Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.standartnews.com/mneniya-...te-289704.html
Неочакван скок до 45 ст. на компенсаторките
от Владимир Малчев, управител и брокер на ценни книжа ИП "Бул Тренд Брокеридж" ООД
Кой каквото го вълнува.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТъй, тъй.
Неочакван скок до 45 ст. на компенсаторките
от Владимир Малчев, управител и брокер на ценни книжа ИП "Бул Тренд Брокеридж" ООД
Кой каквото го вълнува.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеПо твоята логика и ти пишеш тогава спам,..
явно се правиш на интересен за да те забележат (понеже няма с друго какво) или за да ти се обърне внимание
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеДа прав си може твоите акции да се вдигнат, а СОФИКС неLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни како значи "Борсата да се вдигне"?Защото мен ме интересуват само моите акции а не SOFIX ... индекса, де не колегата форумджия ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесилни думи по тъмни доби рано сутрин, а след това 7 поста със спам с цел трупане на мнения
когато имаш някакви претенции срещу спама е редно поне няколко часа след това да не бълваш спам, налЕ
и не е необходимо нито "матемитически закон", нито формула за да знае човек, че каквито са инвеститорите (спекулантите), такава е и борсата, такъв е и форума...
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеНашата борса е болна като държавата и затова тук само се спами, и всеки се прави на великБолна борса равно на спамене
, сигурно може и матемитически закон и формула да се измисли затова колко е нещастна една борса по броя на спаменето в форумите и празни приказки
когато имаш някакви претенции срещу спама е редно поне няколко часа след това да не бълваш спам, налЕ
и не е необходимо нито "матемитически закон", нито формула за да знае човек, че каквито са инвеститорите (спекулантите), такава е и борсата, такъв е и форума...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеСпоред теб страхът от какво е породен само от Гърция ли?
Според няма доверие в мажоритарите , политическата ситуация, политически решения,
дефицити навсякъде , малко и не дотам ликвидни добри акции ..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАма ти мислиш, че на пазара няма пари ли?!Я помисли още малко!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА пък от такива като теб направо ми е писнало! Що се в тоя форум си избивате комплексите?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеБлагодаря за вниманието и отговора на въпроса ми, беше изчерпателен
Както и твоя.
Коментар
Коментар