Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПроизводителите на череши също ще получават извънредни помощи
Дневник, 463 прочитания, 9 коментара
По настояване на България черешите са включени в списъка на продуктите, за които ще се прилагат допълнителни временни извънредни мерки за подпомагане на производителите за периода от 1 юли до 20 юни 2017 г., съобщи Министерството на земеделието...
Ето Черешовата борса с обратно изкупуване....
За съжаление дъждовете може да му скапят печалбата. Какво ще правим без черешовата борса !?!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБели пари за черни дни
Дневник, 463 прочитания, 9 коментара
По настояване на България черешите са включени в списъка на продуктите, за които ще се прилагат допълнителни временни извънредни мерки за подпомагане на производителите за периода от 1 юли до 20 юни 2017 г., съобщи Министерството на земеделието...
Ето Черешовата борса с обратно изкупуване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://dnes.dir.bg/news/zaem-ebvr-fg...-22657020?nt=4
Кабинетът внася в НС нов заем за 600 млн. евро....
Някой да ми обясни ,може и 4 д да е ...има приходи над милярд и осемстотин лева , бвп на годишна база е на 2,8 а се взимат заем след заем....Не е препоръка... !!!
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news/zaem-ebvr-fg...-22657020?nt=4
Кабинетът внася в НС нов заем за 600 млн. евро....
Някой да ми обясни ,може и 4 д да е ...има приходи над милярд и осемстотин лева , бвп на годишна база е на 2,8 а се взимат заем след заем....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес ще има лупканеНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз от много време си мисля че борсата в България се създаде не за да има капиталов пазар а за да се оберат парите на простолюдието,да се поизперат мръсните пари,да се изсмучат парите от пенсионните фондове и кой знае още какво абсолютно законно.Въобще само схеми и измамни практики в България.После защо нямало чужди инвеститори?Няма и да има !!! Те трябва да са луди да се върнат на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес ще има лупкане“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз от много време си мисля че борсата в България се създаде не за да има капиталов пазар а за да се оберат парите на простолюдието,да се поизперат мръсните пари,да се изсмучат парите от пенсионните фондове и кой знае още какво абсолютно законно.Въобще само схеми и измамни практики в България.После защо нямало чужди инвеститори?Няма и да има !!! Те трябва да са луди да се върнат на БФБ.
Не ме питат, но ако все пак се наложи да изразя мнение по темата, ще кажа нещо, което е фактически нюанс на Ташунковата теза. Дори и да не са я създали с директни изначални и съзнателни намерения да вършат споменатото, в хода на повествованието ясно се е забелязало, че това е един не особено труден за реализиране проект. И определени субекти са започнали да го правят.
Типично по нашенски, в хода на практическото реализиране на дори блестящи идеи, започва мърлящина, безхаберие, безкритичен мързел, користни хитрувания и извъртания и ... тишина
Не се забелязва връщане на чужди, особено големи. Няма да дойдат и причината е проста, няма защо да идват?
Първо трабвя ад се изяснят поне в по-общ план перспективите в контекста на долния ми пост, поне средносрочно (във всеки случай става дума за години, не за месеци), след това ще се подложи на сериозен тест и въпроса за наличието на надзор и действаща, ефективна съдебна система (простичко: има ли държава), след това ще поискат да се убедят, че са се насъбрали и достатъчно овСи за стригане и ...
тогава пак ще дойдат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСлед като смяташ така, какво правиш на борсата, някак писанията ти не кореспондират с твърдението, че имаш акции.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАбе спазвам го доколкото мога ,но понякога ми докривява как ни мислят за абдали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа ти пиша честно, аз така мисля от 4 години....
И какво от това ...?
Стратегията ми е малоумна....Портфейла ми пада с Х К на година, аз купувам акции за Х + 50 % К.....
пп А това пусто "Х", хич не е за пренебрегване....
Коментар
Коментар