If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хич не ми се искаше да става така, но от днес съм с кеш - 0. Към портфейлчето ми от СФТР, БРЕФ, Импулс и по-малко ДУХ, Агрия и Арома, днес прибавих БФБ и Алтерко. Оттук-нататък мога само да се моля онова човече да се спре и да рева "Ъп, Ъп Софикс 2000".
Не си избрал подходящ момент за набабанване в хартишки, но дано молитвите помогнат!
Хич не ми се искаше да става така, но от днес съм с кеш - 0. Към портфейлчето ми от СФТР, БРЕФ, Импулс и по-малко ДУХ, Агрия и Арома, днес прибавих БФБ и Алтерко. Оттук-нататък мога само да се моля онова човече да се спре и да рева "Ъп, Ъп Софикс 2000".
Не знам само аз ли не виждам темата за Молдован банката.
Да ви кажа нещо от 2014 г. помните и Крим и КТБ после нали? А сега помислете и си кажете, дали не са навързани събития?
Калкулирахте печалби, бъдещ НЕСИГУРЕН РЪСТ, и НУЛА РИСК, дивиденти смятахте!
Да ви кажа нещо от 2014 г. помните и Крим и КТБ после нали? А сега помислете и си кажете, дали не са навързани събития?
Харитоне ти нали нямаш акции, какво ти дреме, свиркай си ! Обяд е, хапни си на спокойствие и се прибирай !
Хари, ти защо като толкова разбираш защо си толкова вътре с ПИБ.. Какво е имало по-точно 2020г..Може ли да обясниш.. Знаеш ли колко пъти се е чакал края на света..
Заприлича на 2008г... Няма да се плашите ножа е дървен..Да му мислят тези с репата и кредитите..
Нищо общо с 2008 финансовата криза! Какви бяха лихвите тогава какви са сега и т.н.
Прилича на Март 2020 - предният край на света, помните ли? Когато затворихме всичко!
Но сега има научени уроци. Хората знаят, че ПАРИТЕ няма ги спасят - нито от вируси, нито от война! тогава имаше Ковид бюджети, сега евентуално ще има ВОЕННИ БЮДЖЕТИ, отново евентуално мораториуми върху кредити и т.н. и т.н. ПАРИТЕ СА НЕНУЖНИ В МОМЕНТИ КАТО ТОЗИ!
Което е нужно обаче са ИНВСТИЦИИ В БАЗОВИ АКТИВИ и ПРОИЗВОДСТВА!
Какво е ненужно - балонните инвестиции в БИЙН боклуци (сега всеки ще разбере какво значи шит) - Промота, Шилита, Канибали, Колички сини, и подобни! БАЛОНЪТ СЕ СПУКА ЗА БИЙН И ВЪЗСТАНОВЯВНЕ НЯМА ДА ИМА!!
Гледам и в Америка, сега се инвестира КОМПАНИИ С ФУНДАМЕНТ!!! А ФУНДАМЕНТА Е НАЙ-ВИДИМ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА!!! Иначе се забравя! Но животът напомня от време на време!!
Коментар