Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТо да не стане пръзалката бобслейска писта...
Знаете важността на промяната на законът за земицата - аз още чакам тия свини в парламентът да благоволят поне да ЗАПОЧНАТ да разискват тоя крайно важен въпрос - бе пръва точка, а те още не са почнали - ТРИ ЧАСА се занимават с арменският геноцид и сега гласуват някаква декларация дума по дума, а подготвяният съвременен геноцид над БФБ, големи публични компании и милиони хора,осигуряващи се в ПФ явно няма значение... разбирате ли сега защо се готвя да изкарвам инвестиции от държавата? - Защото това е държава, управлявана от кретени, без връзка с действителността, без усет за важните въпроси - намъкнали се в парламента не да работят за държавното благо, а да вегетират и да плюскат като свине !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе съм забелязал нещо да си познал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКаубойското ни пазарче пак обърка посоката
Не ебава макро, не ебава евро - фундамент и излизане от криза.. има си своя логика и посока водена от гадулките, купили за по 10 ст. печалба
Като се напродават пак ще има каубойско юркане и борба за аск-а Мила, родна, БФБ картинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВинаги е възможно. Макар, че от три години насам не си спомням да не съм познал нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеС тези 3 пункта дето пада софикс пързалката ще се проточи до следващата зима на бавни обороти.
Знаете важността на промяната на законът за земицата - аз още чакам тия свини в парламентът да благоволят поне да ЗАПОЧНАТ да разискват тоя крайно важен въпрос - бе пръва точка, а те още не са почнали - ТРИ ЧАСА се занимават с арменският геноцид и сега гласуват някаква декларация дума по дума, а подготвяният съвременен геноцид над БФБ, големи публични компании и милиони хора,осигуряващи се в ПФ явно няма значение... разбирате ли сега защо се готвя да изкарвам инвестиции от държавата? - Защото това е държава, управлявана от кретени, без връзка с действителността, без усет за важните въпроси - намъкнали се в парламента не да работят за държавното благо, а да вегетират и да плюскат като свине !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГетофф ти спад ли прогнозираш, аз съм по скоро за търговия в коридора 480-520
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗаблуждаваш се.
Коментар
-
Българската икономика ще нарасне с 1,3% през 2015 г. Това заяви Милена Виденова, управител на "Кофас" в България по време на третата годишна конференция на компанията на тема "Управление на риска".
Икономическото развитие на България ще бъде задвижено от вътрешното търсене и потреблението на домакинствата, обясни Виденова.
"Българската икономика става все по-отворена през последните 10 години по отношение на износa. Експортната динамика остава стабилна", каза още Виденова. Тя добави, че износът към Европейския съюз и Турция расте, докато този към Русия намалява.
България печели от по-ниските цени на продуктите, задвижени от спада на петрола. Ръстът на брутания вътреше продукт (БВП) на страната по прогнози на "Кофас", ще бъде съпроводена от по-висока безработица и инфлация, каза Виденова.
Според анализаторите фалитите на компаниите намаляват с 23% на годишна база през 2014 г. но въпреки това остават 3,4 пъти по-високи от прегризаните нива.
"Нулевите лихвени нива, приложени от много банки, се оказват недостатъчни за стимулиране на икономиката", каза още Виденова.
Тя отбеляза като положителна тенденция по-голямото внимание, което се обръща на управлението на риска в съвременната среда. По думите й колкото повече се обръща внимание на това, толкова повече ще се увеличава конкретността на компаниите.
Коментар
-
Боже господи - допъплиха пак по местата си и ПАК почнаха с арменският геноцид - някакъв кретен сега дрънка за Гладоморът и Холокостът... нищо, че това за геноцидът вече го ГЛАСУВАХА !!!!
И ТИЯ КОЛОСАЛНИ ДЕБЕЛИ И ПРАЗНИ ПЛЯМПАЛА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА ?!?!?
БОЖЕ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Днес ЕВЕНТУАЛНО ще гласуват промяната на законът за собствеността върху земицата... казвам"евентуално", защото това бе уж пръва точка от дневният ред, а още дори не са почнали обсъжданията по нея.
Най-напред тръгнаха да разместват точките и да сложят за пръва тази за арменския геноцид - само процедурните предложения ги влачиха 40 минути... после за геноцидът дрънканици и глупостите на Местан, после ги фана мръзелът и се изнизаха всички - отидоха да пият кафе ли, да дрискат по кенефите ли, дявол ги знае.
Аз за пръв път гледам парламентарно заседание - винаги съм подозирал, че държавата се управлява от мързеливи тъпаци, но такова чудовищно моткане не съм вярвал, че може да има... тия за какво са там, бе - само да си дръгнат анусите по цял ден - 20 минути дрънканици на тъпашко ниво, после два часа пъплене по кулоарите и плюскане? Измет !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар