Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПродължава "морът" на БФБ, борса с капитализация за милиарди, да я оставиш на 200 хиляди на ден оборот, си е чист геноцид над акционерите, доверители по Пенсионни и Договорни фондове, това убива всичко, особено ако е за продължително време
И не си мислете, че убива само мерака за покупки, но и за продажби, не знам колко време трябва да се разбере, че така не може
чудят що тъй, що инак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХА- ХА за завистливата Прецакана пак лъже и хейти..Сега пък се изкара , че е изкарала 20%.Тя трепери за мижавия си кеш и го стиска до посиняване и лъже ли лъже.Всеки колкото и да изкара ще е повече от признатите от нея 0,00%.
.Нейните проценти са от злобата и зависта
- халал да са и
. Аз направих на борсата няколко стотин хикяди за тези години, а тя акъл раздава и цитати пише.Трола си е трол
Вижда се кой завижда и кой хейти
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
ХА- ХА за завистливата Прецакана пак лъже и хейти..Сега пък се изкара , че е изкарала 20%.Тя трепери за мижавия си кеш и го стиска до посиняване и лъже ли лъже.Всеки колкото и да изкара ще е повече от признатите от нея 0,00%.
.Нейните проценти са от злобата и зависта
- халал да са и
. Аз направих на борсата няколко стотин хикяди за тези години, а тя акъл раздава и цитати пише.Трола си е трол
Коментар
-
Продължава "морът" на БФБ, борса с капитализация за милиарди, да я оставиш на 200 хиляди на ден оборот, си е чист геноцид над акционерите, доверители по Пенсионни и Договорни фондове, това убива всичко, особено ако е за продължително време
И не си мислете, че убива само мерака за покупки, но и за продажби, не знам колко време трябва да се разбере, че така не можеBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеmdaaa, а кирето пак гледа мача отстрани, особено в оная му част когато недивидентните избушеняци като флагмана направиха едно 20% за 2 седмици а той горкия не можа и 4% за цяла година)))) Но, такава е играта - който се страхува се е набил в дивидентни, а който държи кеша, сърфира))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес раничко ги подпукахмеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМоже ли някой техничар да сподели мнение дали не се намираме в началото на низходящ цикъл тъй като 50 дневната средна пресече 200 дневната.
Относно кривите и правите, може да ползваме една 60 год. "мъдрост":
Всяка крива, успоредна на Априлската линия на Партията, е права.
Доколкото и днес си имаме вожд, а финмина е "загрижен" за пенсиите след мандата Му и бълва законотворчества, то може да се предположи, че старото правило е в сила.
Ще почакаме още малко интересите на политици, пенсионери и др. да намерят пресечна точка.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеBulls on BSE
Коментар
Коментар