Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи днес ги лупках яко.Можеш и повече. Аз вярвам в теб ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи днес ги лупках яко.
Ако се продаваше както шотланците ,за няколко месеца и край но сега ....
Всеки ден изкарват по 20К в няколко позиции и така всеки ден....в края на сесията се купува на пазарна....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИсторията помни много такива които осредняваха и се занулиха.Няма ги вече на борсата и по форума.
Какво следваBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНай вече Хим хехе купувай още да осредниш че като вземе да скача да станеш милионер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКогато нещо се търгува на 10 г. мминимум няма как да е скъпо.
Примерно петрола, Хим и т.н. Може да падне още малко, но не е скъпо в никакъв случай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ супер скъпа най вече
Примерно петрола, Хим и т.н. Може да падне още малко, но не е скъпо в никакъв случай.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНа нас си ни е "скъпа" и си я обичкаме щом сме тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеБФБ на тези цени е супер стабилна и перспективна, няма никакво място за отчаяние
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеОптимистична ода на отчаяния спекулант!
Отчаяните в момента са депозитарите, щото с много зор спестиха някой лев примамени от големи лихви, които вече ги няма
Виждаме и отчаяната треска у населението по всевъзможни лотарии и лесни начини за печелене на пари, Форекси, чужди пазари - което си е върха на отчаянието.
БФБ на тези цени е супер стабилна и перспективна, няма никакво място за отчаяниеBulls on BSE
Коментар
-
Изобщо не съм отчаян, 100% съм си в акции чуждите да се сриват колкото искат...Боли ме фара за тях
Що да е толкова невъзможо бе хора то си расте стабилно вече известно време, ако следваме растежа не е лишено от логика...
Last edited by pepe1234; 14.01.2016, 17:39.
Коментар
Коментар