Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДрязгите са безплатни!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБаси, ако изразходвахте толкова време за търговия, колкото изразходвате за дрязги оборота щеше да в пъти по-голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНищо излишно освен цитираното от теб...бас защо или си лъжец или неграмотник.....
това поне разбра ли.....
КАКВО НЕЯСНО ИМА?
Пускаш клевета - осмях те!
Стига спами и замазва неспособността си, да внимаваш.Last edited by Andi11; 11.11.2015, 14:24.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЧукча, какво значение има, КОГА СЪМ ПИСАЛ ПОСТА??? Това е цената. Бас??
Или се извини за клеветата или си трай.
Зная, че имаш недостиг на доблест и няма да се извиниш, остава ти второто.
това поне разбра ли.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКогато си писал поста от два часа цената е била над 41 лв и 20 ст.....така че си избери или лъжеш за цената или си неграмотен и не можеш да смяташ проценти.....
Аз смятам, че са и двете но е лично мнение.....
Или се извини за клеветата или си трай.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение14.10.2015 - 11:11h - 45броя, цена 42.79
но щом знаеш по доБре от мен... какво съм правил..
Аз смятам, че са и двете но е лично мнение.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ каква е причината? Да не би да им е намалил заплатите?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДаже и като лъжеш излиза 41,4....
нема се хабиш аз купувах предния и същия ден когато го обяви на 40 и нещо.....от теб....
Абе не е лесно да продаваш качествена позиция и да се пъхаш в шитове....
но щом знаеш по доБре от мен... какво съм правил..
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение"Мултиакаунта" е на 10 човека офис. Както казах, на всичките 10 си неприятен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПродадох на 43, мишчо... Не ми криви думите.
От 36 до 43 се движих.Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеАз се отървах на високото с 15% печалба, за ниското не знам, не ми е коНфортно там.
нема се хабиш аз купувах предния и същия ден когато го обяви на 40 и нещо.....от теб....
Абе не е лесно да продаваш качествена позиция и да се пъхаш в шитове....Last edited by Монти; 11.11.2015, 13:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениета цената на която продаде беше 40 лв...
малко ти е бавно възприятието, но с повече внимание почваш да разбираш....
П.П. недей само ме кара да ти доказвам мултиакаунта пак и кой никове влизат в него.........
От 36 до 43 се движих.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеъ??? ИЗТЪКАН ОТ ФАЛОВЕ??Э
Я ПО-ТОЧНО?Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеНещо хората разпродават Гагарин (включително и аз), кешът им е належащ за други позиции (включително и на мен)..
малко ти е бавно възприятието, но с повече внимание почваш да разбираш....
П.П. недей само ме кара да ти доказвам мултиакаунта пак и кой никове влизат в него.........
Коментар
Коментар