IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде и аз да драсна няколко реда

Защо си мислите, че тези с депозитите ще насочат парите към борсата? Това не са рискови играчи като нас Щом досега не са инвестирали в акции, защо да го правят сега??? Та те дори не знаят, че имаме фондова борса. Е, може да инвестират през взаимните фондове, но се съмнявам имайки предвид доходността която са постигнали. Другият проблем е, че са много малко дружествата, в които човек си струва да инвестира. Аз самият в момента имам кеш който се чудя къде да набия

Коментар

• Tony написаното от теб е вярно и ми хареса,но забравяш че понякога нещата не зависят нито само от нас нито от Европа.Никой не знае какви ще ги забърка Америка а определено нещата там ми се струва че се влошават.Като сложиш и сложната обстановка в Европа покрай мигрантите нещата стават доста несигурни и непредсказуеми.На ме лично ми се иска да изригне борсата и с печалбата да купя поредния НИ.
      Last edited by Ташунко със сапа; 15.05.2016, 08:59.

Коментар

• Аз пък смятам, че следващите 2-3-4години на БФБ ще заври и закипи!

Нека не подценяваме алчността (особенно на все гладния, завистлив и търсещ далаверата българин). Мисля че много скоро тя-алчността ще се завърне отново на сцената и ще изпрати в тъмния ъгъл страхът.
        1. Икономиката тръгна и ЦИЕ ще е новия тигър.
        2. 43млрд на домакинствата стоят на депозит + над 17млрд на фирмите, а банките вече се чудят как да ги отпратят - то не са такси за откриване, закриване, обслужване, данъци и като прибавим лихва от 0,015% - мисля че на всички се изяснява, че тези пари започват да се оглеждат за по-уютно място, т.е. търсят къде да направят следващия балон.
        3. Земеделската земя мина апогея си. Вчера приятел със ЗЗ в добричко ми каза, че при аренда 80лв, цената на същите декари е 1600-2000лв, наши земи във видинскo на 30лв рента се оценяват на 650-700лв, което си е 4% доходност, и за мен вече не е възможност която би ми донесла фрапиращи печалби. Нека не забравяме и разходите по покупкопродажба и факта, че черешаря още не се е сетил да пълни бюджета с някой данък и върху тази собственост.
        4. НИ тук за мен горивото отдавна е свършило. Имотите са нереално скъпи и спрямо доходите и спрямо наемите. Факта че виждам адски много празни и неизползвани жилища, намаляващото население(четох някъде прогноза че Сф е единствения град който може да увеличи населението си до 2050г.), програмата за санране и отвратителната инфраструктура ме кара да мисля че скоро няма да има някакъв глад за жилища който рязко да вдигне наемите и следователно продажните цени след банковите тестове е нормално да компенсират разликата в посока надолу(и БРЕФ казали че очакват изсипване на имоти от банките, а БРЕФ разбират от имоти). Или и тук доходността си е 4-5% макс и то ако не правите ремонти, не плащате данъци и ако апартамента е пълен 12 месеца с читави наематели, а не някакви золумаджий дето се изнасят лятната ваканция и търсиш 2-3месеца нови.
        5. Златото за мен не е инвестиционна алтернатива, а при тази престъпност в БГ мисля, че е по добре нито да се парадира с него(за да не откъснат ухото на половинката ти в някоя тъмна уличка), нито да трупаш в къщи при тези опитни крадци(което само ще води до разходи за съхранение и ГАРАНТИРАНО НИКАКВИ ДИВИДЕНТИ)

Е какво остана за алчния и завистлив българин? Ами само гледайте 2-3 взаимни фонда като извадят 8-10% доходност и направят едни голеееееми реклами как ще се заоблизват тарикатите с милиардите в банки . See link-a ще добави само черешката на тортата догодина.

Нашия час настъпи и Брексит или нови избори само ще ни дадат шанс да допълним преди тълпата.
        Да не говоря за приятните отчети на читавите компании и вълната от дивиденти която се задава до 2-3месеца.

Поздрави и успех на всички тук!!!

Last edited by tony1975; 15.05.2016, 08:24.

Коментар

• След КТБ ли, ТОЛКОВА НАГЛИ СА САМО НАРКОДИЛЪРИТЕ!!!!

Силен натиск Стоян Мавродиев да запази поста си
          ГЕРБ размотава поредния избор на ръководство на ключов регулатор

Коментар

• Хм... Монти бил прав ли, за какво ??????

Я се вижте, двамата как си пригласяхте при СТАНИШКО И ОРЕШКО, ПОСЛЕДВА КТБ....

Кире, може Монти, ама ти ????? !!!

Още 2008 година като си тръгнаха РАЗДАДОХА ПАРИТЕ !!! РЕЗУЛТАТИТЕ СА ЯВНИ, ОСЕМ ГОДИНИ ПО КЪСНО !!!!

България от 2008 ГОДИНА НЯМАТЕ КАПИТАЛОВ ПАЗАР, ТО МОЖЕ ЛИ ДВЕ БАНКИ УНИКРЕДИТ И ДСК ДА ИЗЛЕЯТ АКЦИИ ЗА НАД 50 МЛН .ЛВ ЗА НЯКОЛКО СЕСИИ И НИКОИ ДА НЕ РАЗСЛЕДВА ТОВА И НЕ АНАЛИЗИРА ?????
            В КИТАЙ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ, СПИРАТ СЕСИИ И РАЗСЛЕДВАТ, ТУКА САМО ПИНКОВЦИ !!!
            ТОВА ЩЕ "СТРУВА" БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ВИ И НА ТЕХНИТЕ ДЕЦА ТУК. В ТАЯ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА !!!

СМЯХ, СЪЩИЯТ СЦЕНАРИИ Е СЕГА С КТБ !!!!

ПОСЛЕ, ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЪЛГАРСКИТЕ АКЦИИ И БЪЛГАРСКОТО ИЛИ БЪЛГАРОРУСКОТО ???? КОЕ ??????
            Last edited by DutyFree; 14.05.2016, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Монти, за съжаление си прав.Не само трябва да си луд , но и безумен оптимист със кобалтови нерви..И аз се чудя защо някои инвеститори се сърдят на реалистични мнения за лошото управление на икономиката и борсата..Приемат го като нападка за грешния си избор в шитове ли.Иначе всички трябва да се сърдим на истинските виновници- правителствата, мажоритарите, контролните органи, ИП, професионалните организации..Всички мълчат и чакат да стане чудо, ама то се знае че чудесата се случват много, ама много рядко...Всички търпим пропуснатите ползи вече 8 години..А черешите пак узряха
              Агресивните оптимисти ще го приемат като нападка защото за тях са болезнени загубите.С неизчерпаемия си пишмЯн оптимизъм си скриват главичките но знаят че им се вижда истиската същност на един гол задник.Никой не му харесва да губи пари!

Коментар

• Тая Тема ЩО не я ПРЕИМЕНУВАТЕ НА "ОПТИМИЗЪМ ЗА КТБ"
                Споко, има си ЕЦБ, парите в такива размери не се копаят в буркани!!! За да се скрият !
                Ако трябва Брюксел ще се занимава с МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ДИРЕКТНО!!!
                Като знаем, че всичко се върти и променя, ВРЕМЕ Е ДА РАЗХЛАБИМ, ЗАВИСИМОСТТА СИ ОТ МОСКВА.!! Знаем, че МАФИЯТА ТУК Е 100%, ЧЕРВЕНА И СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА ОТ КАНАЛИТЕ, НАЙ МАЛКО, ОТ НИСКИТЕ ДОХОДИ !!! Но по Руски тертип, както и СРЕДАТА, КОЯТО ИМ СЪЗДАДЕ НАД 76 ГОДИНИ ГНЕТ !!!!

Или Оптимизъм (ПОКРАЙ ВСИЧКИ ПОСЛЕДНО) ЗАСТРАХОВАНЕ И ОСИГУРЯВАНЕ!!!

Оптимизъм за КАПИТАЛОВИЯ ПАЗАР НА БЪЛГАРИЯ.
                Last edited by DutyFree; 14.05.2016, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Рекох да ви обнадеждя малко.Като гледам как се одрямахте и ви се изгуби оптимизма чак да ви съжали човек.Хайде бре викайте отново ЪП.
                  хахаха Имаш чувство за хумор, явно !!!

КТБ ТОП 100 – КЪДЕ СА ПАРИТЕ?

КТБ ли финансираше на ДПС(Доган И ПЕЕВСКИ), митингите и ЛОЗУНГИТЕ НА ТУРСКИ!!!????

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Винаги съм се чудил ,защо дребните не вземат да се обединят и да хванат дърветата и да почнат мажоритарите с лошите практики а нападат тези който им показват в какво блато са вкарали парите..... а и контролните органи и те са за бой.....
                    В момента на БФБ има спекуланти с дневен /седмичен марж/ и ако го изпуснат стават спекуланти / инвеститори .....с 5 годишен марш....
                    Не може от 2008 да има мечи маркет с няколко зимни периоди за корекция и да викате идва совалката ...утре, вдругиден , догодина , след пет години ,десет години...
                    Относно качеството ами няма качество ,защото никой не чете отчети и не им вярва , никой не вярва на статистика и политиците....Ама ние не им вярваме дребните без подходящото образование и специализиран екип а искаш нашите ДФ и ПФ да им вярват ,да не говоря за чуждите акули....Боже ,боже ....ако влезне такава акула ,тя излиза като копърка..... То гърци ,то американци ,то скандинавци , англичани който влезнаха и загубиха всичко прекарани от нашите мафиоти така наречените честни мажоритари .....
                    През 2007 г. имах списък с 15 чужди фонда и в кой акции инвестират а сега дали и един е останал....То индексния на амро избяга ....
                    Сега за миналото През 2008г. най големия песимист Фактс/форекс майстъра пишеше в влизките седем ,осем години борсата няма да се оправи ще тръгне най рано от 2015 и за малко да познае.....
                    Нямаше по песимист от него......
                    Ами тези с качествените постове напуснаха до 2009 г.....просто защото тези с качествените постове разбраха какво става с БФБ.....Сега са останали прекарани спекуланти който като им кажеш спад ,все едно показваш на бик червено....Ама ние не сме виновни ....
                    Други са виновните....

Така че тази групичка агресивни оптимисти да си направи преоценка на умствения капацитет и защо са влезнали на БФБ и кой ги кара да влезнат и да стоят и всеки ден да им се казва че са идиоти ,когато нападнат някой с други виждания... ...........
                    Относно Корк да имал съм лична кореспонденция ,много качествен инвеститор и един от многото излъгани от пирамидата БФБ.....казват че следващия ник е Гуантанамо с който също съм си писал но на ДАУ и ДАХ...което означава и че той е избягъл от тресавището.....БФБ....
                    Къде е СпоменЪ с Куроператора ,Никола който се мъчи в един адсиц и които нападате пак ....... че са лайци ..
                    Тук стана като фен клуб на Фармата и на Адсиц.......
                    Нищо лично към никой ама да си на тази борса требва да си малко малоумен и аз съм такъв..... щом имам акции колкото и малко да са....
                    Браво Монто!! Поздравлени!! Това е самата истина за БФБ.Знаш ли как ги наричам тия агресивните оптимисти?? Наричам ги Щрауси защото си крият главата в пясъка ама им лъсва голия задник .

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                      Eй Пичага,
                      не пиши така , тоя тъкмо се бе затаил и ей го на излезе от опушения вигвам...
                      недей така брато ...
                      Рекох да ви обнадеждя малко.Като гледам как се одрямахте и ви се изгуби оптимизма чак да ви съжали човек.Хайде бре викайте отново ЪП.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                        Г-н американски бизнесмен:
                        1. пише се пишмАн;
                        2. едвали на някой му дреме какво забелязваш;
                        3. виж си писанията в темите за ЦКБ АД и Химимпорт АД и тогава пиши за "подигравателен и бабаитски тон".
                        Лека нощ
                        Eй Пичага,
                        не пиши така , тоя тъкмо се бе затаил и ей го на излезе от опушения вигвам...
                        недей така брато ...

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                          Г-н американски бизнесмен:
                          1. пише се пишмАн;
                          2. едвали на някой му дреме какво забелязваш;
                          3. виж си писанията в темите за ЦКБ АД и Химимпорт АД и тогава пиши за "подигравателен и бабаитски тон".
                          Лека нощ
                          Г-н български предприемач
                          1.Не ме интересува как се пише тая фесовска дума
                          2.На теб ти дреме какво съм написал понеже се припозна
                          3.Виж писанията на някой от лятото на 2014 и тогава ми говори дали аз имам бабаитски тон
                          4.Приемай загубите по-леко за да не си докараш болест или се откажи от борсата.

Коментар

• Това бе третото ми трудово поприще, а бях на 22г. с което стигнах от Лисабон /студентските вълнения75/ до рейда на Ню Йорк/3 дни за спешен случай -трима от екипажа слизат с двама придружителиДС-БКП/ и залива на Халифакс и втори рейс по същия маршрут, но от Халифакс-Нюфаудлен банк /под океанско плато с дълбочина 25-30м. и площ 3пъти Добруджа"- терен за риболовни рекорди - пускаш вадиш за 35-45мин. трал от 30т. риба / . Та предният рейс беше рекорд за Ок. риболов от създаването му, за да не забогатеем , защото чупехме пак рекорди,след втория месец уравнивеловката ни назначи нови ширини океански- директно в Гренландсия за калмари - там здрав трал не се вади .Прибиране през Кил - 9дни моточистка - СВОБОДЕН и богат стигнахме и до Хамбург. След два дни се прибрахме, а Те ни закопчаха .... и в Гдиня на соц територия ни пуснаха за панитата - 5дни са много страници сравнени с Хамбургска една!
                            - Та стана тя каквато стана,
                            промени се отношението труд- заплата,
                            но желязотооо ... ме Не хвана.
                            -малко история , която е снимана с по нови техники в по ново време -89г а къде е 75-7г. - но кораба си е тип "Атлантик"- риболовен
                            -https://www.youtube.com/watch?v=C4pjWA2Nc8s#t=261.36289

https://www.youtube.com/watch?v=C4pjWA2Nc8s#t=261.36289
                            Last edited by inta53; 14.05.2016, 16:34.

Коментар

• Правят се малко пари..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                По сложно е, то е като страха, всеки го е страх, въпроса е да го преодоляваш...За мен нетърпението е форма на алчността.Търпението е велико подтискане на алчността и страха- хем да не се махнеш и предадеш, хем да имаш надежда , да търпиш и да издържиш..Доста съм търпелив- минаха 24години, а аз не се отказвам
                                Съгласен съм, че има безвремие , но не и за това, че последните 8 г. не се правят пари ...
                                Случайно се вторачих в посочената от теб цифра - щото направих точно толкова стаж на БФБ ...
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X