоди. А не обратното, не пазарът трябва да се нагоди към нашите желания.
Нали точно от неговите дефекти се храня и правя екстра доходност - над 6 000% за 14 г. , през които Софикс е направил 560% ръст
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеО, напротив, да не кажа всичко, но почти всичко със завидна точност. Не ми се рови три години назад. Последно дори точкатата на обръщане на възходящото движение познах (справка Архитектов).
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеАми говорете като му дойде времето тогава !
Що се пънете нонстоп !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОбщо взето нямам време да опреснявам късопамието ти или да се занимавам с празни приказки. Ще говорим в крайна сметка когато му дойде времето.
Що се пънете нонстоп !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе ми се четат глупости. Смяташ ли да напишеш нещо сериозно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВъв всички тим позиции ще има дискаунт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЩе има ли бой..бой..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя, струва ми се, че грешиш в начина си на мислене. Прави ми впечатление, че когато пазарът върви в твоята посока всичко е ок, но когато върви в другата посока, то той не е рационален или не е наред. Само, че пазарът винаги е прав и няма по-силно нещо от пазара. Пазарът е нещо, към което всеки от нас трябва да се нагоди. А не обратното, не пазарът трябва да се нагоди към нашите желания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТо да не стане пръзалката бобслейска писта...
Коментар
Коментар