If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С нетърпение чакам момента, в който пазарът ще тръгне нагоре и най-големите песимисти ще ни убеждават че са купили на дъното. Това разбира се няма да е така, ама ние ще се правим че им вярваме
Като се замисля и аз съм доволен. Годината е на плюс 1,37 процента. Това е нищожно на фона на надеждите ми, но съм спазил едно от най-важните правила да не се губят пари. До козирката съм в акции и когато започне ръста на пазара ще мога да се възползвам добре. Напоследък все повече си мисля, че има повече от един верен път към успеха. Разни хора разни пътечки. Всеки си е избрал своето връхче или хълмче и пъпли по стръмната или по-полегата пътечка. Важното е удоволствието от пътя. Пък като стигнеш до целта получаваш и удовлетворението. Пак се увлякох в глупости. Успешна търговия утре. Мен ме радва покачващият се брой сделки. Сякаш пазара бавно и мъчително започва да живва.
4 д, а не ли притеснява тези непрекъснати бичи капани и последния кеш който отива да се купуват скъпи хартии....
Непрекъснатите репа вече взети и от стари играчи ,както продажбата на други активи за да се намалеят загубите от бичите капани....
Прав си Гетофф, но трябва да си признаем, че когато правителството не знае и не се интересува от Борсата- няма как да сме големи оптимисти..Радвам се, че бях консервативен и всичките ми акции са дивидентни.
Като се замисля и аз съм доволен. Годината е на плюс 1,37 процента. Това е нищожно на фона на надеждите ми, но съм спазил едно от най-важните правила да не се губят пари. До козирката съм в акции и когато започне ръста на пазара ще мога да се възползвам добре. Напоследък все повече си мисля, че има повече от един верен път към успеха. Разни хора разни пътечки. Всеки си е избрал своето връхче или хълмче и пъпли по стръмната или по-полегата пътечка. Важното е удоволствието от пътя. Пък като стигнеш до целта получаваш и удовлетворението. Пак се увлякох в глупости. Успешна търговия утре. Мен ме радва покачващият се брой сделки. Сякаш пазара бавно и мъчително започва да живва.
Първо ги напънахме а после ни опънаха,педе....ка работа.Днес беше като в скотобойна,
всеки се заканваше да бастиса някого иначе беше един много вълнуващ и интересен
ден.За утре каква е прогнозата,слънчево и зрънчево или хладно и гладно?
Прав си Гетофф, но трябва да си признаем, че когато правителството не знае и не се интересува от Борсата- няма как да сме големи оптимисти..Радвам се, че бях консервативен и всичките ми акции са дивидентни.
Кире, както виждаш от активността ми тази година нямам особен интерес към БФБ. Затова не мисля да зареждам в истинския смисъл на думата. В момента в реалната икономика нещата вървят много добре и общо взето дори потенциални печалби на БФБ са свързани с инвестиции на време, които за мен - премерено през цялата година - във всички случаи биха били нерентабилни.
Относно декември: Хората искат рали, хората имат нужда от рали. Може би хората ще получат рали. Нали все някой трябва да разтовари. Това не променя основната ми теза, че порутена държава няма как да има стабилна борса.
Коментар