Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепоследната година на 4 пъти минава този номер ................. качат се някои акции с 10-20% и ти тръгваш да купуваш с кеша който си пазил за по-ниски нива .................. тъкмо купиш и цените падат с 10-20%, а ти се чудиш какво да правиш и започваш да пишеш как ще купуваш на по-ниски нива
като мине някой месец и пак се хващаш на същия номер
този път няма да стане така ................ влака тръгна, но ти няма да купиш на 10-20% от началната гара като ще си мислиш, че цените пак ще паднат ...................... и следва изненада...................... скоро няма да се върнем на тези нива
да не говорим за по-ниски от сегашните цени както очакваш ти
Коментар
-
Настървени инвеститори само чакат да им
покажат "кокала" и нищо не може да ги спре!!!
https://www.facebook.com/swissmusiq/...9505335442559/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепоследната година на 4 пъти минава този номер ................. качат се някои акции с 10-20% и ти тръгваш да купуваш с кеша който си пазил за по-ниски нива .................. тъкмо купиш и цените падат с 10-20%, а ти се чудиш какво да правиш и започваш да пишеш как ще купуваш на по-ниски нива
този път няма да стане така ................ влака тръгна, но ти няма да купиш на 10-20% от началната гара като ще си мислиш, че цените пак ще паднат ...................... и следва изненада...................... скоро няма да се върнем на тези нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма как да стане да купувам от теб..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДобре си направил.Значи си готов да приемеш стоически застоя на борсата а може би и падане на цените с още.
а що се отнася до "падане на цените с още" ................ това е твоя очакван сценарий на който залагаш от нова година насам в очакване на софикс 400
пази си кеша .................. може и да ти потрябва като паднат цените с още
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеясно ................... когато борсата стържеше дъното ти нямаш покупки последния месец
но не се притеснявай --- знам, че пак ще купуваш от мен на 120 стинки при цкб-то................. нали затова купувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепочивах активно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз имам колкото ми трябва и слагам ордери по нисичко пък където се закача.
но не се притеснявай --- знам, че пак ще купуваш от мен на 120 стинки при цкб-то................. нали затова купувам
Last edited by 2012; 13.08.2015, 21:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПроверявах форумчето за теб ама беше се покрил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепогледнах, че имаш средно по 11 поста на ден във форума, а си почивал активно на борсата
голяма почивка е било
-----------------
при беше обратното .................... не пишех във форума, но пусках поръчки на борсата, а вечер гледах кои ордери са изпълнени
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнението и аз почивах активно, но ордерите се изпълняваха почти всеки ден .................. имам покупки средно по 1000 лв. на ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа почивам активно.
голяма почивка е било
-----------------
при беше обратното .................... не пишех във форума, но пусках поръчки на борсата, а вечер гледах кои ордери са изпълнени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа почивам активно.
Коментар
Коментар